Highl1 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 i ja tako mislim, ali smo to govororili i da ce zvezda lagano da uzme prve dve tekme. Videcemo vecheras, ova je kljuchna. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 40-38 za zvezdu na poluvremenu... moram primetiti po ko zna koji put ove sezone, zaista je sramotno za tim zvezdinih ambicija i, mogu slobodno reci, ovosezonskog kvaliteta da ima dva ovako losha pleja... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ololo... rupo... 40:38 na poluvremenu je bilo za FMP!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 da da, zabagovao sam se u brzini :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 jaka zavrshnica fmpa skoro do samog kraja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 FMP - Crvena zvezda 73:83 1:2 Četvrta utakmica polufinalne serije se igra u sredu, u Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 bash sam razmishljao o tome koliko mi je zao shto nemam priliku da slusham dendu cheshce... ali makar ga vidim u hali, a ta pojava nadoknadi zabavu koju propustim... moj favoriti od vecheras: "i jedni i drugi kada odigraju maksimalno mogu jako jako dobro u odbrani..." "ilic je dobio dosta jaku minutazu u odbrani..." zasluzena pobeda zvezde, za razliku od proshlog mecha kada je u prvoj chetvriti pokazao koliko loshe to moze da izgleda, fmp je danas to uchinio u chetvrtoj... nadam se produzetku serije, dakle pobedi fmpa u sredu, i petoj utakmici u subotu, chisto da bi nash protivnik bio sveziji za ponedeljak, mada malo je veorvatno :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Zvezda (Gurovic) definitivno moze bolje... ← a shto se njega tiche, konachno im se obija o glavu shto je igrao skoro bez odmora protiv atlasa, zdravlja i kompanije, raspada se od umora polako... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Iiidemo :) imam neki osecaj da ce Partizan da nas ohladi u finalu. Umori nas ovaj FMP :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Dobra je bila tekma juche. Smeshan mi je Savanovic kada je dobio petu lichnu, kako je prso lik! :) Zasluzena pobeda Zvezde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 prso je zato sto nije mogao da pusti brkove ;p lepa utakmica, mogli smo mnogo ranije da obezbedimo laganu zavrsnicu. gurke je nesto popustio, ispravite me ako gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 oleshi nas ovaj FMP kao decu... ako ne budem imao ekstremno da uchim,moracu da se pojavim u subotu u Pioniru :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ladies and gentlemen, definicija satanizacije :D nadamo se leo svi da ce mladi milan gurovic da se odmara tekmu u subotu, sprained ankle je ozbiljna povreda :) a izgleda da je pero zaglavio u tash klubu duze nego inache sinoc :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 ladies and gentlemen, definicija satanizacije :D nadamo se leo svi da ce mladi milan gurovic da se odmara tekmu u subotu, sprained ankle je ozbiljna povreda :) a izgleda da je pero zaglavio u tash klubu duze nego inache sinoc :D ← mislim da je vaznije da odmara finale, posto ja i dalje ne verujem da pred punim Pionirom moze Zvezda da izgubi ili FMP da dobije, kako hocete. mada, nisam verovao da ovo moze da se desi. FMP - Crvena Zvezda 97:68 (26:18, 32:17, 17:17, 22:16) Zvezda sa onim timom. FMP sa klincima bez stranaca. i zavrsi sa +39 (Bartuc krece vec sa fast replyem da me ispravi vidim ja :) ) dobro sam sracunao. +29. :) kao shto rekoh ne verujem da Zvezda moze da izgubi ovo. Svasta moze da se desi. Ne zaboravimo finale kupa u NSu i one Zvezdine fantasticne tri utakmice. Ne bih se ja upustao ni u kakve procene oko cigana... zeznuti su oni :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 reche shareni da su karte bile 1000 i 1500 dinara... jako, jako zanimljivo... kako bi mi to bio sladak ulazak za dzabe u halu :D a svaki put do sada sam platio u zelezniku poshteno :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 reche shareni da su karte bile 1000 i 1500 dinara... jako, jako zanimljivo... kako bi mi to bio sladak ulazak za dzabe u halu :D a svaki put do sada sam platio u zelezniku poshteno :) ← kapiram je 40% uslo na vezu. 30% je familija, mladje kategorije i 30% zvezdini navijachi koji ulaze preko kluba :) bash me interesuje ko bi platio 1000 dinara da gleda Fmp-Zvezda. :) Bartuce spremaj pesmu "crno belo oko nas" za finale. ;) evo moje procene za sledecu utakmicu FMP-Zvezda: "Da li ce popularni navijach FMPa zvani Zeka odgledati utakmicu do kraja" Da (kvota 15.00) Ne (kvota 0.5) :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Bartuce spremaj pesmu "crno belo oko nas" za finale. ;) ← samo se ti nadaj :) a zeku izbacuju, moj tip krajem trece, kada se zvezda odlepi na 15ak razlike :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) u utakmici koju je normalno obelezila velika nervoza, svdja shakote i o'bannona, po mom mishljenju shakotino loshe vodjenje tekme uz pomoc chega je fmp posle 12 za zvezdu na 3 minuta do kraja imao loptu za poreduzetak ili pobedu i naravno uzasno loshe sudjenje... e da, video sam sada svoj prethodni post, pa sam se setio, danas je zeka sam izashao, ne znam tachno kada, bio je u parteru iza mene, ali recimo pochetkom chetvrte, a sluchajno znam da je na izlazu iz hale rekao "ovo je najgore nameshtena utakmica u istoriji" :D Edited June 10, 2006 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 a sluchajno znam da je na izlazu iz hale rekao "ovo je najgore nameshtena utakmica u istoriji" :D ← pa i budala je videla. :) ne ne ovo nije upuceno Zeki :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 bolje da smo prsli, nego da se izblamiramo sa 0-3 protiv partizana u finalu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 bolje da smo prsli, nego da se izblamiramo sa 0-3 protiv partizana u finalu. ← hajli derbi je ipak derbi. vise bih voleo da je breme favorita ostalo na zvezdi. videcemo kako ce da sa tim nose nasi igraci... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 vise bih voleo da je breme favorita ostalo na zvezdi. ← na zvezdi je i oficijalno 0% tog bremena... shakota je, ako je i bilo toga uopshte, spustio danas na pressu na to na 0% sa prichom "ostvarili smo sve ciljeve u sezoni..." i "partizan i fmp su najbolji timovi u zemlji..." gledao sam sada na sosu, isekli su najzanimljiviji deo konferencije, pitanje zashto o'bannon ne igra :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 svejedno shto je derbi, zvezda je u ovoj seriji sa fmp-om pokazala koliko je slaba, plus partizan ima vishe od nedelju dana pauze.. ako uzmemo jednu bice do jaja, mada lopta je okrugla Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 sa prichom "ostvarili smo sve ciljeve u sezoni..." i "partizan i fmp su najbolji timovi u zemlji..." ← dakle klasicna Shakotina predigra. to je njegov trademark. nadam se da nasi igraci nece pasti na ovu slobodno se moze reci igru Zvezdinog trenera. posto svako ko iole prati basket vidi da Zvezda ima ubedljivo najkvalitetniju ekipu u SCG. i o kakvim ciljevima prica taj chovek? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 e da, video sam sada svoj prethodni post, pa sam se setio, danas je zeka sam izashao, ne znam tachno kada, bio je u parteru iza mene, ali recimo pochetkom chetvrte, a sluchajno znam da je na izlazu iz hale rekao "ovo je najgore nameshtena utakmica u istoriji" :D Onda se ponistava ona kladionica sa prethodne strane oko zeke i kvota je 1.0? :) A mislim da je izasao bas kad je bilo tih +11. Stiven ftw! \o/ Da ne bi Stivena, nista od pobede nad FMP-om :) A sama tekma je ono, smor sto se tice tih sudijskih odluka, tehnickih i slicno, zabavna na trenutke za gledanje, ali ne mogu da shvatim da igraju vec "100" utakmica, i jos uvek rade iste glupe greske gde svi u hali znaju sta ce da se desi, a kamoli protivnici, ili oni sami. gledao sam sada na sosu, isekli su najzanimljiviji deo konferencije, pitanje zashto o'bannon ne igra :D Nije da me nesto posebno interesuje, al' ortak se zanima, koji je tacno stos sa Lerijem, sto ne igra, sa kim je u svadji, u cemu je trip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts