Tiger21 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ma istripovao si se. buducnost tek treba da stigne. u trenutku kada bude stigla 80% ljudi ce zanemeti. zauvek. jel nisu bili spremni za ono shto sledi. tehnologija vishe nece biti vazna. jedinstvo i kolektivizam ce prevladati. ← Amin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kako ne radi ? nema veze apovo sam je na ftp :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 SOAD... Bash si ruzhno ispala na tom avataru... chak lichish na mushkarca... ← Jao, pa to je tvoja slika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 WTF to te sestra iz osnovne uči tim fazonima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kada imam vremena pravim nakit ili chak i odetju. Nameravam i da za maturu nacrtam haljinu pa da crtezh odnesem nekom ko tje to motji da sashije bolje od mene...Oduvek se tezhilo razlichitosti. To je jednostavno potreba ljudi da budu u centru pazhnje. Kakav je feeling kad imash neshto shto nema niko na planeti....Josh ako to sam napravish...... ← Ja od skora pocheo da pishem po majicama sam i mnogo mi gotivno. Malo je neprijatno kad 20 pari ochiju bulji u tebe ali nema veze. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sad je u modi Airbrush "zrvkanje" po majicama. A imash i ono da stavish svoju sliku na majicu xD Da budesh Coool :D Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nisam egoJista da stavljam svoju sliq na maju a i toga u ovo moje selo nema :). Pishem debilske stvari... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Krule, obavezno da mi napravish jednu maju sa Kojotom... ono kao my boyfriend Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 neam pojam oko ovoga i meni sve to isprazna prica jer nisam potrosacki nastrojen ... idem u kupovinu kad mi treba nesto, gledam tv da bi se informisao ili razonodio, a ne da bi balavio nad necijom slikom ... hvalim ono sto valja i sto je neprolazno, subjektivno jel, a kudim sto je lose i kvarljivo :) nosim sta mi se nosi ili koliko imam para da platim, volim da kupim kvalitetno sto ce da mi traje i ne zanima me da li se to svidja bilo kome drugom ili je brend. samim tim sto je na meni nesto sto neko eventualno ima, ni ne provaljujem jer to nosim drugacije :) vise volim da imam 10 majica od po 100 kinti koje mi se svidjaju, i povrh svega komforne su, na bilo koji nacin, nego da imam jednu od 1000din i da ima ne-znam-ciji-znak-na-grudima. mislim da za takvu vrstu reklame ONI nama treba da plate :) to je jedina stvar u zapadnom svetu koja je regulisana kako treba :) nije ono sto ja nosim, vec kako ga nosim, gde i kad :) odeca nije odraz moje licnosti vec mojeg socijalnog, ako ne i finansijskog stanja, najgrublje receno :) voleo bih da imam ponekad i pierre cardin odelo neko, ali nemam da ga platim ... therefore, zamolim kumce iz amerike da ode na skladiste polovne odece i pokusa da mi nadje odelo pod tim i tim bar kod brojem. i plati ga 10-20 puta jeftinije :) pazi i dalje je to pierre cardin, ali samo zato sto ima falinku (jebi ga za moj pojam nevidljiva, jer se nalazi IZNUTRA u pantalonama) toliko kosta :) treba se dovijati ako zelis brend da nosis :) ali imam samo jedno takvo odelo i zadovoljan sam :) mislim da cak i kad budem imao pare, necu biti inertna licnost i kupovati zato sto mogu vec cu se i dalje dovijati :) nekome se to mozda ucini weak-in-the-noodle, ali kazem da se tako gubi britkost uma, jer teskoce razvijaju, a lakomost ubija i kvari :) JEDINO gde patim od brenda je kompjuter ... mislim da JEDINO tu ima smisla juriti brend, jer je to automatski i kvalitet :) i nije svaki brend kvalitet ... elem slazem se da marketing prodaje :) pogledajte rasne plavuse na ulici ... ima li neka da ne istice svoje sise :) bila bi luda da to ne radi ako hoce sa se dobro proda, samo mora da zna kako i kome i kad. zdrav razum pretocen u marketing :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) JEDINO gde patim od brenda je kompjuter ... mislim da JEDINO tu ima smisla juriti brend, jer je to automatski i kvalitet :) Ovo nema veze sa Edited June 4, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 a ne da bi balavio nad necijom slikom... Kako si slagao... :)) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ovo nema veze sa Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kakve price i gluposti ono sto je najskuplje to je i najbolje... uvek bilo i bice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 koji si ti bolid... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ... uvek bilo i bice :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 kakve price i gluposti ono sto je najskuplje to je i najbolje... uvek bilo i bice ← papane... nisi ni svestan koju si glupost rekao... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 -zbog takvih ljudi, u Escadi u Knezu, haljina 250 000 din. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 a ime vise nego ima ulogu ... pa SIGURNO necu da izaberem ASROCK ili tako nesto naspram EPOX ili ASUS prozivoda :) Upravo tu gre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 kolko para tolko muzike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 U pravu si voodoo - veoma su male shanse naci dobar proizvod danas bez informisanja na netu i chitanja tudjih iskustava. Vec jedno 5 godina kupujem svu tehniku tako shto prvo prostudiram sva iskustva ljudi, suzavam izbor na 2-3 razlichita proizvoda i uzimam onaj na koji se najmanje zale Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Isto tako sve te firme o kojima prichate su ala kinez fazon ... stancuj i ako ne valja ... Ako cemo da prichamo o pravom brendu onda je to mekintosh solaris ... to je kvalitet a opet ako cemo o pc-jevima hp compaq dell desktopi itd itd Realno asus i asrock su fabrika do fabrike ako ne cak i ista fabrika koja veze nema sa doticnim firmama vetj stancuje stampane ploche po njihovim specifikacijama ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Da ovo oko tehnicke robe je true :) Ko bi pre 2 godine rekao da ce DFI biti to sto jeste :) Poenta je da sada vecina proizodjaca ima isti kvalitet, tek tu i tamo poneko odskoci cisto zbog coveka koji daj svoj pecat komadu HW-a (woo i DFI). A ovo oko odece/stajlinga i slicnih slastica... meni tata kupio original lakosta majicu kad sam bio mali i prosao razred odlicnim. Nakon 20 godina, eno je u vikendici nepromenjene boje i oblika. 92-ge sam ukrao fruitoftheloom majicu, i ziva zdrava, nepromenjenog oblika, jedino sto je slucajno posuta varikinom pa ...jebiga. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 opet ako cemo o pc-jevima hp compaq dell desktopi itd itd ← Pa da ali i u njih idu zhong-woo delovi :) Njihov "kvalitet" (nesporan) se krije u dizajnu/tehnickoj podrsci/tisini :) zadjimo malo u offtopic : meni se situacija na HW trzistu kod nas dopada jer ima zaista kvalitetnih stvari da se nadje, a i konacno su uvoznici (SKORO svi doduse) ukapirali da ipak nismo veverice Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Upravo tu gre Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Uzmimo u obzir kako se ljudi oblače, koriste razne everyday stvarčice kao Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts