Zlajonja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ja idem verojatno u shkotsku na more ;) elem, stigli mi fakin papiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Egipat rulez! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ovaj topic se pretvori u Gde ce te na more? ove godine jedino u cg ako zabodem nekom ortaku gajbu.... ovako imam 2 druge opcije... 1)hrvatska...isao sam kao klinac, zhudim za onim morem, al mi je frka... 2) bugarska ili tako nesto... u tursku necu(nisam ni bio)... u sustini sve zavisi kao i uvek od kesha koji skrpim za more. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 godine dobijali 50 maraka po danu protesta ... pa de su onda meni te pare ... ovaj topic se pretvori u Gde ce te na more? Pa da si malo bolje procitao prvi zekijev post, video bi da je to poenta :) To su iste one price da su protestanti 97' godine dobijali 50 maraka po danu protesta ... pa de su onda meni te pare ... Dao za WoW pretplatu? @ topic - u CG sam poslednji put bio mislim '98e ili tako nesto, i tada su vec bili uzasno skupi, a da ne govorimo sto nisi mog'o da nadjes apoteku ili kupis nesto drugo sto nije lopta za vodu, novine ili razglednica. Sad se valjda sto se ponude tice stanje popravilo, ali su cene jos uvek "odvaljivacke", pa nemam nijedan dobar razlog da idem u CG. Ako ides kolima, bugarska mu dodje pet puta bolja, autoput pa autoput, nema kanjona, zezanja, useka i ostalih tripova. Jedino sto je bugarsko more = jezero, al' sta sad. Nemam frku sa time dal' je crna gora nezavisna ili nije, vec prosto, nemaju da ponude nista sto moze da me zainteresuje. Sto se tice putovanja na more, gledao sam bash neku emisiju pre neki dan i neki lik iz udruzenja turistickih agencija je rekao da je opalo solidno interesovanje za CG ove sezone od strane nasih ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Dao za WoW pretplatu? ← Ovo je bilo nisko :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 crna gora je bre meni bila do yaya...odem dole sa ortacima na 15 dana i extra nam bude.... ali sada mi vise ne pada na pamet da odem dole... Ovog puta idm za Bugarsku :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jebote koji je ovo bio uzhasan spot ← ahaha, ne seri da su to oni retardirani bugarski reperi...kako glupa pesma:) ja idem verojatno u shkotsku na more ;) elem, stigli mi fakin papiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeeeee! ← tako je zlajo...skotska i irska imaju najlepshe obale...samo nemoj da skaces na glavu sa njih:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 zlajo, chuo sam da su shkoti ludi sho se alkohola tiche... ochekujemo da se prepolovish od alkohola, i da vide sha srbin mozhe ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Sharmel-Shejk hir aj kam. Ako budem ishao dole to nece biti cg vetj Trebinje :) [50km je udaljen herceg novi tako da ce biti akcija sa kolima] Edited June 6, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Idem u Ulcinj!!! :D Bugarsku svi hvale, pa cu verovatno tamo. 200eur moze da se troshi 10 dana. ← pre 5 god tako bilo. prosle godine, nas trojica, svako je spicio 5 stoja ko iz picke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Vas su debelo zajebali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 smestaj je bio 75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Jebiga D&G original je skup svuda !!!!111 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Hm, ja sam bio u bugarskoj pre dve godine, i nije bilo skupo. Mek je bio odvaljivao, toga se secam, nego kao obrok ceo 600 dinara (kad preracunas) al' ovako pored toga je bilo krajnje umereno. Doduse, vec tada smo i mi izvalili oscilacije, recimo kod sladoleda (delta, ima i u bugarskoj) cene su se razlikovale i po citav evro za isti sladoled u skladu sa lokacijom. A jedna od skupljih bi trebalo da je Albena kao mesto, jerbo su tamo sve nemci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Jebiga D&G original je skup svuda !!!!111 ← samo na pitje i hranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 samo na pitje i hranu ← jebiga D&G hrana i pitje su skupi svuda !!!!1111 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 smestaj je bio 75 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 na granici smo ostali 6h duze. dosli u nesebar oko 8h uvece i naidje na nas covek kolima kaze imam smestaj za 3je imam sve ekstra za 75 po osobi. mi stacemo reko ajd. i bili smo u nesebru u starom gradu skoro na kraju. puno smo hodali do grada i plaze ~ 10, 15min ali ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ovo je bilo nisko :P ma znam ja da ces ti to shvatiti kao salu :) na granici smo ostali 6h duze. dosli u nesebar oko 8h uvece i naidje na nas covek kolima kaze imam smestaj za 3je imam sve ekstra za 75 po osobi. mi stacemo reko ajd. i bili smo u nesebru u starom gradu skoro na kraju. puno smo hodali do grada i plaze ~ 10, 15min ali ok... Mi smo na granici bili 9 sati duzhe. I to nije bila nikakva "blokada", vec prosto ne moz' covek da se izbori od onih turaka koji idu gajbi iz austrije/svajcarske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jbg Migsho - izboritju se nekako sa shkotima... :)) a da netju skakati na glavu ne mogu da garantujem :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Sutra kretjem za CG.. ehehe.. smorisha. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 75e po osobi, za koliko dana? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 cyprus ko zmaj....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ja bio prosle godine u bugarskoj... ne znam koliko moras da jedes i pijes da bi samo na to potrosio 500 evra, ja koji se smatrama 'jeshnim' (pojedem za vecheru porciju za dve osobe) sam na klopu dao oko 100 evra (klopao sam u starom gradu u nesebaru) i jos toliko na sve ostalo... mislim na more idem da se jebeno kupam suncham i uveche provedem... potroshio sam 250 evrica jer sam kupio par gluposti... ove godine cu opet u bugarsku ili neko splavarenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts