Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 @Kru - lol za votjke/verbal forplay on this forum is exceptional ;o) + respect za FLancera, valja se @Lauackiy - sta je Darkstar one, kad izlazi i da li ce koa FL da bude diablo u svemiru ili ce skil pri letenju da bude malo bitniji od hamsterovanja opreme? @topic - doshao prebijen gajbi nakon 9.5 sati posla, odknjavao, hasao, pa seo da odgovaram na postu i visim po forumu, posle ovoga mogu samo na kunt , ionako se budim za 6 sati =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 @Lauackiy - sta je Darkstar one, kad izlazi i da li ce koa FL da bude diablo u svemiru ili ce skil pri letenju da bude malo bitniji od hamsterovanja opreme? Za takve detalje ces ipak morati da sacekas jos malo ... ono sto se meni svidja je sto je prica navodno jako zanimljiva, a nije previshe "siroka" i smarajuca, sto ima dosta upgradeova i to ne samo za oruzja vec i za opremu, i trebalo bi da letenje bude "mix simulacije i arkade". Tu je i mogucnost odabira nekoliko razlicitih misija u isto vreme + free misija "sa strane" pa nema onog zaglavljivanja kao u freelanceru na "tamo nekoj misiji" koju ne mozhes nikako da predjes. I taaako ... Inache se preznojavam u kutji, moram da sredim klimu sto pre. A ne pomazhe ni ovaj kompjuter, greje covece, ko nezdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 u principu u FL su se ljudi glavili jer su forsirali story misije bey da idu malo okolo i freelancuju jelte za dobru opremu and stuff...a i polse kad pricha zavrshi idesh zezash se dok ne nabudyhish svoj omiljeni ship+gear combo.... uglavnom reci ti meni kada je izasla ta igra ili tek treba da izadje itd =o)) ili bar neki linak daj...nemaoj da mi kazhesh da chekam sledeci rush ili play da saznam vishe to bi bilo totaly uncool =o)) on a topic note, umorio sam se, i'm da spavam =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ili bar neki linak daj... Pa ako se igra zove Dark Star One, sta mislis da probas www.darkstarone.com ? :) Igra se jos nije pojavila, stizhe tek krajem jula / krajem avgusta (evropa / amerika), ali ja sam eto nekako uspeo da dobijem press kopiju, jedino sto malo zeza pokretanje, pa se sa tim cimam, al' se nadam da cu srediti u skorije vreme (u koje cu nabaviti i dobar dzojstik :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 idem da spavam jer ipak sutra je petak treba biti odmoran petak - dan za metak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 bio na hm nightu... popio dva piva, i dobio se blago.. izgubio sam kondiciju.... al ako, vezbace se sutra.. eto.. smor... blah.. uhvatila me neka letargija//// a to ne valja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 zaboga, dva piva, pa to je onda ozbiljno...prijavljujem se za kondicionog trenera. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) stigao sa zurke. ovo vece nikad, ali nikad necu sebi oprostiti. pridje mi devojka, ovo ono... vamo tamo. i tako sve se lepo odvija. i odjednom skapiram da necu nista uraditi veceras. iako se sve odvijalo odlicno. ne znam shta je bilo, ali "javilo" mi se da nece biti nista... i... nista :( shto me ne sprzhi neki od ovih gromova dok sam se vracao kuci... ali dala mi je broj fona... to je kao +. wow... morao sam negde da napisem ovo. jbg. Edited June 23, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Eve me kod caleta na poslu ono i ono cool mi je koza, klima sve full :) Samo je jebe ova Wintel kombinacija na kompu ali ajde stisnucu zube i izdrzati to ko pravi muskarac.... Posle ovoga neke chenje pa na rhh da nam cilim prepricava sta je prco juce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ali rhh traje samo tri sata, hoce li stici sve da ispricha? - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 kori, sejnt nas ne voli:((( ( )... ← :(( zavezaću ga za drvo u nedelju i golicati perom dok nas ne zavoli :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 jebote...koje je nevreme bilo ovde nocas...onako polupijan sam tako iskocio iz kreveta kad je opalila munja na sto metara od moje zgrade...uzas...sad nema ni struje ni vode u pola grada, jer je riknula glavna trafostanica kod pumpi za vodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 omg, ovaj dark star izgleda tako da mi se zavrtelo u glavata Oo Kao da je to kod tebe neko "vanredno stanje" ;)) Salu na stranu, to mozhda tako shotovi deluju, ingame video (koji isto ima da se skine sa sajta) je znatno nekako "umereniji". No videcemo kad proradi igra konacno, o cemu se tu radi. Ova kisha nocas me tako zeznula ... na vise nivoa. Prvo sam mor'o da zatvorim prozor a ono vruce u kutji stravicno ... drugo, dva puta je tako udarilo ovde negde u kraju da sam skocio iz kreveta, i konacno, poremetilo mi je pola planova koje sam imao za danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 veeeeee, stigla voda...konacno sam se istusirao:)...btw, proradio mi exp za hl2 nekako, mada je izbagovan samo tako...odoh sad da hasam nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ajoj umirem... znachi nikad nisam voelo ovu vrutjinu... bash mi je prijala kishica, lepo vreme za spavanje i blejanje a ne ovo pogano sunce... josh se znojim ko stoka... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 bio po onom smoru od kise jutros da predam neke papire.......znaci ceo grad pojuri kolima kad pada kisa........sad cu da izadjem malo da vozim bajs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Jebem mu sisu, ko god dođe od ukućana sa svojim problemima, sve mi prepričavaju ko da sam ja tetka Saveta, slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 idem na faks:( ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 I to neko mora da radi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 idem kuci, idem kuci, idem kuci... :o)))) ali sutra radim.... :o////// Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Jebem mu sisu, ko god dođe od ukućana sa svojim problemima, sve mi prepričavaju ko da sam ja tetka Saveta, slu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 GOTOVO JE GOTOVO \o/. Napokon kraj shkole, 3.67 prosek...svi zadovoljni. Bleja po netu pa vecheras u grad da se zeza...fancy... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Kako je dobra ova Ana Kokic!!!! kakav HIT! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Sestra nesto isprobava neke sandale sa stiklom od 10 cm i sada je visa od mene ravno 5 cm ... I kako ja sada njoj da objasnim da ne treba da bude 2 m i da treba da nosi nesto ravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts