Shekk Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 @Klinac & Capma... ajde ovako, da vi to sa Mohijem re Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Meni tu neshto nije jasno. Kako mogu hemijske da se koriste kao oruzhje? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Lako zabijes jednu hemijsku u analni otvor a drugu u oko. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Umru od trovanja mastilom, a? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 umru od dosade Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 to znachi da laki na forumu pravi hemijsko oruzhje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 <yawn>aaaahaaa</yawn> Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 negde svakako moram, a gajbi se plasim da me ne provale :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 A gde zabijate Lakija?U dupe ili oko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 to mi zvuci kao neki poziv na b a n ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 (edited) To je prosto bilo jace od mene...Jos jedan dokaz da brze kucam nego sto mislim /edit: a i prosto je vapilo za makar mali penalcic Edited May 30, 2006 by shone zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 ok, mislim da necu vise dolaziti u ovaj topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 ok, mislim da necu vise dolaziti u ovaj topic :) ← jeeeeeeeeeeee, oterali smo admina, sada anarhia all over this topic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Cekaj da li je neophodno da ti na 3 strane objasnjavam zasto si dementiran...mrzi me pa cu skratiti Zivim 200 metara od fabrike imam komsije koje rade u iskri i sa kojima pijem kafu svaki dan.Ti ces meni iz beograda da objasnjavas da ja lupam a nisi ni cuo za baric pre ovog sranja Ps:Ti si dement i jedini stranac za tebe je mozak ← da da pusti one budale iz beograda shta oni znaju ... taj fazon beograd ... pf shta bi o ni mogli da znaju samo su zabili bulju tamo i neizlaze ...pff :) ajde bre moki , klinac balavac cekam raspravu ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 @capma brate sta oces da ti kazem ... ja imam u kraju da ti dovedem 20 ljudi koji su licno oborili po 20 nato bombardera svojim pistoljem a njihov pajtos u pvou je lichno oborio air force one ... o takvim glupostima ja pricam ... nasa vojna tehnologija je davno zamrla sa onim nashim tenkom kako se vetj zove. Danas mi i hemijsko oruzje(osim ako tu ne racunas industriju extazija) ? rofl ... logicnije mi zvuci mi i put u svemir ... A gde ste ti i tvoj mozak mi je odma bilo jasno kad si razvio teoriju zavere kako db u tvom komsiluku pravi biolosko oruzje kojim tjemo pobiti sve muslimane verovatno? Komedija ... @klinac-glupan ja se razlikujem od tebe i ostalih koje si nabrojao samim time sto se ne identifikujem sa parchetom zemlje zato shto imam cime drugo. Taj patriotizam i bulaznjenje se moze porediti sa odlucivanjem za koji ces klub da navijash ... u osnovnoj svi su za zvezdu pa si i ti zvezdash i onda kad malo porastesh idesh na tekme da se tuchesh za zvezdu ... cisto ako nisi skapirao poredjenje ... rodish se ovde i svi su srbi i svi seru o srpstvu patriotizmu i kurcima pa sto ne bi i ti ... e tu se razlikujemo ... Smejete se retardiranim amerima sto svuda guraju americhku zastavu i sto im prodaju retardirane priche, a u stvari ste isti takvi ... jadno ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) @klinac-glupan ja se razlikujem od tebe i ostalih koje si nabrojao samim time sto se ne identifikujem sa parchetom zemlje zato shto imam cime drugo Smara me da ti raščlanjujem ostale gluposti koje si ispisao, ali ovu hoću, znači idemo: Dakle, ja volim svoju zemlju i kritikujem je isključivo argumentovano i utemeljeno jer nemam čime drugo da se identifikujem, jer mi je život prazan i bez sadržaja i bilo kakve vrednost (za razliku od tebe, razume se koji imaš čime drugo). Naravno, to tvrdiš na osnovu dobrog poznavanja moje ličnosti ili si samo nadmen i nadobudan? Zapravo, dolazimo da činjenice da ti u stvari ne znaš u čemu se razlikuješ od mene, jer me naravno ne poznaješ, već si čitavu "razliku" među nama izgradio isključivo na osnovu mog patriotskog stava na forumu. Onda da to povežemo sa tvojom premisom o identifikovanju patriota bla bla... Dakle, ti si samo negacija mene po pitanju patriotizma (jer si samo tu činjenično mogao da nas porediš), pa dolazimo do poražavajućeg zaključka da si upravo ti taj koji si, odvajaći se od mene, identifikova sebe na osnovu parčeta zemlje, samo što je tvoja identifikacija u odnosu na tu zemlju negativna... Znaš kako, ja iz iskustva znam da zemlju ne vole obično oni koji je još uvek imaju ispod noktiju, pa onda vole da sede u kupatilu sa italijanskim keramikom, nemačkim slavinama i skandinavskim aksesoarom, trudeći se da je isperu... Edited May 31, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ba bla truć truć iznesite beef na teren sisice malene ( Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Smara me da ti ra Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 јеботе Мохи... криво ми је само што поредиш бесловесне необразоване примитивне примерке патриота (таквих имаш свуда и увек, и они су поводљиви, могу бити и комунисти и нацисти, само зависи од тога шта им се сипа у главу) са интелектуалцима патриотама. то је замена теза... заправо, то је погрешан начин да дискредитујеш нечије мишљење. од свих успешних земаља немаш ни једну коју није изградила, и направила од њих оно што данас јесу, управо интелектуална грађанска национална елита, са свешћу о свом народу и држави. тај процес нас тек чека после свега што нам се десило. веруј ми, као верник, и сам сам дубоко уверен у братство свих људи, али ми је искуство показало да је то утопија. бар данас. паушално пљување по свему ономе што те дефинише на неком нивоу није начин да се изгради идентитет. будући да ЈЕСАМ националиста, и не видим ништа лоше у томе, сам сам дебело свестан свих мана овог народа. али имам конструктиван позитивистички став о томе и тежим напретку, помоћу онога чиме располажемо сада. а сматрам да располажемо великим потенцијалима, и спреман сам то да доказујем било коме, било кад. такође, не можеш бити интернационалиста или космополита, а да у основи ниси националиста. то је законит пут у развоју мишљења. морамо негде да се нађемо на пиву да рашчистимо ово, јер сам сигуран да у основи и немамо неке битне разлике у схватању. уздравље. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 uf...dralebrale, ili si intelektualac ili patriota, tacnije ili si patriota koji svoj intelekt stavlja u sluzhbu tog svog patriotizma ili si intelektualac kome je patriotizam sekundaran, to dvoje su kao military inteligence, ili jedno ili drugo... dalje nationalism na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Коле, узео си западњачку дефиницију. они мешају нацију са државом (држављанство им је nationality). ми имамо патриотизам и национализам као два одвојена појма. национализам је љубав према нацији. то су нпр. Французи. патриотизам је љубав према држави. то су нпр. Амери, јер немају нацију (у нашем смислу речи). шовинизам је слављење нације на уштрб других нација. то су нпр. Хрвати. ја сам националиста и патриота. даље, не видим како се интелектуализам и национализам искључују на било ком нивоу, или претпостављају једно другом. једно је уверење, а друго статус. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 intelektualac se rukovodi objektivnim sagledavanjem chinjenica a patriotizam i nacionalizam su ljubav (a ljubav teche, uranijum peche) samim tim ne mozhesh biti objektivan kada si zaljubljen or is my logic flawed mr. Spock? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 a zar ti kole ne bi trebalo da si vec u dojchlandiji? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 танка је линија... ипак, мислим да се љубав као апсолутно осећање у најширем смислу, не и заљубљеност, која је далеко ужа од појма љубави (мало си искочио из шина ту), савршено допуњује са интелектом. љубав не замагљује расуђивање, она само снажно оплемењује твоје вредносне судове, даје им нову, већу, вредност. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 koliko ste vi u stanju da kenjate jbt =) ono shto sam ja hteo da priupitam, a muchi me vetj neko vreme, kad god upalim tv tamo neki politichari gostuju u razno raznim talk-show-ovima... ono shto mene interesuje je jel' to samo kod nas tako, ili je politika vid zabave i u drugim evropskim/svetskim/bilo kojim zemljama? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts