Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se iz teshe i idalje me jebe rame .. poludecu.

@mudo ma jok iztripovao si se ono ovo sljakam oko 4-5 meseci, a min za 6 kju je 6 meseci, ali ja to jer sam talentovan [:p]

ma ko te to slagao .. ja sam polozio za 6ti posle 3 i po meseca :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

zasto nikad nista ne moze da bude onako kako sam ja zamislila, smor...

ceo dan propao, gledam slike sa 5788 matura i slusam dogodovstine, jos sutra da prezivim svoju maturu pa da se vratim normalnom zivotu : )))

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

opet ustao pre budilnika...ajd sto je pre nego sto je pre 5 i 10 =o((

znajutji moj dnevni raspored zvali me integralni chlanovi familije da mi chestitaju rodjendan

danas vishe dosadno nego radno na klinici..vratio se izmrcvaren gajbi...dobio u medjuvremenu jednocifren broj GZ SMSova od drugara kojima ne treba forum da bi se setili kad mi je rodjus, a ne ko vi krpe raspale ;oP, sad cete kitu da dobijete nemachko pivo na rhh ;o>>

sad blejim ovde na ovom forumu umesto da palim u grad da malo lochem i gledam sa ortatjima bratju brazilce i bratju hrvate...

Jaoj gledam Zvezdu, onda ako malo Brazil i Hrvate, chekam keca za 5 soma...

A danas u shkoli, zakljuchila mi 2 iz biologije, tako da mi je pao kamen sa srca [:D]

Moram josh da nauchim 70ak strana geografije za sutra, a kad cu neam pojma... :(

Znachi Tigeru pravish zurku :))

Gledam basket,trebao sam da se iscimam do hale,posto vidim da su ipak ushli na zvezdinu tribinu...

ispalili me mrtvi francuzi na tiketu...

ma bezveze dan skroz...sutra sam dezhuran u skoli.taman da se zabodem da uchim istoriju,poshto tripujem da mi kuci sve odvlachi pazhnju o.O

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...