Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Skuvao sholjetinu kafe , idem da ucim . Da mi neko sad da ono svedocanstvo sa 3,50-4,00 i kaze idi na spavanje , ali pod uslovom da prikoljes celu porodicu , samo bih pitao koji alat da koristim :) Edited June 22, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) kruko, surfujem lapom inace, sad sam se vratio sa neke zurke iz studio i danas sam video najlepsu devojku na svetu... samo je bila recimo 2 god starija ali momak koji je vozio nju i jos 2 drugarice ih je vozio u jugu :D jebeno najlepse zensko... kako sam se skenjo kad sam je video jooooooj Edited June 22, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 kruko, surfujem lapom inace, sad sam se vratio sa neke zurke iz studio i danas sam video najlepsu devojku na svetu... samo je bila recimo 2 god starija ali momak koji je vozio nju i jos 2 drugarice ih je vozio u jugu :D jebeno najlepse zensko... kako sam se skenjo kad sam je video jooooooj ← Danas sreda , znaci RnB veche? Boki organizuje? Jel bilo ljudi? Ja cu ici u subotu u studio.OMG jedva cekam , da posteno proslavim kraj skole :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 boki nam je i sredio upad neces verovati ali GRU je veceras DJ-iso. xD malo je smaro ali sve u svemu bilo je ok samo je prejebenovruce aj se dogovorimo za sledecu sredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ajd , taman tad ce skola biti gotova , izlazim svaki dan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Haha Noob!! @kruko : izuzetna izuzetna dosetka :) ← priznaj!!! ti si kriv!!! znao si da dolazim, pa si javio da iskljuce struju, al lukava si ti lisica, pa si rekao da iskljuce celom merkatoru da ne bi bilo suspicious, ali sam ti na tragu... ako sad ne legnem da spavam eto mene u 10 ujutru!!! bwahahahahahaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 аааааааааааааааа ево ме у канцеларији*!!! како је лепо кад се одмориш од теренског диринчења. леп дан, 3 од 4 климе шибају пуном паром. аааарх... на послу пустош. људи су на одморима, по конгресима и на терену. укључујући и највише руководиоце. баш фино. ------------------------------ *Шулц, у канцелАААрију!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 bole te mi buduće nade se kuvamo u školi,bre užas neće ni da stave bilo kakvu zaštitu od sunca preko prozora :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Jel to sad neki politički korektan izraz za zavese? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 zadovoljan sam svoim kompom ono 8 sati full opterecenja CPU i nije ni "a" reko po ovoj vrucini :))) Igram se sada malo novinara, ali ono pije mi se ladna nes kafa ali me mi je cim da je spremim bogovski.. ubija me ova vrucina vol 485... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 jebo te, samo kukate na vrućinu, a ja sam se preporodio otkako je jebena kiša prestala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 opustencija...konacno mogu da se iskuliram malo...narednih godinu dana:))...veceras ce da padne neko opako opijanje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 malo znojenja?!?!? ivane, ajde se vuci tri sata dnevno po gradskom prevozu sa rancem, lapom, pa mi se onda javi sa misljenjem o zivotu na + 30 i neshto. ne prichamo mi ovde o zivotu u kuci... A ja, na srecu, danas ostajem kuci da uchim za sutra pa necu morati da se kuvam.Razmisljao sam kako bi bilo kul da ugradim neku kul mashinu koja bi me povremeno polivala vodom dok radim ispred kompa ili sam, generalno, za stolom i onda sam se setio scene iz flashdance-a, iz kluba ... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 @ kruko freelancer keva.. ja sadd malo neta, pa malo vampira.. pa koma Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 oh noes...ch1zra je vratio stari avatar...run to the hills:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 nisi tr00 run to TEH hillz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 skidam freelancera, davno nisam igrao nesto elite-oliko, jedva cekam =) Nista, spremi se za darkstar one. Bio do grada, neko sastanche, sad sredjujem neke fotke sto sam slik'o (zapravo kvazi-skenirao) pa cu da vam okacim, da vidite, i sad josh malo pa krecem oko 15h dalje. Ima naravno da se preznojim 4-5 puta do odredishta, pa razmisljam da ponesem i rezervne majice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ne mogu nikako da nadjem vreme da odgledam 15-ak dvd-ova sa filmovima i serijama koje sam skinuo sa net-a za poslednjih par meseci... Klincu je danas 2 meseca, a meni kao da je proshlo godinu dana od njegovog rodjenja А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ae vise da prodje ovaj prijemni, ocem na moooreee I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 saznao sam da sam dobio neki OoOoOgroman kes pa sam srecan do bolova......idem posle do grada sa drustvom da popiemo u to ime.......sreca sreca radost...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ispalila me u najavi ortakinja za more :(((( noooooooooooooooooooooooooo ali bar cu moci na eros ramacotija , a onda mozda sa kevom na letovanje u hrvatsku ... noooooooooooooo :((( uzas sutra dva ispita... a posle salsaaa :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 [ivan]Ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 sutra dva ispita... a posle salsaaa :) ← салса, дуњевача, вас двоје сте одлепили... ако, и треба!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 OOOOOOOO yeaaaaa! Pre pola sata sam ispravio i poslednju ocenu.Veceras teretana napokon i poslke ne znam , valjda cu prvo da se naspavam posteno.POCELO JE POCELO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 a posle salsaaa :) ← prva asocijacija na ovo mi je onaj bircuz u Knezu. Che Gevara ili tako nesto... kako chovek tu moze da izbleji majko Bozija :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts