Stator Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Kao mali sam to obozavao da radim ono ubijem 30% hleba do kuce ko nista, pa me boli tiba od vrceg testa :) Sada uglavnom idem ujutro po leb a tada ne mogu ni na oci da gledam, a i nemam apetita nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 jedete li hleb na putu od radnje do gajbe? Ponekad, pogotovu kad sam bio mladji, sad se tu i tamo kontrolisem :) Jel vas sramota kada lift stane na vasem spratu, a tu ceka komshija koga pozdravite sa "vdvafo!" ustima punim hleba? ← Imam ja jednu ekstra pricu za ovo. Dakle ja imam neku komsinicu tu na drugom spratu valjda (ja sam treci) i ono tu je negde moje godiste onako kao malo nafurana riba, ali malo previse mrsava za moj ukus. Sve u svemu slatka je i sve to, ali nije bas da se nesto druzimo - "cao, cao" i to je otprilike to. E sad jedno vece ja se vracam u negde 3-4am kuci i gladan kao pseto, svratim u pekaru i kupim neku mega-pirosku. I kao necu da jedem u kolima, idem da ih stavim u garazu pa cu da jedem usput. E sad meni je garaza jedno 100-200m udaljena od ulaza, posto sam uparkirao auto krecem ka ulazu i krecem da husam pirosku kao da mi je poslednja u zivotu. U tom momentu vidim ja sa neke udaljenosti da se parkira Porsche Boxter ispred mog ulaza, ali nit vidim ko je u njemu nit me zanima, jedina preokupacija je piroska. I otprilike taman kad ja dolazim do ulaza i vadim kljuceve da otkljucam (pokusavajuci da mi sto manje ta operacija omete svetu radnju izjedanja piroske) iz kola izlazi doticna komsinica i kao "cao", nasta sam ja odgovorio nesto sto je otprilike bilo najslicnije zvuku koji izpusta bernandinac kad laje, otprilike "wuf". E to je neprijatna situacija na ovu temu, kakav lift bre Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ne kapiram što bi vas bio blam što JEDETE? mislim, jesmo siromašna zemlja sa malo obrnutim sistemom vrednosti pa je zapravo u nekim situacijama blam imati više od 200-300 dinara (ja vi se vu du), al valjda nije blam imati 20 dinara za hleb :) a inače hleb jedino uzimam kad mi je novi merkator na usput, jer imaju onaj mnogo dobar kukuruzni i crni, inače to keva radi.. beli hleb ne jedem već dosta godina. a jel više volite krajku ili sredinu? meni je korica zakon. pošto najčešće jedemo neke pogače i slične (polu)okrugle hlebove, prvo odsečemo koricu sa svih strana, pa tek onda neko eventualno jede i sredinu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ne kapiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 i da, što bi me bio blam da se pozdravim dok su mi puna usta? prosto ne kažem ništa nego mahnem rukom, napravim odgovarajuću grimasu, pa ko se ljuti, nek vam bole kaže šta mu sledi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 a jel više volite krajku ili sredinu? meni je korica zakon. pošto najčešće jedemo neke pogače i slične (polu)okrugle hlebove, prvo odsečemo koricu sa svih strana, pa tek onda neko eventualno jede i sredinu :))korica je za prave muskarce.sredina je za bebe i krezube babe i dede.ja-vi-se vudu:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ae prekinite da me prozivate :) Korica (kako to dečje zvuči) je bezveze, sredina sadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 e zwerko meni bila skoro ista situacija pre neki dan samo sto je bio sendvic a ne piroska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Taj hleb sa sarmom... ← *slap* Ae prekinite da me prozivate :) Korica (kako to dečje zvuči) je bezveze, sredina sadr Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Retko kad ja kupujem hleb, uglavnom kad onako bash lije kisha - znajte da sam ga ja kupio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 hehe ne radim to vise.."prerastao" sam to :D mada sam imao probelema sa tim..pogotovu ako idem sa drugom da ga kupim o i onda umesto sa 2 leba ja se vratim sa jednim i onda nazad do prodavnice :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 gagahaghahahgaghaaa kalimero kako ti pwnuje signa hahahahahahahahha Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ta signa je matora ko biblija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 i isto toliko pametna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ne pamtim kada sam zadnji put ja kupovao hleb... Obichno spavam dok se ne rasproda sav hleb u gradu :D Inache zhivim u chetvorospratnoj zgradi. :D Korica rulzz :D Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 mmmmmmm......... vruc hleb i njegovo zdranje od pekare do gajbe je najjaca stvar.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ja mislio da sam jedini u kraju :) doduse ja jos u prodavnici krenem :) korica + okrajak ... jao zivote ... a da jos taj dan imam pasulj za rucak ... krecem za dorucak da ga jedem do vecere :))) ...hleb nas nasusni :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Kakav bre kupovni hleb...domaći je najjjači.... posebno okrajak :) agrrr...pa još dok je onako vruć staviš,rasečeš okrajak na dva dela i u njega turiš domaći kajmak...uff :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Nemam lift, imam kucu. A ne jedem ga ni usput. Volim kad stignem kuci da izvadim sve zivo iz frizidera na sto, i samo nabacujem na sendviche ← taj fazon...i ondaK kad se najedesh kao svinja mrzi te da skonish sve u frizider :( ja ne pazarim lebac,jeL ga sam pechem u furuni... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Hmmm.. sad mi pade na pamet... Stavljate li kečap/majonez/senf odmah na hleb ili tek na kraju? Nekako mi deluje elegantnije kada je skroz dole Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Odmah, da bi se lepio parizer, da ne skliza sa hleba pa pravo na odecu pa da me ubije mama Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 sad ste me podsetili,c market kod sumica je imao preko 20 vrsta hlebova(ne racunam one klasicne sava i govna).imaju neke do jaja francuske 'lebove koje mi dodje da jedem solo kad su vruci(a u stvari mu samo fali malo kajmaka ili domaceg krem sira:)) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Jel' to samo ja imam trip ili krem sir ima bolji ukus kad je crni hleb u pitanju? Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 uh, svezh crni hleb i jogurt FTW ! bilo gde, bilo kad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Tamanim 'leb iz kese celim putem! Grizem ga onako... kao pljeskavicu... blam me malo kad kazem zdvafo ali svez leb je svez leb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts