leisure Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Prosto nemogu da verujem koliko sranja se deshava u nashem sportu. Navodno Vidic ga je namerno odvalio... e sad jbg ko zna shta se tu izdeshavalo... uglavnom ostaje da se vidi da li je ozbiljnija povreda, ali atmosfera je uzasna!! Josh kada pomislim da sam jurio karte za Argentinu! Da odem tamo i da gledam bruku!! Ljudi nemam rechi koliko mi je sve ovo jadno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 teshko da ce dostici nivo iskonske mrznje vidjen medju kosharkashima proshle godine, ali solidno su krenuli :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 teshko da ce dostici nivo iskonske mrznje vidjen medju kosharkashima proshle godine, ali solidno su krenuli :) ← i jos da zavrse na mestu na kom su zavrsili kosarkasi i puna kapa :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 samo jedno pitanje, jel su to informacije iz kurira, pressa ili slichnog sranja? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 a i sve mi je to nekako retardirano, mislim, ne kazhem da se mozhda nije desilo, ali ja ne pamtim neki veci sportski dogadjaj da nisu bile price "ovaj ovog udario", "ovaj ovom jeb'o kevu", i sve tome slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 samo jedno pitanje, jel su to informacije iz kurira, pressa ili slichnog sranja? ← prorochanstvo iz "Zone Sumraka" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 dobili smo 6:0 strelci Savo, Krstajic, Ljuboja, Ljuboja, Dusan Petkovic, Sale Ilic. eto! kezmanu je ok, sutra ujutru pocinje intenzivno da trenira! aj Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Jel se upisuje taj Savin gol u onaj njegov golgeterski saldo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 (edited) Pa i kosarkashima je sve bilo lepo i fino pa kad su ispushili tukli su se bejzbolkama. Za vreme prvenstva niko nije smeo nishta da im kaze. Nadam se da nije tako ali chisto sumnjam da je posle dovodjenja cjacjinog malog ok atmosfera. U svakom sluchaju svaka im chast za to shto su otishli i 100 puta mi je bolja ova ekipa od one 98. A ovu vest sam prochitao na sajtu B92. Edited June 5, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Jao, majko mila, stvarno sam srecan sto ne citam novine i ne gledam tv. Cime se sve ljudi bave pa to je jezivo. Al' dobro, treba to sve gledati pozitivno, trzisno, kapirate, sad ce da poraste prodaja necega i gledanost necega i opsta ekonomija ce biti u porastu, bar kratkorocno, ali bolje i to nego nista. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ma nije se nista strsano desilo, svuda toga ima. kezman u jednom duelu uvalio lakat vidicu, u sledecem duelu ovaj je "malo jace" usao u kezine noge. bezazlena situacija... inace, jednom prilikom van nistelroj je rekao da nije skoro video boljeg napadaca a goreg coveka (odnosi se na kezmana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Au a on je cvetjka Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Du Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 neznam, mozda je ovo dobro za atmosferu...videcemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 E svaka mu cast, pokazao je da je covek a ne tatina sisica... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 za atmosferu medju ljudima na ulici da ;) Nism siguran da ove mozhe da koristi atmosferi u ekipi, za koju opet ne znamo kakva je, al' svakakio ce recimo biti smor petkovicu kao treneru, sto nije bas pohvalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 neznam, mozda je ovo dobro za atmosferu...videcemo! ← Ne moze nikako da bude dobro za atmosferu u timu. Svako normalan to zna. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 glup potez... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 idiotizam... sad hoce, sad nece. ne verujem da ce ovim prasina da se slegne. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Kao prvo stvarno mi nije jasno kome je u interesu da piskara po novinama onakva sranja, prvo su svi poseravali na glavu Petku sto je pozvao sina, sada kad je otisao opet ne valja...da ne pricam o novim naslovima, da su se posvadjali zbog privatnih razloga itd...takodje mi nije jasno zasto se plasiraju price da je Vidic namerno povredio Kezmana, cak da i jeste istina moje misljenje je da bi u interesu tima trebalo precutati...dokle cemo da radimo sami protiv sebe? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ko da novinari ikad gledaju išta osim svoje guzice (tiraž itd).. p.s. fantastičan avatar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Sad bi bilo lepo da nash fudbalski savez tuzhi sve novine koje su kenjale po reprezentaciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 stvarno mi se sere od ovih nasih novinara...bolidi sve do jednog... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ...kad bolje razmislim ajde jos da ih razumem, ali ono sto ne razumem je kako neko moze da cita novine tipa kurir i njemu slicne...u stvari najbolje je da covek ne razmislja o takvim stvarima Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts