Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ustao u 8 iako stvaaaarno nisam morao, doruchkovao i sada radim neshto shto sam josh sinotj morao da razvrsim! Planiram da izadjem danas jedino ako budem morao poshto je trenutno temperatura 31s C :|

I need to watch things die... from a distance

Vicariously I live while the whole world dies

YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE

gric

sedim u klimatizovanoj kancelariji na terenu i posmatram cice sto sevaju Mihajlovom. dovrsavam prvu jutarnju kafu, ceka me poslic od oko 2 sata dronovanja, pa onda jos malo dronovaja pa kuuuuuuci!!!! [jupi]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Smaram se na poslu, malo je vruće ali se pre

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Ust'o jutros oko 08h, onako, bez neke muke, i odma' prionuo na neki pos'o sto me cek'o jos od sinotj, al' nisam mog'o tada. I onda sam sad to odradio taman na vreme, pa mogu dalje da vidim sta i kako. Danas ne planiram da nesto puno izlazim iz kutje, videcemo vec ;)

n1 b00bz [:D]

inace, vrucina...

dosao iz armije.. malo kome, pa strebanje.. sutra teh ispit :)

//edit :

arghh pirate avatar ftw !!!

da, I'm back, and I'm uglier than ever...

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Danas zakljuchili sve ocene, prolazim ko i uvek.....

Juche me najbolja drugarica oshamarila jer sam pitala druge drugarice da li su gledale cecin koncert......Kao, kakva si ti to rokerka kad ih to pitash....Spominjati dotichnu pevachicu je izgleda zlochin.....

Zaboravila novchanik i naterala seju da mi ga donese, a zna da ja njoj ne bi:)

Izgleda da tje svirka biti otkazana, shto i nije loshe jer se razboljevam....verovatno......Sting je bio extra.....

Sad je smor i too hot.......Crtatju neshto.........

Juche me najbolja drugarica oshamarila jer sam pitala druge drugarice da li su gledale cecin koncert......Kao, kakva si ti to rokerka kad ih to pitash....

ROFLMAO :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Ja verujem da uredno platja porez ako racunamo da su sifoni osnovna sredstva za rad :D

to ce tek da bude predmet kontrole. osnovna sredstva, mislim... za finansijsku dokumetntaciju cu da joj verujem na rec. [;)]

nata

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Danas zakljuchili sve ocene, prolazim ko i uvek.....

Juche me najbolja drugarica oshamarila jer sam pitala druge drugarice da li su gledale cecin koncert......Kao, kakva si ti to rokerka kad ih to pitash....Spominjati dotichnu pevachicu je izgleda zlochin.....

Zaboravila novchanik i naterala seju da mi ga donese, a zna da ja njoj ne bi:)

Izgleda da tje svirka biti otkazana, shto i nije loshe jer se razboljevam....verovatno......Sting je bio extra.....

Sad je smor i too hot.......Crtatju neshto.........

U Bugarsku, Nesebar, krajem jula/pochetkom avgusta 10 dana sa deckom, bivshim deckom i njegovim drugom.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...