weasel Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) Drug me pitao ocemo kolima u surcin ja debil : ma jok sigurno je ista guzva ko i ovde sad mi bedak sto nisam otiso Mada nagledo sam se ja i boljih automobila u monte karlu evo jedan video sniman iz kola ferrari kako ide ka geneksu (nisam ja snimao :) ali je dobar :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/Picture%20096.avi 25 mb Edited May 2, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 kao shto sam i rekao u nekom od predjashnjih postova, u toj emisiji shto ej ishla o gb na proputovanju kroz evropu nije bilo poznatih likova, oni se prijavljuju na trku da bi se pojavili na finalu dogadjaja u LAju ili gde vec. najjachi lik iz dnevnika pa kakvi su vashi utisci o ovom dogjadjaju? "ma ne znam, ja sam doshao da vidim pamelu":) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 Nego jel neko uspeo da bolje slika ovo od mene, bas me zanima koji je ovo auto a iz ovog ugla to bas i ne vidim :( EDIT zaboravih da stavim sliku ← To ti je Bentley Arnage T. Jel to ovo? :) Ovde se bas vidi "pozadi", a to je valjda poenta? (ako je to taj auto :)) http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/gb3000/bg18.jpg Ne, ovo je Continental GT. I umesto "bg18.jpg" treba da stoji gb18.jpg". :) ...i ladno nije dosla Pamela... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 okacicu ja sutra snimak moj, inache samo sam margeru i rajana dana snimio i dosta mi je shto sam njih video, koje budale sa pocepanim rukavicama =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ja kad sam video koliko je mase pomislio da su neke demostracije, mnogo je bilo ljudi. Dovlagsi je u pravu za one likove sto pipaju automobile, mislim to je lim nije to sad nesto specijalno sto leci rak i sidu samo se seljace. A ko jebe selebritije! Gledao sam Gumball nekoliko godina i meni je bolje sto su sve neki nepoznati likovi. Kad sam cuo onog lika koji kaze "Srbija je ravna zemlja i ima dobre puteve" mislim daj gari ne seri put NS-BG na vecom delu sastoji se od zakrpa(nema puta samo zakrpa do zakrpe) treses ko da je zemljotres. E bas cu da vidim kad se bude prikazivalo sta ce reci za puteve. Dali je neko video bilo koga poznatog barem Tony Hawk-a??? Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ne, ovo je Continental GT. I umesto "bg18.jpg" treba da stoji gb18.jpg". :) prorovaricu po fajlovima kasnije iznova, sad imam neka posla, pa mozhda nadjem. Za typo si upravu, ali si ti ipak provalio sliku, kakav si 1337 hax0r!!!1 Dali je neko video bilo koga poznatog barem Tony Hawk-a??? Negde su rekli da su kao videli Tony Hawka, al' cini mi se da je za sada zaista samo potvrdjeno za margeru i drugare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Drug me pitao ocemo kolima u surcin ja debil : ma jok sigurno je ista guzva ko i ovde sad mi bedak sto nisam otiso Mada nagledo sam se ja i boljih automobila u monte karlu evo jedan video sniman iz kola ferrari kako ide ka geneksu (nisam ja snimao :) ali je dobar :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/Picture%20096.avi 25 mb ← extra je filmic stvarno :)) ali zvuk kakav ima da se sledish Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Evo malo nekih zanimljivih stvari. Rolce royce koji se sjebao na novosadskom autoputu, samo mi nije bas jasno kako je ovo stalo na ovo :) Ponosni vlasnik je uzeo trofej: Porche koji je razvalio motor i ceka da ga prevezu sa naseg aerodroma: Najnovije informacije su da ide direkt u ameriku gde ce ga popraviti dok ovi ostali stignu. Po meni ubedljivo najlepsi automobil, cini mi se da jedino njemu lepo stoji ovaj maskirni paintjob Jel ima neko slike Enza? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Stojadin ownage Mitsubishi lancer Nije ga bas ownovo drzao se micubisi ali morao je na kraju da posustane :) Video je priceless 3MB Drug je obecao da ce da mi posalje kako yugo ownuje ferrarija :) Jos jedna slika fantoma » Click to show Spoiler - click again to hide... « Enzo » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 3, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 dajte jos slika, klipova extra su, iako sam video sve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « sutra cu i sa mog aparata samo da mi drug da karticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ne morate da kacite slike koje su bile :) Za vise slika i klipova pogledajte (odatle sam i ja skidao neke koje sam kacio): Antandpete.co.uk (jedan od ucesnika) Gumball-3000.com Gumball3000.com forum (oficijelni). Inace po vestima sa Gumball3000 bloga, tri Mercedesa SLR su odustala zbog istog problema sa alternatorom. Kapiram da se sad ljudi iz Mercedesa sad negde masovno ubijaju Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 evo baš sad gledam spisak timova.. od poznatih sam izvalio samo toni hoka u džip čirokiju (wtf) i viva la bam ekipu u galjardu zanimljivo je da sam do sada izbrojao najviše range rover-a, mada verovatno da poršea ima daleko više a ima čak i dva ona lamborghini terenca koja su razvili kao konkurenciju hummeru za američku vojsku :) mnogo dobar ovaj gumball :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 E dobre su slike i klipovi, svaka cast. Ja cu ovih dana dobiti cd sa snimcima jednog drugara koji je zalepio kameru na kacigu i jurio gambolashe na zutom kawasaki ninja. :) Pa cu okaciti vec negde... Ima i dosta slika sa aerodroma, reche mi. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Evo par slika sa gumball-a ^^ Ako dovoljno zumirate videcete enzo-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 jos jedan sa auto puta http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/Film.wmv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 evo ba Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 FoxB ta korveta na slici je nasa :P:P Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 video --- > http://www.glcforum.com/bibs/gumball/video/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ako si gledao ovaj spisak moras da imas u vidu da su oni tu rasporedjeni po vozacima, a ne po kolima, ← http://www.gumball-3000.com/rally/gumball-2006-teams-01-30/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 http://www.gumball-3000.com/rally/gumball-2006-teams-01-30/ ← Taj ti nije ofi Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) meni bilo drago da vidim ford gt :) Edited May 4, 2006 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 napisao sam tamo "za sada".. ako pogledaš, na prvoj strani ima 4-5 rejndževa, više nego poršea :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Evo par sa moga aparata » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2006 Author Report Share Posted September 10, 2006 Gumball Video - part 1 Gumball Video - part 2 Ja sam nubzor i imam dial-up, pa bi neko mog'o da baci pokoji komentar...? Mrzi me da trazim negde brzhi net. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts