Jump to content

EXIT 06

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mislim da je to krenulo od proshle godine. Ne mogu da biram ko tje dotji da slusha Underworld (zeldi ekipa najgora), ali za mene koji je slushao Cowgirl kad ljudi u gradu nisu znali shta je techno je bar jako bitno da se to lepo chuje, a realno ozvuchenje na main-u je bilo uzhas. Osim toga ogradjivanje kampa je chisto lapanje para. I da ne serem sad o svemu jer sam stvarno mnogo zavoleo EXIT fazon od prvog puta, za mene je sve to razocharanje i gledatju, chisto iz nekih sentimentalnih razloga da dodjem bar na jedan dan.

Nadam se da im sponzor netje biti VODA VODA ove godine...

Life is gistro...

ah, taj underworld..

bio je odličan odličan koncert

ali ekipa koja ne zna nijednu jebenu pesmu, već zviždi i urla kad je brejk u pesmi, pa to je za plakanje..

born slippy nisu izvalili kad je krenuo eeej

i ja sam bio sjeban ekipom na underworldu :( nit znaju kad da djuskaju, ni kako, ni koja je pesma, niti znaju sta je underworld, ali OMG imaju LASSER!!11!! mora da su do jaja... drugo sto me je sjebalo zaista ocajno ozvucenje :( pola tonova se nije culo kako treba, a ono sto se culo je bilo suvise tiho, a na to me podseti svaki put kad vidim snimak na rts-u :( komotno si mogao opusteno da pricas na 20 metara od bine :(, tad mi je bilo jasno da je exit prsnaja sto se zike tice

nisam ocekivao da tako losa atmosfera bude zaista :( mada mi se zivotna zelja ispunila to nije bilo TO... sad vise ni ne idem zbog muzike toliko na exit koliko zbog ekipe i zezanja.... a pazi sto cu im otici na sve dane sledece godine ako se sada bas bas ne iznenadim... totalno su izneverili tr00 fanove sa onom sprdnjom od prodaje preko neta a i svim ostalim... bzvz..

fallout_table.gif

Pa dobro Kruko nije svejedno ni kakva je ekipa. Mada mi je najbitnije kako to sve zvuchi kad dodjem na koncert. Jbga, mozhda sam budala, mozhda bi trebalo da me boli uvo za ziku da se privalim nekim pichkama, ali shta tju, kriv sam, slusham muziku...

Nemam pojma, kod nas je generalno tendencija dovodjenja tih matorih bendova koji su nekad bili do jaja a danas samo dodju da uzmu pare i tamo gde nisu, a mogu (sa sve blagoslovom organizatora). Opet to verovatno znachi da trenutno ne mogu da dovedu nekog jacheg, mada nije ni to nuzhno, stvarno ne znam kako to sve ide u organizaciji ali mi neshto govori da je to sve samo zbog para na ushtrb pravih fanova zvuka.

Life is gistro...

• 2 weeks later...

////////////////////STOP\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

prekidam topik radi VAZNOG saopstenja.

proslogodisnji Andervrld je vredeo celog ostatka Egzita.

hvala na paznji i razumevanju. dovidjenja.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\GO//////////////////////////

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

немогуће.

тако би вредео више од Андерврлда, за који је јасно да је био вреднији од свег осталог заједно.

немогуће, рекох.

уосталом, то је неки металостругарски бенд, они се не рачунају.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

e, skontao sam da nemam ni real alternative instaliran, a to me opasno mrzi sada.. možda sutra :)

mada kontam da mi je šes puta lakše da skinem spot u nekom krštenom formatu.. no i to mora da sačeka do sutra, taman mi se slsk zalaufao :)