AlexG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 viđaćemo se....mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 pobogu pa nisi je ubio, lighten up... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 viđaćemo se....mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) sad gledam neke fotke na netu i izguglah.. jebeni vrh! jednog dana...mmmmm edit (skijashi pffff, vi mozhda mozhete da pravite hupsere il sha vetj na planini...) al zna se ko rula na nebu... :D jebite ebena shmekerica... idem na pogane havaje da skachem ;D ( )... Edited June 24, 2006 by -MiGsa- "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 lupili me neki preužasni fleševi noćas, a najgori je ovaj koji me je sačekao kad sam došao kući.. jebo te, kakav dan.. viđaćemo se....možda......možda ne........sve u svemu......posle 5 meseci.......puko sam......nisam mogao više da trpim neke stvari.....žao mi je zbog toga.....ali mislim da je tako najbolje za oboje........ako sam pogrešio neka mi Bog oprosti................................. ← biće bolje. sa bivshom uvek mozesh da se vidjash, bash kao iz mog iskustva, bash kao sto ja to radim ovih meseci... ← a ti da ćutiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 lupili me neki preu _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ah d ai igz ja te podrzavam! treba se vidjati sa bivshima, osim ako nisu preterani idiJoti O:) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Kako je dobra ova Ana Kokic!!!! kakav HIT! ← cijenis? Sad sljakam i kuckam po ruru (drale tura) ← OMG ps: MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ^ u jebem mu zivot ... dosla sam sad iz "grckog kluba" u cetinjskoj ... nije bilo lose ... najvise mi se svidelo kad smo igrali sirtaki svi zajedno i neke tako "narodne grcke" pesme ... a ovo ostalo..."zurle-fazon" .. i naravno CECA :P ← OMFG!!!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 sad ustao......lepo sam se naspavao za razliku od prethodnih dana..........idem nesto da hasam pa limpa do sela........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 sad gledam neke fotke na netu i izguglah.. jebeni vrh! jednog dana...mmmmm edit (skijashi pffff, vi mozhda mozhete da pravite hupsere il sha vetj na planini...) al zna se ko rula na nebu... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Moji se konachno smilovali da uplate net...... Sinotj bila na nekom rodjendanu, odrzhala sam obetjanje..... Sestra zavrshila prijemni, sad ne moram ceo dan da ne pevam...ali me trenutno mrzi jer mi se spava.... Proshla 5,oo sa ne istiche se iz veronauke....Tako sam se posvadjala sa zhenom kad je pochela da sere kako pishem pesme o paklu...Glupacha samo videla naslov, nije ni skontala da se pesma odnosi na Danteov PAKAO.....Sad mi je ateizam zapechatjen u svedochanstvo....lol....:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 imao sam cas iz voznje u 9 ujutru ffs ,a sledeci put mi je u utorak u 8 ujutr OMFG bio sam udario kontis sa retrovizorom koliko ne mogu da gledam na oci u to vreme :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 bio do banke...kupio flash memoriju konacno, 1 giga 2400...mislim da sam dobro proshao:)...popodne palim za bg i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Sad se vratio iz grada, bio do nekog hardware shop-a, uzeo stolnu trachnu shlajfericu sa brusnim kamenom \0/ woo hoo, imaju na lageru neke alate zaostale iz neckermann-a pa sam sad sretjan ko pingvin! Odo josh malo na bazen za drushtvom da malo muchim ortakinje u dubini :D Kontam neki roshtilj ovih dana, da okupim neko drushtvo da se zezamo. Prazna kutja, pa se to treba iskoristiti :D lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) hohoho izgubio sam pravo na redovno skolovanje hohoho Edited June 24, 2006 by Intruder Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Proshla 5,oo sa ne istiche se iz veronauke....Tako sam se posvadjala sa zhenom kad je pochela da sere kako pishem pesme o paklu...Glupacha samo videla naslov, nije ni skontala da se pesma odnosi na Danteov PAKAO.....Sad mi je ateizam zapechatjen u svedochanstvo....lol....:):):) ← Ti si nash idol! Btw nisam znao da se sada uchi veronauka u shkolama?!? hohoho izgubio sam pravo na redovno skolovanje hohoho nishta strashno, ja sam to pravo gubio dvaput edit(@topic): Danas je fini dan za sunchanje, jedini je problem u tome shto ne volim da se suncham. Morao sam da menjam vodu kornjachi jer se zamalo nije pretvorila u supu pri temperaturi vode 32 stepena :) Edited June 24, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 daman sam izgubio lutru technosti... ebeno sunce, i ebem ti "kolege" koji otje da uchimo u parku... a ne u prostoriji sa klima uredjajem... znachi, seli ispred restorana, bilo lepo prvih 20`ak minuta i kad je sunce doshlo iznad nas... arghhh prokleto sunce... prokleto usnce!!!otju kishu, zimu... planinu bord... sneg... surfovanjee.... plachu... zhene.... hranu... bazen... u obliku bozara... mmmm.. mnogo sladoleda... shat .... daun.... inishijated... bzzzz.... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Moji se konachno smilovali da uplate net...... Sinotj bila na nekom rodjendanu, odrzhala sam obetjanje..... Sestra zavrshila prijemni, sad ne moram ceo dan da ne pevam...ali me trenutno mrzi jer mi se spava.... Proshla 5,oo sa ne istiche se iz veronauke....Tako sam se posvadjala sa zhenom kad je pochela da sere kako pishem pesme o paklu...Glupacha samo videla naslov, nije ni skontala da se pesma odnosi na Danteov PAKAO.....Sad mi je ateizam zapechatjen u svedochanstvo....lol....:):):) ← Devojke na forumu su nepotrebne kao pichke na metal svirkama, kao zlato u crkvi, mislim... ima ga/ih ko govana, ali se sve vrti oko nekih duhovnih vrednosti. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Devojke na forumu su nepotrebne kao pichke na metal svirkama ololol btw ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Devojke na forumu su nepotrebne kao pichke na metal svirkama, kao zlato u crkvi, mislim... ima ga/ih ko govana, ali se sve vrti oko nekih duhovnih vrednosti. ← Neshto ne gotivim nasheg druga pesmu al, jebeni /bow za ovu izjavu . Bravo Eljbi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Proshla 5,oo sa ne istiche se iz veronauke.... ← WHYYYY....WHYYYYY [smajli_koji_place] bio do banke...kupio flash memoriju konacno, 1 giga 2400... ← jesi,da ne kažem koliko sam ja platio moju 256 :(( hohoho izgubio sam pravo na redovno skolovanje hohoho ← zašto? cima me keva da čistim grašak!!11oneelven al ozb posle toga do gyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 idem do gyma... lalalalal lama lama lama lama lama \o/ http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php lalalalal :D DUCK! :) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Pa obichno kad puknesh 2 puta godinu izgubish pravo na shkolovanje :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 dosao iz sela......sad rucao......odvalio se od zivota.....kombinujem nesto da odem do grada al nesto ovo vreme smara........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts