Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo kliknesh na broj postova :)

ni ja nisam znao do pre mesec dva ono sluchajno kliknuo na broj i izbaci mi :))

( [;)] )...

extra fazon...

dok sam pokušavao da nađem kako to da uradim našao sam fazon da se prvo vidi prvi post topica koji pregledavaš :D

Ustao malopre, oporavljam se od nekih rodjendana od sinoc, sto me podseti da moram da vam ispricam jednu potpuno psiho situaciju.

Dakle negde oko 3 ili 4 am sedimo mi poprilicno pijani na stanici autobusa, jedemo sladoled i cekamo da naidje neki prevoz. U tom dolazi neki chicha, jedno 50ak ili malo vise godina, koji u ruci nosi kutiju. Poenta svega je kakva je to kutija: dakle oko nje je obmotan neki kanap da bi mogla da se nosi, ima ojacano dno u vidu nekoliko kartona i najjaca fora je sto su dve stranice potpuno probusene sa po jednom ogromnom rupom. A lik je nosi u fazonu kao sto placeni hitman u filmovima nosi aktovku sa snajperom, otprilike taj odnos. U to mi krecemo vec spontano da se valjamo od smeha, kad nailazi Yugo koji staje pored cilagera, unutra cilac slicnog izgleda, ne izgovaraju nista, ovaj otvara vrata i najpazljivije moguce stavlja kutiju na zadnje sediste, seda i odlaze u nepoznatom pravcu bez progovorene ijedne reci. Mi smo popadali na dupeta od smeha [roflmao]

Heghlu'meH QaQ jajvam

da kao da ih je moja baba pisala

inache, pronashao sam MESKA u zemunu, tj. premestili su ga, a nisu javili, pa sam se odvalio i sad treba svariti to...

da da sad se nalazi gde se nekad nalazio "Pod Brezom"

uf i to su ga odavno premestili

punjena ili gurmanska od 300gr ijao :)

Zna li neko sta se desilo sa onim kisokom u Beogradskoj ulici gde se prodavao giros? Skoro sam prosla tuda, sa velikom zeljom da hasam tu i vidim da ih vise nema! Neke pljeskavice su sad tu (kao da ih nema po gradu) .. :(

Jel su se preselili ili ih uopste nema? ..hvala za bilo kakav info [:(]

Home is where the hearthstone is.

Ustao jutros, odgledao Top Gear, sada idem da vidim malog.

jel' lichi na tatu??? :)

bilo mi godinu i po sa devojkom, bili mi lepo :]

chestitam :)

inache, ceo dan se razvlachim sa devojkom po gajbi, uveche mi dolazi ortak sa ribom na pice i tako.. opushtena nedelja samo me jebe ovo vreme odvratno :)

Zna li neko sta se desilo sa onim kisokom u Beogradskoj ulici gde se prodavao giros? Skoro sam prosla tuda, sa velikom zeljom da hasam tu i vidim da ih vise nema! Neke pljeskavice su sad tu (kao da ih nema po gradu) .. :(

Jel su se preselili ili ih uopste nema? ..hvala za bilo kakav info [:(]

hehe tu su otvorili Pljeskovac... :D

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...