Jump to content

How far are you?

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam u poslednjih nedelju dana dva puta ostavio kljuceve sa spoljne strane vrata stana

prvi put mi je neka nova komisinica pozvonila na vrata.gledam u facu,gledam u sise.i tako par sekundi.i onda izvalim da drzi moje kljuceve u ruci.ne znam da li treba da objasnjavam kolko sam bio zbunjen:)

drugi put sam trazio kljuceve oko sat vremena:(

salt wat fish fresh wat fish?

krenuo sam u shkolu par puta, i doshao do nje (oko 10-15 minuta voznje busom) i onda skontao da nisam poneo ranac -.-

to sa bacanjem stvari u wc sholju mi je regularno....

upalim komp, odem uzmem sok, vratim se ugasim komp, razmishljam shta dalje.... opasno ;/

i evo sad, ustao samo juche u 9 uveche, i sad nameravam da zapalim iz shkole poshto sam celu noc izblejao, a i nishta ne znam, sad josh trebam da se istushiram, a sve mi izgleda kao kad gledam kroz prozor, niz koji se sliva kisha [:(]

Kahm kahm, dobrodosli u moj svet. Znaci totalno nisam sposoban da pamtim i velike i male stvari, bez obzira koliko vazne ili benzacajne bile. Valjda je to zato sto mi mozak radi 24/7, uglavnom baveci se nekim glupostima.

U poslednje vreme ova senilnost je pocela da mi predstavlja ozbiljan problem, te sam bio prinudjen da pazarim samolepljivo blokce i lepim papirice pored radnog stola.

od mene:

- daljinski redovno ostavim u frižideru

- patike stavim u ranac i kad treba da se obujem skontam da nisam spakovao knjige

- juče sam se zezao po kući sa nekom kravatom, zaboravio sam da je skinem,

tek mi je u školi rekla drugarica kao jbt koji će ti kravata (inače nosio sam je preko košarkaškog dresa)

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

U principu ne zaboravljam, ali mi se deshava da kada imam gomilu poslova istovremeno zaboravim na poneki dok ne zavrshim to shto je najvaznije. Uostalom, sve zapisujem ili na kompu ili na mobu ili po raznim papiricima koje drzim u dzepovima dok su mi potrebni :)

А в чем сила, брат?

telefon kad trazim wcu redovno zavrsim

kljucevi su uvek u dzepu, jedanput su zavrsili u masini keva se isekla od zvuka koji su proizvodili u centrifugi ... :)))))

naocare na glavi i krenem da pizdim sto ih nigde nema

a tek rodjendani i dogovori ... kako zbog toga ljudi misle da sam los :)))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

corey je nesto nadrkan ovih dana... samo leti i jebe po forumu... :P

ozb,ne znam koji mi je :)) mora da ovo cvetanje utiče jako na mene :DD

Najgori trip koji imam je kada zovem nekog u vezi dosta stvari pa kad spustim slušalicu,odmah se setim da sam nešto zaboravio pa opet nazovem.Umeo sam da okrenem i po pet puta ponekad :))

danas sam se baš žestoko izbananisao, ne vredi sad da pričam jer u međuvremenu nisam spavao pa to sve neće imati smisla ni meni ni vama. a i mrzi me da čitam ceo topik, odgovaram na prvoj strani, kapiram da ste skrenuli s teme odavno.

ja se isripujem kada krecem iz kuce .. uvek nesto zaboravim u poslednje vreme ili bar istripujem da sam zaboravio ili kad mislim o teme sta sve treba da ponesem obicno nesto od toga zaboravim ... pa onda pola sata trazim i tako stalno nesto konfuzno ;...

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

juce kad je sklopljen orman, pakujem stvari i razgovaram telefonom i na kraju ga ostavim unutra, na polici...i posle pola sata kao da pozovem nekog i nema telefona i uzmem mob i pozovem, cujem gde zvoni, otvorim orman i kao 'a, tu je', vratim ga opet i zatvorim orman : ))

takve stvari mi se bas cesto desavaju

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent