Guest Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 rofl @ bata mare mislim da nisam pogrešio što sam napravio pauzu, dogodine ću otići sa duplo većim žarom, hehe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 da,sigurno je Mare odradio jump the jump remix ← ne znam da li je on odradio remix ali sam siguran da ga je pushtao u svojim setovima zadnjih.. well godinu dana :D ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 g.d.e. ? [jumpy] ← Andy C na mainu treceg dana posle billy idola ja mislim, treceg dana oko 3 ujutru raiden na happynovisad stejdzu od onoga shto je bilo xtra meni... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 bio sam na andy C-u, bilo extra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A je li, niko da mi kazhe kakav je bio HIM? Jel niko nije bio il se stidite da priznate na forumu da ste bacili oko? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 g.d.e. ? [jumpy] hns stage, celu noc treci dan uporedo sa andy c-em to shto je pushtao on mozhda je bilo veselo al to chujesh svaki dan therapy ekipu ne chujesh svaki dan Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A je li, niko da mi kazhe kakav je bio HIM? Jel niko nije bio il se stidite da priznate na forumu da ste bacili oko? ja sam samo proshao pored main-a kad su svirali neki hit njihov, dobro oni zvuche, samo drugari nisu hteli da ostanu da ga cuju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 lazhes kucko, bacao si ga na njega iz prikrajka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 lazhes kucko, bacao si ga na njega iz prikrajka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 (edited) vi ljudi ne znate shta se deshava u organizaciji, koliko se ovaj festival prodaje sve ce se raspasti u roku od 3 godine, garantujem vam. poz NEDELJA 09.07 Jeff Mills Derrick May Umek Technasia Live! Loco Dice Vladimir Aćić vratite mi ovu nedelju 09.07.2006. Edited July 10, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ahahaha, ovo vraćanje topica iz mrtvih ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Neka mi neko vrati pet godina zivota :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 poz shto je najgore bio sam uglavnom u pravu. zbog same organizacije i ljudi koji su tamo (da ne kazhem lopova i srba) exit je bio na brinku da umre 2010. godine. ovaj je bio test u fazonu "ako i ovaj prodje kao proshle godine - gasi se exit". srecom postava bitnijih ljudi je uveliko promenjena shto je rezultovalo mnogo boljom organizacijom nego proshlih godina. ave exit i zdrav razum (konachno) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 samo sto ljude vise boli dupe za exit... o pardon, srbe boli dupe ! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 samo sto ljude vise boli dupe za exit... o pardon, srbe boli dupe ! :] ima i onoga shto je kruko rekao, a ima i toga da je exit bio pokret koji se zasniva na nechemu, a promena uprave je par godina vrlo pishala po tome nechemu, kao i po srbima koji su exit digli na noge. jebesh ga, trebace im mnogo vremena da isprave te greshke Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 сереш Малени као фока... какав црни покрет, кад су ушле паре, кад се не зна ко им више зелембаћа трпа у буљсона, да ли Покрајина, да ли град, да ли Република. уз све то се баве као неким друштвеним радом (која ПОВРАЋКА од приче), а овамо све слабији сет гостију, дерачина по сваком смисливом основу, јавашлук и неорганизованост. ушла вода у уши, улетели су у кеш, направили су мејнстрим пројекат, и добар ти стојим, Егзит ће да буде све више за странце а све мање за нас. обичан бизнис. драго ми је што си се ти супер провео, међутим, бојим се да је твој утисак сувише субјективан. ја сам чуо приче у фазону "никад више на Егзит", да је ово било још лошије него прошле године, мања посета, а више као неких "садржаја". pa dosta je bilo, izgustirali smo ga :) ali neka, treba klinci da imaju neki festival kao mi sto smo imali ;) ма који курац фестивал за њих?!?!?! радна акција, па гитарица уз ватру па да видиш шта је провод, брате мили. онај Егзит је потрошена прича, за потрошено време и потрошену генерацију. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 i ja sam jedan od onih koji ce se na egzit vratiti samo ako dobijem kartu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 E i meni isto, ali to sam već bio napomenuo negde. Da nisam dobio karte, ne bih ni otišao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ove godine je bio bolji lajnap nego pretklih omg icmiri cicmiri godina treba imati dve stvari na umu: 1. exit se i zasnivao na fazonu "treba dovesti ne toliko poznate ali jako dobre izvodjache". kada su krenuli da dovlache snup doga i slichne babane - e to je loshe bilo. ove godine ste mogli videti gomilu stvarno dobrih ljudi na svim stejdzhevima. npr ko je propustio messer chups ili santigold neka si puca u koleno 2. chinjenica jeste da je muzichka industrija, kao i umetnici, trenutno u jako kurchevitom stanju. muzika kao muzika nije ni priblizhno zanimljiva kao shto je bila krajem devedesetih i pochetkom 2000ih. na mtv-u dominiraju lady gaga i rihanna a ne massive attack i morcheeba. tako je i u elektronskoj muzici... to shto je muzika sranje mozhete kriviti industriju, internet, kupce koji skidaju pirate umesto da placaju mjuz itd, ali exitu to ne mozhete nataci nikako. ovo shto je bilo od lajnapa ove godine je stvarno u vecini sluchaja vrh vrhova Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ti poznati a manje kvalitetni umetnici uglavnom opstanu pola godine do godinu i onda nestanu, a oni koji su poznati (ali koji prave sigurno dobru muziku) moraju da nadju dodatni posao i ne mogu u potpunosti da budu posveceni muzici. kada je poslednji put u elektronskoj muzici postojao hit kao shto je recimo rippin n dippin od beyera ili lock me up od kowalskog? slichno je i sa dj-evima. svi sad mogu da pushtaju i da se probiju i to je sve lepo da u realnosti nije sledeca pricha: pochetnici rade za 0 para ili male pare jer "kada se probiju zaradjivace mnogo para". onda kada se "probiju" nemaju vishe gde da rade jer ce svaki gazda pre platiti nekog novog klinca koji se probija 0 ili malo para, nego probijenom da daje neshto vishe. onda se uspeh ustvari ne zasniva na muzici vec na poznanstvima, vezama i sl shto je opet kompromis, tako da se na kraju djing skill tih "probijenih" ni ne razlikuje od djing skilla ovih novih i mladih... onda publika dodje na "veliko ime" dj-a koji ne zna da bitmechuje i onda hejtuje exit shto je bukirao choveka :D a sama publika je zbog tog choveka doshla, dok na dj peru koji je stvarno dobar dj ne bi doshli ni iz dosade. slushao sam na exitu billy nasty-a. chovek je za 5 klasa bolji dj od svega shto sam chuo na ovom ili proshlom exitu i tachno se oseti da dolazi iz perioda gde je djing skill zapravo bio bitan. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Boze al lupeta ovaj lag. Pa nije exit u obavezi da bira performere sa mtv top liste. Ko im brani da dovedu nesto sto je bilo do jaja pre nekoliko godina. Nije popularno? E za to su vec oni krivi jer su se jelte prodali.I vrhunac, losi djeve dolaze na exit preko poznanstava, a exit nije kriv sto dovodi te likove? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ono shto si napisao u drugom redu ne bi napisao da si prochitao (ili razumeo) shta sam napisao treci red - jebiga. its a festival, koliko god se cimali ipak su arena i main tu da prodaju karte. doveshce deadmau5-a jer ce prodati karte a ne jer je dobar. zato ce na hns dovesti cosmin trg-a i scanone-a. dakle - da, nije exit kriv za to shto ce ljudi doci da slushaju deadmau5-a, ali nece doci da slushaju marcel fenglera. to ne znachi da fengler nece zavrshiti na nekom manjem stejdzhu, kao shto je billy nasty zavrshio na agori... u prethodnom postu sam napljuvao to kako industrija trenutno funkcionishe, ali je chinjenica da se protiv toga ne mozhe i tako je svuda. koliko god da kontrirash na kraju cesh samo najebati. exit koji je na brinku raspadanja sigurno nece krive drine ispravljati tamo gde nema prostora za tako neshto... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pazi imas i sad stvari kao sto su nekad bili masive attack i morcheeba manje vise ali oni sad dovode ekvivalent kao da su pre 6-7 godina doveli britni i kristinu aguleru. To je brate izbor, okrenuli su se popu.To sto po malim stejdzevima ima tu i tamo nesto gotivno je sigutacija od pocetka egzita i na tim malim stejdzevima sam najvise vremena uvek provodio ali brate ne kosta karta koliko kosta za bleju sa jos 20 ljudi na nekom malom stejdzu. To mogu da radim u beogradu u nekoj rupi od kluba. Hocu makar 2-3 velika performera da zelim da vidim za jedan egzit, a na ovom mi je jedino remotely interesantno od velikih bio nik kejv. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 dzhemirokvai, nik kejv i portished su ekvivalent britni i kristini? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts