Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kruko, surfujem lapom

inace, sad sam se vratio sa neke zurke iz studio i danas sam video najlepsu devojku na svetu... samo je bila recimo 2 god starija ali momak koji je vozio nju i jos 2 drugarice ih je vozio u jugu :D

jebeno najlepse zensko... kako sam se skenjo kad sam je video jooooooj

Edited by dzontra.volta

kruko, surfujem lapom

inace, sad sam se vratio sa neke zurke iz studio i danas sam video najlepsu devojku na svetu... samo je bila recimo 2 god starija ali momak koji je vozio nju i jos 2 drugarice ih je vozio u jugu :D

jebeno najlepse zensko... kako sam se skenjo kad sam je video jooooooj

Danas sreda , znaci RnB veche? Boki organizuje? Jel bilo ljudi?

Ja cu ici u subotu u studio.OMG jedva cekam , da posteno proslavim kraj skole :)

Haha Noob!!

@kruko : izuzetna izuzetna dosetka :)

priznaj!!! ti si kriv!!! znao si da dolazim, pa si javio da iskljuce struju, al lukava si ti lisica, pa si rekao da iskljuce celom merkatoru da ne bi bilo suspicious, ali sam ti na tragu... ako sad ne legnem da spavam eto mene u 10 ujutru!!!

bwahahahahahaaaaaaa

аааааааааааааааа

ево ме у канцеларији*!!!

како је лепо кад се одмориш од теренског диринчења. леп дан, 3 од 4 климе шибају пуном паром. аааарх...

на послу пустош. људи су на одморима, по конгресима и на терену. укључујући и највише руководиоце. баш фино. [:p][:D]

------------------------------

*Шулц, у канцелАААрију!!! [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

zadovoljan sam svoim kompom ono 8 sati full opterecenja CPU i nije ni "a" reko po ovoj vrucini :)))

Igram se sada malo novinara, ali ono pije mi se ladna nes kafa ali me mi je cim da je spremim bogovski.. ubija me ova vrucina vol 485...

malo znojenja?!?!?

ivane, ajde se vuci tri sata dnevno po gradskom prevozu sa rancem, lapom, pa mi se onda javi sa misljenjem o zivotu na + 30 i neshto. [:)] ne prichamo mi ovde o zivotu u kuci...

A ja, na srecu, danas ostajem kuci da uchim za sutra pa necu morati da se kuvam.Razmisljao sam kako bi bilo kul da ugradim neku kul mashinu koja bi me povremeno polivala vodom dok radim ispred kompa ili sam, generalno, za stolom i onda sam se setio scene iz flashdance-a, iz kluba ...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

skidam freelancera, davno nisam igrao nesto elite-oliko, jedva cekam =)

Nista, spremi se za darkstar one.

Bio do grada, neko sastanche, sad sredjujem neke fotke sto sam slik'o (zapravo kvazi-skenirao) pa cu da vam okacim, da vidite, i sad josh malo pa krecem oko 15h dalje. Ima naravno da se preznojim 4-5 puta do odredishta, pa razmisljam da ponesem i rezervne majice :)

Ne mogu nikako da nadjem vreme da odgledam 15-ak dvd-ova sa filmovima i serijama koje sam skinuo sa net-a za poslednjih par meseci... Klincu je danas 2 meseca, a meni kao da je proshlo godinu dana od njegovog rodjenja [:D]

А в чем сила, брат?

ispalila me u najavi ortakinja za more :((((

noooooooooooooooooooooooooo

ali bar cu moci na eros ramacotija , a onda mozda sa kevom na letovanje u hrvatsku ... noooooooooooooo :(((

uzas

sutra dva ispita... a posle salsaaa :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

sutra dva ispita... a posle salsaaa :)

салса, дуњевача, вас двоје сте одлепили... [8D][:)][:D]

ако, и треба!!! [^]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

a posle salsaaa :)

prva asocijacija na ovo mi je onaj bircuz u Knezu. Che Gevara ili tako nesto... kako chovek tu moze da izbleji majko Bozija :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...