LaG Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ja mrzim ceo svet al to je dobra stvar neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 lol,kako se gleda ta statistika :) btw,džabe ti taj spam kad nemaš stila ← samo kliknesh na broj postova :) ni ja nisam znao do pre mesec dva ono sluchajno kliknuo na broj i izbaci mi :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 lag ti si u fazonu "ja sam rodjen namrgodjen" sto je skroz ok ... :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 samo kliknesh na broj postova :) ni ja nisam znao do pre mesec dva ono sluchajno kliknuo na broj i izbaci mi :)) ( )... ← extra fazon... dok sam pokušavao da nađem kako to da uradim našao sam fazon da se prvo vidi prvi post topica koji pregledavaš :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ustao malopre, oporavljam se od nekih rodjendana od sinoc, sto me podseti da moram da vam ispricam jednu potpuno psiho situaciju. Dakle negde oko 3 ili 4 am sedimo mi poprilicno pijani na stanici autobusa, jedemo sladoled i cekamo da naidje neki prevoz. U tom dolazi neki chicha, jedno 50ak ili malo vise godina, koji u ruci nosi kutiju. Poenta svega je kakva je to kutija: dakle oko nje je obmotan neki kanap da bi mogla da se nosi, ima ojacano dno u vidu nekoliko kartona i najjaca fora je sto su dve stranice potpuno probusene sa po jednom ogromnom rupom. A lik je nosi u fazonu kao sto placeni hitman u filmovima nosi aktovku sa snajperom, otprilike taj odnos. U to mi krecemo vec spontano da se valjamo od smeha, kad nailazi Yugo koji staje pored cilagera, unutra cilac slicnog izgleda, ne izgovaraju nista, ovaj otvara vrata i najpazljivije moguce stavlja kutiju na zadnje sediste, seda i odlaze u nepoznatom pravcu bez progovorene ijedne reci. Mi smo popadali na dupeta od smeha Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ^lol hehehe... koliko dobro... ko zna shta su nosili... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 bah ispala za sutra, izgleda da nece biti nista od rostilja...osim ako ne odemo u neku kafanu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Probudili me oko 10 da idem da chekam sestru iz Shpanije. Dochekao je a ona mi nishta posebno nije qpila . Ne voli me :). Sad se malo smaram po netu i josh uvek neam pojma gde cu vecheras. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 da kao da ih je moja baba pisala inache, pronashao sam MESKA u zemunu, tj. premestili su ga, a nisu javili, pa sam se odvalio i sad treba svariti to... ← da da sad se nalazi gde se nekad nalazio "Pod Brezom" uf i to su ga odavno premestili punjena ili gurmanska od 300gr ijao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Nadam se da se ovo vreme neće preneti na sutrašnji dan :( ne želim da roštilj propadne :D nego danas možda krenem kao da radim nešto :)) mnogo brzo prošao ovaj raspust Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 nego danas mo vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 HA! vi ste makar imali raspust koliko kratak on bio :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Sinoc bilo do jaja zezanje u tereteni....znaci ekipa je tamo toliko priceless da ne mogu da vam opishem Btw, koliko me smaraju ove klinke danashnje....sve bre samo uche po ceo dan >.< ← ocesh da imash sise ko ta riba na avataru a Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 juce bili ceo dan kod ortakinje u vikendici....zezanje.....jedenje pijenje.......kidali stoni tenis......danas ce mi propadne ceo dan osecam....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 bah, nikako da se nateram da ucim...treba mi mnogo vremena dok se zahuktam...ali zato kad udjem u ritam:)...idem da pikam heroje sa ortakom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Zna li neko sta se desilo sa onim kisokom u Beogradskoj ulici gde se prodavao giros? Skoro sam prosla tuda, sa velikom zeljom da hasam tu i vidim da ih vise nema! Neke pljeskavice su sad tu (kao da ih nema po gradu) .. :( Jel su se preselili ili ih uopste nema? ..hvala za bilo kakav info Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Koliko sam chuo zatvorila ih je sanitarna inspekcija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ustao jutros, odgledao Top Gear, sada idem da vidim malog. ← jel' lichi na tatu??? :) bilo mi godinu i po sa devojkom, bili mi lepo :] ← chestitam :) inache, ceo dan se razvlachim sa devojkom po gajbi, uveche mi dolazi ortak sa ribom na pice i tako.. opushtena nedelja samo me jebe ovo vreme odvratno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 sutra oblacno sa kisom, 18 stepeni neeeeeeeee : ((( jebemtiovoprolece jedu mi se bajadere : (( moram da ucim : (( ma idem da pavam I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 inache, ceo dan se razvlachim sa devojkom po gajbi : )) kako ti je lose I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 (edited) Odoh na predstavu, glumi mi ortak, pa me pozvao na neku proslavu. Kasnije palim sa drushtvom u vikendicu u Kotezu da izblejimo celu noc sa pivom, roshtiljom i ostalim djakonijama. Vidimo se sutra :) Edited April 30, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 nishta nisam rekao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Zna li neko sta se desilo sa onim kisokom u Beogradskoj ulici gde se prodavao giros? Skoro sam prosla tuda, sa velikom zeljom da hasam tu i vidim da ih vise nema! Neke pljeskavice su sad tu (kao da ih nema po gradu) .. :( Jel su se preselili ili ih uopste nema? ..hvala za bilo kakav info ← hehe tu su otvorili Pljeskovac... :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 @stalja Ne zajebavaj, jela sam tamo zilion puta, sem divnog osecaja u stomaku, nista mi drugo nije bilo @ Formica Samo nam je jos jedna hamburgernica falila .. smlc, ocu nazad giros :((( Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Nasao sam medju nekim krsevima sto sam rasturao Voodoo 3 :))) Ej! Sad jos da nadjem ostatak delova i da picim Tomb Rider ko covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts