LaG Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 stim shto to tako pre nije bilo ovo je prva godina koja je u tom fazonu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Mislim da je to krenulo od proshle godine. Ne mogu da biram ko tje dotji da slusha Underworld (zeldi ekipa najgora), ali za mene koji je slushao Cowgirl kad ljudi u gradu nisu znali shta je techno je bar jako bitno da se to lepo chuje, a realno ozvuchenje na main-u je bilo uzhas. Osim toga ogradjivanje kampa je chisto lapanje para. I da ne serem sad o svemu jer sam stvarno mnogo zavoleo EXIT fazon od prvog puta, za mene je sve to razocharanje i gledatju, chisto iz nekih sentimentalnih razloga da dodjem bar na jedan dan. Nadam se da im sponzor netje biti VODA VODA ove godine... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ah, taj underworld.. bio je odličan odličan koncert ali ekipa koja ne zna nijednu jebenu pesmu, već zviždi i urla kad je brejk u pesmi, pa to je za plakanje.. born slippy nisu izvalili kad je krenuo eeej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 i ja sam bio sjeban ekipom na underworldu :( nit znaju kad da djuskaju, ni kako, ni koja je pesma, niti znaju sta je underworld, ali OMG imaju LASSER!!11!! mora da su do jaja... drugo sto me je sjebalo zaista ocajno ozvucenje :( pola tonova se nije culo kako treba, a ono sto se culo je bilo suvise tiho, a na to me podseti svaki put kad vidim snimak na rts-u :( komotno si mogao opusteno da pricas na 20 metara od bine :(, tad mi je bilo jasno da je exit prsnaja sto se zike tice nisam ocekivao da tako losa atmosfera bude zaista :( mada mi se zivotna zelja ispunila to nije bilo TO... sad vise ni ne idem zbog muzike toliko na exit koliko zbog ekipe i zezanja.... a pazi sto cu im otici na sve dane sledece godine ako se sada bas bas ne iznenadim... totalno su izneverili tr00 fanove sa onom sprdnjom od prodaje preko neta a i svim ostalim... bzvz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 jel ste ti i ivan isli da se zezate, ili da gledate druge kako ne umeju da igraju i ne znaju pesme? ← prd prd prd bio je odličan odličan koncert ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Napad na Wolf's Hunger! Navodna antifa Edited June 13, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pa dobro Kruko nije svejedno ni kakva je ekipa. Mada mi je najbitnije kako to sve zvuchi kad dodjem na koncert. Jbga, mozhda sam budala, mozhda bi trebalo da me boli uvo za ziku da se privalim nekim pichkama, ali shta tju, kriv sam, slusham muziku... Nemam pojma, kod nas je generalno tendencija dovodjenja tih matorih bendova koji su nekad bili do jaja a danas samo dodju da uzmu pare i tamo gde nisu, a mogu (sa sve blagoslovom organizatora). Opet to verovatno znachi da trenutno ne mogu da dovedu nekog jacheg, mada nije ni to nuzhno, stvarno ne znam kako to sve ide u organizaciji ali mi neshto govori da je to sve samo zbog para na ushtrb pravih fanova zvuka. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Odradili su za sve pare, to stoji... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Za lokalne metalce, raspored bendova na metal stejd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Za lokalne metalce, raspored bendova na metal stejd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ////////////////////STOP\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ prekidam topik radi VAZNOG saopstenja. proslogodisnji Andervrld je vredeo celog ostatka Egzita. hvala na paznji i razumevanju. dovidjenja. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\GO////////////////////////// Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Prc, pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 немогуће. тако би вредео више од Андерврлда, за који је јасно да је био вреднији од свег осталог заједно. немогуће, рекох. уосталом, то је неки металостругарски бенд, они се не рачунају. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 bravo Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) уосталом, то је неки металостругарски бенд, они се не рачунају. ← Alo bre, o Slejeru priča Edited June 23, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 уосталом, то је неки металостругарски бенд, они се не рачунају. ← ahaha....nemojte da nervirate vudua, chovek ce krenuti u rampage:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Puf/pant, pritisak mi je prebacio 200 sigurno :) Jebote Ignise, ako već ne zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Zna da su metalostrugari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Puf/pant, pritisak mi je prebacio 200 sigurno :) Jebote Ignise, ako već ne znaš ništa, ćuti barem. ← :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 *ebo vas SLAYER! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 draško, imaj srca, nemoj ovako cimati lika koji studira etf, išao je u teslu i sluša metal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 nego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 e, skontao sam da nemam ni real alternative instaliran, a to me opasno mrzi sada.. možda sutra :) mada kontam da mi je šes puta lakše da skinem spot u nekom krštenom formatu.. no i to mora da sačeka do sutra, taman mi se slsk zalaufao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 kelis otkazala celu evropsku turneju tako da ne dolazi ni na exit ;) na kraju niko poznat nece biti na MS-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts