Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 damn, pa kako da postignem da gledam SCG-Holandija i federera u isto vreme :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 kupi plazmu pa napravi picture-in-picture ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 imam pola paketića plazme tu pri ruci, al kakve veze to ima sa PIP-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 neces verovati, ali kada sam postovao i pogledao post, setio sam se i ja keksa. A veza je sledeca - jedes plazmu, i onda si snazhan, jer je ona puna vitamina i minerala, i onda imas snage da doneses drugi TV i stavis pored prvog, s tim sto to onda nije picture in picture vec picture beside picture. To je ovaj novi koncept. Da, besmislen je odgovor. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 jel sa drugim TVom dolazi i "Tjasa plus"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 uzela žastin, gledao sam na preskok, delovalo je onako školski, sa 70% snage, uz 101% napor za brejk.. žao mi je što mala vaidisova nije izbacila i trećeg muškarca za redom, mada bi to već bilo previše.. pa smo gledali miks finale.. rus vs. belgijanka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) chek, Kuznjecova, Morezmo i ko je treci mushkarac? :) edit: Devenport? Edited June 10, 2006 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 treci muskarac je venus... GG Zastin! Stvarno se vidi da se nije cimala puno sa kuznjecovom osim kada joj je trebalo. Tako da sam skroz zadovoljan, dobro sam prognozirao, napred ja ;) Sutra finale, al' to gledam onako, opusteno i bez cimanja puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) go roger \o/ Edited June 10, 2006 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Inache, provalio sam zasto je Novak pred'o mech protiv Nadala. Kakvi bolovi u krstima, kakvi bakrachi. Pred'o je da bi mog'o da podrzhi Zvezdu danas u odlucujucoj tekmi protiv FMP-a, a i da bude oran za prvu tekmu finala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 prvi set dva brejka za federera, nadal pravi mnogo neiznuđenih grešaka, federeru pretežno uspeva da skrati poene i samim tim nametne svoj stil igre.. drugi set kreće polako, videćemo koliko će špancu trebati da dođe do svoje igre, ne sumnjam da će se to desiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Opa, nisam se nadao da ce ovako lako Federer da uzme prvi set. Ovo je potpuni pwn. Videcemo kako ce se nadalje odvijati stvari. Na kladzhama je kvota nesto tipa 2.5 na federera bila, nadal 1.7 - 1.8. Al' nesto razmisljam, ovi fudbaleri riknu posle 90 minuta partije sa saigracima, a ovi mucenici gruvaju i po pet sati solo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) Federer sabijach :) Bas odvaljuje Nadala! edit: hmm..da... "odvaljuje ga" lucky--> Smorio se Federer previse je dobar pa sad ga malo pusta Edited June 11, 2006 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Aha, posebno ga je pwnovao u drugom setu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Federer - Nadal 6/1 1/6 4/6 i trenutno je 2/3 ... al' se rezultat lako menja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 i kao sto sam rekao.... zgazio ga je ko svinju... GG za Federera ali je Nadal ipak bolji. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 koji je troll ovaj pesma :) jebi ga, šteta što opet ne uze RG, ali dobro je što postoji neko ko iz federera može da izvuče maksimum (ko samprasu agasi).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Sa' ce vimbldon, pa nesto i Rozhe da osvoji... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 bogami, bice sad par ovih "turnircica" pred vimbldon, da vidimo sta se tu desava. mozhe btii da ce pasti i koje iznenadjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 jes vala, taj njegov vimbldon, pošto ništa drugo ni ne osvaja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 mda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Extra je mec bio, uzivao sam. Ne mogu da zamislim igraca koji bi dobio Nadala na sljaci, morao bi da udara mnogo jako i precizno kao Safin ili Rodik u svojim najboljim danima i da bude brz kao Spanci sa osecajem za loptu i da ume da igra van ritma. Takav igrac nece jos dugo postojati. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 obicno kad ovako nesto neko napishe, taj igrac izgubi naredni mech :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Djokovic ce ga dobiti...samo kad bude 100% fizichki spreman. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Stvarno, nisam njegov fan ni nista slicno, ali jednostavno Nadal psihicki ubija protivnike svojom igrom. Djokovic ga nikada u zivotu nece pobediti na sljaci, apsolutno mizerne su mu sanse da ga dobije. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts