Pajser Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Pocheo sam da spremam prijemni \o/ Pio malo sa ortacima gajbi pa sam ih isterao oko pola 1 jer sam bio umoran a sad mi se ne spava. Horor. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Juce na rhh-u ispusili sa 2:1 jebiga nije nam bilo koleta da nam bude harizmaticni vodja :) Napolje sekire padaju a bi trebao da izadjem... Uf kako mrzim kisu... Inace poslao jutros neke grdne (hmm ovu rec nisam cuo jos od BB show-a) mailove i sada se pitam nesto vazno.. ali vise o tome u pitas me pitam te topiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ustao u 11, doruchkovao, sad idem u prodavnicu. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 bio i jutarnjoj kupivini(red je da i ja nesto uradim:))...vreme je odvratno...treba uciti nesto, bah Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sestra imala maturu pre neki dan, doshla u 3 ujutro i drala se kako je bilo suuuuuuuper dok sam ja pokushavala da spavam..... ← Kakav koincident, i meni burazer i sestra slavili (dodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kakav koincident, i meni burazer i sestra slavili (dodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 osećam da si snimak obrnuo par puta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ove nedelje odgovaram nekih 5-6 predmeta :/ planirao sam da uchim ceo dan pa uveche na neki fensi rodjendan,ali kad vidim ovako vreme respalo,ne zhivi mi se... odoh da jedem nesto :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Jesen u mom kraju Danas je u moju ulicu stigla jesen. Ja sam bio veoma tuzan, jer vise necu moci napolju da se igram sa loptom sa mojim drugovima. Pocela je da pada kisa, pa je napolju sada sve mokro i ima blata svuda. Jedna komsinica je otisla na posao, ali je pokisla jer je zaboravila kisobran i ja sam se tada smejao. Baka pravi rucak, supu i meso, i ja jedva cekam da idem da jedem jer sam gladan. Kapi kise udaraju u moj prozor a ja moram da ucim prirodu i drustvo. Eto, to je jesen u mom kraju. Ucenik II/2, osnovna skola Marshala Tita II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Kmeh super dan kishica wehalal 10 stepeni savrsheno za trchanje !!! Pijem litar surutke pa palim na trchanje !!! Trchanje!!! Edited June 3, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Zamalo da opalim kolima nekog biciklistu kod vuka :) Ali ne mogu da shvatim mozga koji po pljusku vozi bicikl sa tankim gumama u jakni i onim gay-hulahopkama za bicikliste. To mu dodje ko upala plutja u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 MI ninje ne znamo za upale i bolest ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nekako mi je dobro dosla ova kisha , posto moram ovaj vikend da se raspadnem od uchenja , taman je i vreme odvratno pa necu nigde da idem , da je lepo vreme , opet kjnigu ne bih video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 u jebote...ucio sam citavih sat vremena...a onda opet seo za komp...jebes ti ovo, moracu da zapalim za bg, ovde nista ne ucim:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 heh... od jutros sredjujem desktop. nove teme, ikonice... pravo osvezenje za ochi. :) i ubija vreme ;) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Jesen u mom kraju Danas je u moju ulicu stigla jesen. Ja sam bio veoma tuzan, jer vise necu moci napolju da se igram sa loptom sa mojim drugovima. Pocela je da pada kisa, pa je napolju sada sve mokro i ima blata svuda. Jedna komsinica je otisla na posao, ali je pokisla jer je zaboravila kisobran i ja sam se tada smejao. Baka pravi rucak, supu i meso, i ja jedva cekam da idem da jedem jer sam gladan. Kapi kise udaraju u moj prozor a ja moram da ucim prirodu i drustvo. Eto, to je jesen u mom kraju. Ucenik II/2, osnovna skola Marshala Tita II ← Manje vise prosecan post u procajte topiku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Manje vise prosecan post u procajte topiku :) ← ahaha, gde crno prosecan...ovo je esej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Jesen u mom kraju Danas je u moju ulicu stigla jesen. Ja sam bio veoma tuzan, jer vise necu moci napolju da se igram sa loptom sa mojim drugovima. Pocela je da pada kisa, pa je napolju sada sve mokro i ima blata svuda. Jedna komsinica je otisla na posao, ali je pokisla jer je zaboravila kisobran i ja sam se tada smejao. Baka pravi rucak, supu i meso, i ja jedva cekam da idem da jedem jer sam gladan. Kapi kise udaraju u moj prozor a ja moram da ucim prirodu i drustvo. Eto, to je jesen u mom kraju. Ucenik II/2, osnovna skola Marshala Tita II ← laki, SOAD ti uhakovala nalog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 laki, SOAD ti uhakovala nalog.. oh noes! Znao sam da je ona hax0r prikriveni, al' nisam verovao da pored toga i ovako dobro pishe! do jaja. javite mi kad prestanete da igrate dotu, mozda i dodjem opet na rhh, a dotle papa. ne znas sta propustas, deathmatch pravilo se vratilo na velika vrata. partija do 60minuta, nista preko :) Gledam Roland, Ana izgubila, i to bash solidno izgubila, smor ... sad kao cekamo Novaka popodne protivu Haasa, i to ce biti zabavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 novak je odlichan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) novak je odlichan :) ← ma Bozoljac je keva :) Edited June 3, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kmeh super dan kishica wehalal 10 stepeni savrsheno za trchanje !!! Pijem litar surutke pa palim na trchanje !!! Trchanje!!! ← gde nađe surutke u centru :)) u jebote...ucio sam citavih sat vremena...a onda opet seo za komp...jebes ti ovo, moracu da zapalim za bg, ovde nista ne ucim:( ← lakše ti je da učiš u BG-u? :) mislio sam da ovde imaš više iskušenja :* vreme ubica,smorilo me,moram da učim a tako mi se ništa ne radi,ama baš ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ma Bozoljac je keva :) ali odakle je on isplivao, ja nigde za njega nisam cuo? (doduse, nije da nesto pratim tenis). Ali lik je ono ... ima servis za medalju (kad ga nacilja) al' mu je zato ostatak izvodjenja prilicno slab ... mada kad bi se malo doterao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 lak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts