kuchk1c4 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Nije los ovaj, ali je meni ipak bolji onaj sto viri iz sahta. » Click to show Spoiler - click again to hide... « : )) mnogo su cakane cikice I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 jel to ljubomora u tvom glasu? kupicemo i tebi jedan takav par mindjusha ← Jel moze i meni jedne kad je vec pomama? Kapiram da se isplati na kolicinu. » Click to show Spoiler - click again to hide... « : )) mnogo su cakane cikice ← E taj. A koliko se secam ubudzili su i neke kao znakove u stilu zabranjeno izlazenje iz sahta ili tako nesto. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 soad nadam se da se nismo sporazumeli oko dotične osobe(druga s' leva) na ovoj slici http://i26.photobucket.com/albums/c108/systemangel/weeee.jpg nadam se da vam je to razredna ← radilo se o tretjoj osobi s' leva...druga jeste razredna..... Blago njoj,ali kakve to veze ima sa mojim pitanjem ? :) ← Devojka nema ono shto ti mislish da ima... na fin nachin je htela da ti kaze "mrsh smrdljivche jedan" ← me nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 me nice ← liez! btw shta smo zakljucili vezano za tretju ribu s leva :D nesretjno zaljubljena ? Da lechimo onda to ? :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sestra kruko dodajte mi molim vas migsu komada jedan :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 liez! btw shta smo zakljucili vezano za tretju ribu s leva :D nesretjno zaljubljena ? Da lechimo onda to ? :D ← Izlechitju ja u julu kad mi dodje drug iz Cheshke koji joj se svidja a koji ima dushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Izlechitju ja u julu kad mi dodje drug iz Cheshke koji joj se svidja a koji ima dushu ← ma daj u kom si fazonu izvozish dobru robu propade drzava :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ma daj u kom si fazonu izvozish dobru robu propade drzava :D ← zar mozhe drzhava josh vishe da propadne? I don't think so:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 moze, ako nam odu sve lepe zene iz nje. nemoj to da radish Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ma daj u kom si fazonu izvozish dobru robu propade drzava :D ← nisi skapirao .. ti nemash dushu :)))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Da topic posluzhi svrsi...Dobila sam sestrin "blagoslov"...Naime, slede slike za njen book... 1 2 3 4 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 sry ali tretja riba s leva > seka :] OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 stvarno je previse mrsava. par pljedza sa mnogo majoneze bi to izlecilo :) inace te slike za book su takva sramota kako ih urade. znaci tu photoshop radi za sve pare. sad bi okacio cimerove slike iz agencije ali me mrzi. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Jes vala, kad se setim kako me je ortak sredio u Photoshopu jednom, jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 our evul god! » Click to show Spoiler - click again to hide... « :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 A oduvek sam mislio da je bog u stvari zena ili opet greshim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 A oduvek sam mislio da je bog u stvari zena ili opet greshim ← ne greshish ovo u stvari je zhensko :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 kakve su to profi slike za book kad se na svakoj vidi odbljesak blica ili je to neka fora ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 zato sto su okachene slike fotografije slika na glosi papiru, a ne digitalne verzije originalnih fotografija It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 brate i da mogu nebi ga diro... ruke da mi izgore ← sad si i zvanicno priznao..... migsa... oce da ti kaze da si hot 10 bambija za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 sad si i zvanicno priznao..... migsa... oce da ti kaze da si hot 10 bambija za mene ← woohoo sad samo neka devojka to da mi kazhe i bitje ful, popovi, trandze, homoseksualci, metroseksualci... ehh jedino devojke fale ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 A ja se zacudih kako ovaj topic narastao sa 12 na 18 strana za samo dva dana. Migsini izlivi emocija, darijanova proseravanja, lagovi komentari i pride slike zena. Sta vise covek moze da pozeli [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 A ja se zacudih kako ovaj topic narastao sa 12 na 18 strana za samo dva dana. Migsini izlivi emocija, darijanova proseravanja, lagovi komentari i pride slike zena. Sta vise covek moze da pozeli [:D] ← ivanov suptilan hejt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ajde Longleyy, kachi slike sa exkurzije odma sada odma :D Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sestra kruko dodajte mi molim vas migsu komada jedan :D ← Nemoj tako, treba da ne zavoli Ceha, ne treba da joj ogadis muski rod u celini. Da topic posluzhi svrsi...Dobila sam sestrin "blagoslov"...Naime, slede slike za njen book... ← Ti to bese starija ili mladja sestra? Odnosno pitanje je koliko ima godina? Za razliku od ostatka bolumente mislim da je slatka. ebem ti kolko hejtujete... aj razumem da hejtujete mene il mohija, darijana il koga vetj al nashli ste koga da hejtujete... elem, gde sam stao.. negde.. hmmm okatjitju neku panoramicu ako prebacim... neki ljudi stvarno chudni daju mi do znak uvek kazhu loshe mali a ono je mrak... lalalla:) ← Ne brini dragi Migsa, evo ja cu da te hejtujem, ne osecaj se zapostavljenim govedo moje malo... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts