Jump to content

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jedete li hleb na putu od radnje do gajbe?

Ponekad, pogotovu kad sam bio mladji, sad se tu i tamo kontrolisem :)

Jel vas sramota kada lift stane na vasem spratu, a tu ceka komshija koga pozdravite sa "vdvafo!" ustima punim hleba?

Imam ja jednu ekstra pricu za ovo. Dakle ja imam neku komsinicu tu na drugom spratu valjda (ja sam treci) i ono tu je negde moje godiste onako kao malo nafurana riba, ali malo previse mrsava za moj ukus. Sve u svemu slatka je i sve to, ali nije bas da se nesto druzimo - "cao, cao" i to je otprilike to.

E sad jedno vece ja se vracam u negde 3-4am kuci i gladan kao pseto, svratim u pekaru i kupim neku mega-pirosku. I kao necu da jedem u kolima, idem da ih stavim u garazu pa cu da jedem usput. E sad meni je garaza jedno 100-200m udaljena od ulaza, posto sam uparkirao auto krecem ka ulazu i krecem da husam pirosku kao da mi je poslednja u zivotu. U tom momentu vidim ja sa neke udaljenosti da se parkira Porsche Boxter ispred mog ulaza, ali nit vidim ko je u njemu nit me zanima, jedina preokupacija je piroska. I otprilike taman kad ja dolazim do ulaza i vadim kljuceve da otkljucam (pokusavajuci da mi sto manje ta operacija omete svetu radnju izjedanja piroske) iz kola izlazi doticna komsinica i kao "cao", nasta sam ja odgovorio nesto sto je otprilike bilo najslicnije zvuku koji izpusta bernandinac kad laje, otprilike "wuf". E to je neprijatna situacija na ovu temu, kakav lift bre [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

ne kapiram što bi vas bio blam što JEDETE? mislim, jesmo siromašna zemlja sa malo obrnutim sistemom vrednosti pa je zapravo u nekim situacijama blam imati više od 200-300 dinara (ja vi se vu du), al valjda nije blam imati 20 dinara za hleb :)

a inače hleb jedino uzimam kad mi je novi merkator na usput, jer imaju onaj mnogo dobar kukuruzni i crni, inače to keva radi.. beli hleb ne jedem već dosta godina.

a jel više volite krajku ili sredinu? meni je korica zakon. pošto najčešće jedemo neke pogače i slične (polu)okrugle hlebove, prvo odsečemo koricu sa svih strana, pa tek onda neko eventualno jede i sredinu :))

i da, što bi me bio blam da se pozdravim dok su mi puna usta? prosto ne kažem ništa nego mahnem rukom, napravim odgovarajuću grimasu, pa ko se ljuti, nek vam bole kaže šta mu sledi :)

a jel više volite krajku ili sredinu? meni je korica zakon. pošto najčešće jedemo neke pogače i slične (polu)okrugle hlebove, prvo odsečemo koricu sa svih strana, pa tek onda neko eventualno jede i sredinu :))
korica je za prave muskarce.sredina je za bebe i krezube babe i dede.ja-vi-se vudu:)

salt wat fish fresh wat fish?

ja mislio da sam jedini u kraju :)

doduse ja jos u prodavnici krenem :)

korica + okrajak ... jao zivote ...

a da jos taj dan imam pasulj za rucak ... krecem za dorucak da ga jedem do vecere :)))

...hleb nas nasusni :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

Nemam lift, imam kucu. A ne jedem ga ni usput. Volim kad stignem kuci da izvadim sve zivo iz frizidera na sto, i samo nabacujem na sendviche [:)]

taj fazon...i ondaK kad se najedesh kao svinja mrzi te da skonish sve u frizider :(

ja ne pazarim lebac,jeL ga sam pechem u furuni...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

sad ste me podsetili,c market kod sumica je imao preko 20 vrsta hlebova(ne racunam one klasicne sava i govna).imaju neke do jaja francuske 'lebove koje mi dodje da jedem solo kad su vruci(a u stvari mu samo fali malo kajmaka ili domaceg krem sira:))

salt wat fish fresh wat fish?