byp_ Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 hm. kupio sam album. preslusao ga. i moram priznati da je strasan. ne znam ko gotivi taj neki fazon. laicki receno album je ispunjen nekim soul i rnb zvukom. njen glas dolazi do nekog izrazaja. ali inace za one sa jeftinijim ulaznicama - ona peva strasno dobro. naravno do izrazaja dolazi klavir itd. 3 pesme na engleskom od 10 pesama. ne znam. ko nie preslusao a voli neka preslusa. da ne idem toliko daleko da treba da kupi. kontam da ova devojka jedina kod nas moze da uradi pristojno neki rnb zvuk. eto. ako je neko vec slusao nek baci komentar. kapiram da ima ovde ljudi koji su culi singl. vrti se po tv-u. skroz ulazi u usi. gotivno je. letnja pesmica ;>. za neki chill ;>. ae. ljubi vas steva *. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 zemo da okachish bar favorit da vidimo o chemu se radi ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 hm. kupio sam album. preslusao ga. i moram priznati da je strasan. ne znam ko gotivi taj neki fazon. Nisam cuo singl ali sam procitao u nekim novinama info da se pojavio album, i vid'o omot i to, i rek'o, "sa'cu da otvorim topic na ruru, mora da neko ima komentar", al' zaboravih. Ja inache izuzetno gotivim Aleksandrin stil i glas, kapiram da se i sestra nesto umuvala tu (posle NNK naravno ;)), i skroz mi se svideo onaj prosli "maxi singl" od pre jedno 3-4-5 godina, ili koliko vec. Period K2 vec ne bih komentarisao. Jedino sto me skroz iznenadilo da je izbacila ovo, nisam nigde snimio info da radi "na projektu". I ja sam u fazonu da podrzhim domacu muzicku industriju kupovinom originala, to mi nikad nije bio problem, al' bih ipak rado pre poslushao makar taj jedan singl da cujem na sta lici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 ae videcu da okacim 2 pesme. da cuje raja. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Da nema nekih rep gostiju na albumu (makar na beatovima)? Pričao je Lud da je radio sa njom, samo ne znam da li na albumu. Period K2 vec ne bih komentarisao. ← Ne bi ga komentarisao zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 mainstream Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 Da nema nekih rep gostiju na albumu (makar na beatovima)? Pričao je Lud da je radio sa njom, samo ne znam da li na albumu. radio je rexona jedan bit. ta pesma je najbliza rnb zvuku od svih domacih koe sam cuo. tj. u domacoj interpretaciji. pesma je ipak na engleskom ;>. i oke zvuci. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ne bi ga komentarisao zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 hm. nesto mi ne radi akaunt na vasem ftp-u. videcu ako sredim to. ako ne - onda jebiga ;>. blackmail ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 ona odlichno peva, u to nema sumnje. samo me opasno smaralo kod K2 shto pored onolikog tatice sve njihove pesme su kradene. kakvo je ovde stanje po tom pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 hm. nesto mi ne radi akaunt na vasem ftp-u. videcu ako sredim to. ako ne - onda jebiga ;>. blackmail ;>. ts ts ... :> Sad sam proverio, radi rhhftp bez ikakvih problema. Da ti nije ukljucen firewall? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 ovaj laki zvuchi kao i ja kad odgovaram klijentima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 jesi ukljuchio komp pre nego shto si probao upload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Sto se uzasni, znam zasto sam pit'o coveka. Firewall oce da zakuca kod onog "LIST" kad treba da ti izbaci FTP, i to je problem koji su imali u skorije vreme ljudi sa pristupom rhhftpu ... pa sam ga zato pit'o ... a proverio sam, i kod mene radi, tako da je to to ... i da, mozhda zvuci kao tehnicka podrska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 Da ti nije ukljucen firewall? videcu kad dignem linux. jeste. firewall je ukljucen. ae sredicu to danas. or sutra. kakvo je ovde stanje po tom pitanju? da. na k2 albumima je bilo dosta kradje. ovaj album nije takav. mada sam u jednoj pesmi istripovao da cujem jednu pesmu suzan vege. takodaono. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 sad sam skontao da je u pitanju neka slicnost sa pesmom suzanne vega-e - tired of sleeping. jos nisam u linuxu. verovatno veceras ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ^ nemas ti pojma :P :)) super je ! :) oduvek sam je volela !!! :) pretpostavljam da cu kupiti album ili barem kasetu (ako ima) pa da je slusam i u kolima :) cula sam prvi singl i bas mi se svidja, skroz je moj fazon :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) U principu nije lo Edited April 11, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 јел то она црна или она риђа? енивеј, свиђа ми се унеколико њихов стил и глас и стас, мада ни ја не бих шире коментарисао оно К2 неоурбан издркавање татиних размажених девојчица. џангл је масиван... мислим... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 alexandra je valjda ridja:) a znam da se i pre neshto tripovala u soul fazonu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 da, to je riđa.. kristina (crna) mi je uvek bila bolja.. i ovako i onako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kristina se udala za onog iz NNK sto je glumio profana muzickog ... inache, pevach nekadasnjeg plejboja ... jedva sam ga prepoznao. btw, ne bih da stvaram frku, al' kad tebi byp_ svitje novi dan? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 neces verovati. uradicu to 100%. al sam ovih dana malo u frci. zavrsavam gomilu nekih poslova. a i kad sam na forumu. tu sam jako kratko. tako da izvinite. radim to prvom prilikom. ljubi vas steva *. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 brate .. stalno mi razbijash iluzije kad vidim tvoj post na ovoj temi da si okachio ^^ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 ne kapiram? ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts