Formica Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Idem u jedan na ovaj pred-popravni iz hemije, valjda ce me pusti, u svakom sluchaju, ne idem u shkolu, idem da se napijem u Kalenicu. ← srecno matori dace Bog prochichesh :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 E moja profesorka is programiranja ce me dokrajciti imam dve jedinice i 2 Valjda cu se izvuci imam vremena do 21 juna.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ^ ma uvek daju dva veruj mi ;) posvadjala sam se sa nekim malim celavim pederom na zelenjaku jer me je gurnuo u prolazu i rekao "sta se shirish" a ja sam mu doviknula "jedi govna" i on se okrenuo prema meni i kao fazon oce da me bije i ja iskuliram i on nastavi napred... i ja za njim i sva sreca naidje autobus ja uskocim a on ostane na stanici :D ho ho ho ! :) nego..razmisljam... pistolj (ako imam sve papire...blablabla) ne smem da nosim sa sobom na ulici ? a skakavac(mali nozic) ? :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ustao totalno presavijen .. verovatno mi se josh uvek organizam nije totalno oporavio od subote. red bi bio da sednem uskoro i ispresavijam ovaj ispit imam josh nedelju dana valjda ce me krennuti majku mu njegovu. pistolj (ako imam sve papire...blablabla) ne smem da nosim sa sobom na ulici ? ← smesh ako se obavezesh da cesh pucati samo u kolena • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Mrzi me da radim danas pa to ti je. Samo sedim na forumima i talasam pistolj (ako imam sve papire...blablabla) ne smem da nosim sa sobom na ulici ? a skakavac(mali nozic) ? :) ← Munze-konza, a? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ужасно се осећам, спавао сам 2 сата, лупају ме флешеви, лебдим над земљом... на послу сам, необријан, са раскопчаном кошуљом и раздрљеном краватом, личим на неког пандура из америчких серија после шити викенда. знате оно кад му згодна колегиница каже: "ју лук лајк шит", е баш се тако осећам... много јако лоших вести последњих 5 дана, нисам сигуран да овако могу још дуго. дивно је, ипак, што нема хејта, само бескрајна празнина... ...и нешто наде. хехехехехехе... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 mislim da samo sluzhbena lica smeju da nose oruzhje van kutje sto se nozheva tiche ima neka maximalna duzhina sklopljenog nozha...u principu nesto proklopno sa shirokom ostricom i 2-3 incha duzhine je ono sto trebash...zapravo trebash suzavac ili tejzer...zapravo bolje nemati nista jer kad imash onda stvarash krajnje pogreshan stav u vecini situacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 ← U covece ajde molim te reci mi gde si nabavio tu super sliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 mislim da samo sluzhbena lica smeju da nose oruzhje van kutje sto se nozheva tiche ima neka maximalna duzhina sklopljenog nozha...u principu nesto proklopno sa shirokom ostricom i 2-3 incha duzhine je ono sto trebash...zapravo trebash suzavac ili tejzer...zapravo bolje nemati nista jer kad imash onda stvarash krajnje pogreshan stav u vecini situacija... ← ma kupicu plasticnjak stoljpi pa da vidi !!! mi mali slabi ljudi moramo da se snalazimo na sve moguce nacine :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 svaka prava zemunka koja drzi do sebe, mora da ima barem damski pistolj derindzer. Naravno i da uvek ide usukana, i da ima siske. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Mislim da nozh ne sme da predje 7cm oshtrice ili te 'apse... A pishtolj smesh da drzhish kod kutje, a ne i da ga nosish po gradu. Nauchi Sinanju... To tje ti pomotji. :P Mada Chiun ne gleda blagonaklono na zhenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 il' predji u metalijanere, pa nosi krdo lanaca sa sobom to uglavnom poplasi narod... meni su moje ruke dovoljne.. one su smrtonosno oruzje.. bwuahhaha /me sere.. al samo malko [ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 у види ћирилица.. погрешно пребацих, сад ћу да глумим драшка мало. ионако више личим тренутно на америчког пандура из његовог поста.. elem. šđž ustao u 9, posle minimuma spavanja, i sredio gajbu. usput malo blejao na netu, pričao normalno sa ćebetom (bez podjebavanja) valjda po prvi put otkako ga znam.. onda seo na bajs, odvezo se na ručak u neki radnički restoran, i usput razmišljao o single-serving-friend priči iz fight club-a.. taj film definitivno sve više utiče na mene.. kasnije ću da odem da dam krv, taman mogu posle da izblejim sa blek sanom.. edit: izvalio sam da je ovo post broj l33t. jupi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Pih za malo :) Inace prvo jutro u poslednjih endelju dana da nisam ustao navrat-nanos, dakle ono opusteno uz kafu :) I bas mi je lepo... Bio malo drustveno produktivan i na simbolican nacim potpomogao malo arch developere gentoo-a. Sada gledam da organizujem neko ucenje, ih kada bih jos imao neki sladoled gde bi mi kraj bio.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Probudio se na vreme? Pohvalila me profanka za seminarski? Dobio na radu 10? Shta se deshava, jbt? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 il' predji u metalijanere, pa nosi krdo lanaca sa sobom to uglavnom poplasi narod... meni su moje ruke dovoljne.. one su smrtonosno oruzje.. bwuahhaha /me sere.. al samo malko [ ← vidis... to sa lancima ti uopste nije losa ideja :) idem da odigram jos jedan moorhuhn , pa picim da ucim :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 lol koji MH je sada aktuelan? (ili kao Gasho knezhevitj igrash winter edition? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 dao krv, upoznao crnog sunca (jbt padež) koji radi na obližnjem tojotinom štandu, odneo flajere o japanu odatle drašku, i vratio se gajbi znojav ko svinja.. jebem ti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ust'o jutros ranom zorom da kupim kartu za Guardiane, i naravno karata nigde iako su rekli da prodaja definitivno počinje danas. Srbija! \m/ Sad ne znam dal' kreće od sutra ili od prvog, ali su klo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 (edited) sad sam se smorio za sve pare. crtezh na kojem sam radio zadnjih par dana sam sinoc chachkao, i danas se vratim gajbi da ga dovrshim.. ..a gajbi me cheka 250x200 rasterizovani fajl. upucao bih se da nisam pichka nazad na projektovanje.. to je inache crtezh sa mog avatara.. Edited May 22, 2006 by Jose Jimenez Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 josh jedan krajnje tupav dan...bah. eheheh i ja odo da projektujem malo :) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Bio juche joca spomfleks u kraju i kaze da vas pozdravlja sve redom... tako da znate da nije nikoga izostavio... voli vas joca mnogo... samo shto je malo poremecen to znate i sami ali shta da se radi nadam se da ce te mu oprostiti... :)))) boze shta ja pricham ovo niko ne moze da svati... osim mojih podstanara u glavi: nade mamule,zike glinglike,nadezde mamlule,joce spomfleksa,bebe mrmic... i tako ima ih dosta da vas ne davim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 pocheo je pakao... makar se nadam da tju se svaki dan osvezavati prskanjem posle faksa... ahhaha kraljevski je kad te gleda ceo trg sa svim turistima, policijom, taksistima i rimljanima kako se preskash \o/ josh centar centra :D extra, uf u sredu napokon... "izlazim" posle duzhe pauze... tje da se cirkaju kokteli, a u cetvrtak test eeeek al dobro nekako tje se pretji preko toga valjda :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Smor, bio na trcanju po suncu ko pishopata kad se vratio najeo se ko svinja da slucajno ne izgubim koji gram :)) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 stigao iz shkole oshurio filozofiju... uzivaj! :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts