Debeli Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 хејтеру... Коле, слажем се. али нешто или осећаш или не. то је просто тако, индивидуална природа... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood_and_Fire Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Jok brate, treba sve da ih pobijemo... ← ja to nisam rekao... Samo govorim da jeste crna gora otishla da jeste kosovo otishlo. Ali mislim dalje ako budemo davali nesto posebno vojvodinu nemamo buducnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 tako je Kole » Click to show Spoiler - click again to hide... « ziveli ! ← AHAHAHAHAHAH prevrnuo sam se od smeha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 aplauz za maudovo sumiranje topica Ja vi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 eх... we shall prevail Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Jednom sam jedva izvukao zivu glavu na Zvezdari od nekih Crnogoraca chobana-studenata. Mrzi me da pricham detalje, ali ogadili su mi se za ceo zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) Nemam volje za ikakvom raspravom, sve što bih rekao u ovom trenutku je već rekao (napisao) Njegoš јoš 1847. u Gorskom vjencu (stihovi 198-214): Бог се драги на Србе разљути за њихова смртна сагрешења. Наши цари закон погазише, почеше се крвнички гонити, један другом вадит очи живе; забацише владу и државу, за правило лудост изабраше. Невјерне им слуге постадоше и царском се крвљу окупаше. Великаши, проклете им душе, на комате раздробише царство, српске силе грдно сатријеше; великаши, траг им се утро, распре* сјеме посијаше грко, те с њим племе српско отроваше; великаши, грдне кукавице, постадоше рода издајице. *raspra je stara srpska reč sa mnogo značenja ovde znači svađu, zavadu, podelu Edited May 22, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 zelim im sve najbolje sa turizmom. ← SUROVO !!! nego.... Brate, KAKVO BRE DRZAVLJANSTVO DA IMA SE DAJE OVDE SVIMA??? Drasko, kakva dugorocna investicija? O cemu pricamo? O njihovim studentima koji sticu diplome kod nas pa posle odu ko zna gde da rade sa istima? Ne prijatelju, mi bismo im na taj nacin ucinili SAMO VELIKU MEDVEDJU USLUGU, jer cemo ih na ovaj nacin naterati da konacno srede SVOJ UNIVERZITET i afirmisu isti u regionu, pa ce mladima iz CG konacno biti cast da tamo studiraju a ne da SANJAJU BEOGRAD I BG Univerzitet! Molim lepo! Znaci, dovidjenja !!! Vise radnih mesta za nasu decu !!! Vise mesta na budzetu za nase studente koji nisu imali takve veze po Univerzitetu !!! I MNOGO vise mesta po kaficima za normalne ljude... PS: nemam nista protiv drzavljanina CG, stavise postujem ih kao i ostale, ali dokle ce da nas svi jebu a iza ledja da nam izvlace korist... Preseci i vozi !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 одакле теби идеја да сам могао ишта више да урадим поводом референдума, кад стварно морам да радим у Бг-у и да будем шрафчић у машинерији која ради за добробит Србије. да узмем одмор, који ми не дају ионако да бих отишао доле месец дана и агитовао. мислио сам да већ има неког у овој држави ко о томе води рачуна, као што ми овде водимо рачуна о нашем послу. Ima neko ko o tome vodi racuna, ali ocigledno ti neki smatraju da im buducnost nije u zajednici sa Srbijom. Poenta moje price je da ti imas posao ovde i da imas nameru da zivis ovde i da jednostavno nemas vremena da se bavis stvarima. Moja situacija je slicna, s tim da bih ja dodao da ja nemam ni zelju da se bavim tim stvarima. U svakom slucaju kada se aktivno ne bavim time ne vidim zasto bih se potresao oko toga. Da sam hteo da se potresam oko toga ja bih nesto i uradio po tom pitanju, makar minimalno, kao sto idem na Zvezdine utakmice da pomognem koliko mogu. To sto ja ne idem na gostovanja nego gledam utakmice na televiziji kad su napolju pokazuje koliko me to dotice. ако си ти огуглао на то услед професионалне деформације, ја нисам. то сам и мислио кад сам ти рекао да није све у процентима, чак ни границама и пасошима, царинским стопама и репрезентацијама. пустош коју иза себе остављају непријатељи само се надам да нас неће померити од традиционалног осећаја за част и правду. да нећемо постати као они. ← Obozavam ove primere prijatelja i neprijatelja, pa bih voleo da mi das jedno objasnjenje: jesu li nam, u tvojim ocima, sada crnogorci prijatelji ili neprijatelji? Ili su prijatelji samo oni koji su glasali za zajednicku drzavu? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ma koji ce oni sada turizam da imaju...??? kad god je leto 90% nas iz beograda je dole u Budvi ili tako nesto ... Pukli su oni skroz...siptari ce ih pojesti .. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Obozavam ove primere prijatelja i neprijatelja, pa bih voleo da mi das jedno objasnjenje: jesu li nam, u tvojim ocima, sada crnogorci prijatelji ili neprijatelji? Ili su prijatelji samo oni koji su glasali za zajednicku drzavu? ← Ja ću ti reći, neprijatelj nam od Crnogoraca nije niko (bar sa naše strane), a prijatelji su nam sad oni koji su glasali za zajedničku, a kad šiptarski glasovi budu stigli za naplatu kroz koju godinu, biće nam prijatelji i ovi drugi... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Nego, jeste primetili da njihov orao nosi holy hand grenade u kand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Imao sam priliku da pricam sa nekim hrvtima i vi ljudi niste svesni zadojenosti mrznjom i iskrivljavanja istorije koja se njima generacijama servirala.Tako ce i dole crnogorcima polako da natruju decu i za 50 godinica eto uzasa.Ima da se mrzimo4Life Muslimani u bosni zive u ubedjenju da su ustvari potomci turaka i da su dosli iz turske a ne poturcheni srbi//hrvati i to im deca uce u skoli u 5 razredu da ne ulazim dubje i ovo je dosta.Rece jednom neko u nekom glupom filmu sa Jet Lijem: samo mi daj dovoljno mladog kera ... Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Nego, jeste primetili da njihov orao nosi holy hand grenade u kand Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 hahaha The Holy Hand Grenade of Antioch...sad samo natji krvolochnog zeca... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Otcijepi se Milo” - Bora Djordjevic Otcijepi se Milo Nek' ti je sa srećom, Svijet će te po mapi Traziti sa svijecom. Ic' ne fali sto ste mali Al' se živi fino Mali je Monako, Mali San Marino. Skupi na Cetinje Svoje avetinje, I sve liberale I druge budale. Pa pucajte iz livora Samostalna Crna Gora, Nek' slobodno svako sere Al' za marke i perpere. Pa, posto si novi Crnogorski vladar, Povedi odavde I ovaj tvoj kadar. Stizu ti odavde Same glavjesine Neka kuci jedu Sira iz mjesine. A sa njima može Da ide i Sloba, Mi ćemo ti biti Zahvalni do groba. Oni dosli kuci A o istom trosku, Napravili i mi Zemlju ekolosku. Imam tamo kuma Imam pobratima, Pa preko mobilnog Cucu se sa njima. A sve one koji delju da su Srbi, Proceraj fukaru Ne vuci na grbi. Poslje otcjepljenja Ima da te vole, Mnogo, mnogo vise Od kralja Nikole. Otcijepi se Milo Unapred ti hvala, U Srbiji biće Manje kriminala. Otcijepi se Milo Na tvojoj sam strani, Okreni se Milo Skadru i Tirani. Ako treba, Milo Govno se proguta, Izvini se Zagrebu Bar još pet-sest puta. Samo takav bićeš Najjači na svijetu, Svi će slati pare U Duklju i Zetu. Ja ću prezivjeti I bez Crne Gore, Pronaci ću drugo Kamenje i more. U početku biće Kamenje za klopu, Al' bez nas ćeš lakse Uci u Evropu. Kad obavis pos'o Ti sjedi pod murvu Popij koju lozu I privedi kurvu. Ako nema kurve Sto da se sekiras, Na usluzi stoji Vjerni raspop Miras. I nama će doći Vremena još bolja, Kad granica bude Oko Bijelog polja. Interpol otkači Šta će im podaci, Za one glisere O tebi I Aci. Otcijepi se Milo Biće sve u redu, Nek' ti ovu pjesmu Strucnjaci prevedu. Drukciji je jezik Nismo narod isti, Odvedi zemljake Srbija se čisti. Mi mali i ruzni, Vi visoki, lijepi, Dokle da nas sklepas Bolje se otcijepi. Otcijepi se Milo Ne, nisi precer'o Vicem I ja: „Viva, Montenegro, vero!” Otcijepi se Milo Srbija je kriva Vero Montenegro Viva, viva, viva! Otcijepi se Milo Al' malo pozuri, Vrijeme brzo tece Može da iscuri. Otcijepi se Milo Dok si još na vlasti, Klizavo je Milo Pa možeš i pasti. Otcijepi se Milo Dobre li ideje, Njegos mrtav cuti Matija se smeje. Skupi svoju bagru S konopa i koca, Otcijepi se Milo Da mu psujem oca! Idi svojim putem I srećno ti bilo, Iskreno te molim Otcijepi se Milo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jebote, najezhio sam se... svaka mu chast na mudima i na skillu... bora kralj... \o/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 video sam ovo jos pre par dana, i bas malopre sam hteo da postujem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ova pesma ima pola godine sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ima par godina ova pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Bash sam sad gledao na hrvatskom rtl vesti...Nemate pojma koliko su HRVATI SRECNI zbog ovoga...Jebem im mater ustashku Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 svi su sretjni sem nas... a jebiga... sinotj me dovoljno bolela glava zbog ovog sranja... netju vishe da se nerviram whats done is done... jednog dana ako budem bio u prilice da promenim neshto promenitju ... do tad shtekam kesh za nuke \o/ :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 pa promenices uskoro licnu kartu i pasos, hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Evo mogu ja da uđem sa nekom kintom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 argh smora li mada ja imam jugoslovenski pasosh kontam da svi imaju taj mali plavi... sho njega da menjam kako lepe vize imam hmm vudu za par dina kad nadjem kontakte :) i sredim stvari vidish ako se propadne d aimam u shteku makar jednu pa da shaljemo na severni pol \o/ :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts