Jump to content

nismo najpametniji... :)

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

MWAHAHA!!!

Znachi uzhasni ste... nema me nekoliko dana i vashe nenormalne priche se prodube do razmera temporalnih anomalija.. koje tjemo morati da ukinemo jelte.. remete vremeno prostor :DDD

Elem... svi koji su chitali ovaj topik tje pogledati prema ovoj maloj napravi...bzzzzzzzzzz... takooo

Inache.. previshe gledam zvezdane staze ovih dana pa sam prso:D

A shto se tiche inteligencije.. mislim da bi trebalo nju odvojiti od mudrosti za upotrebljavanje iste... npr. u star treku postoje vulkanci koji imaju iq 500+ pa opet jelte, naje*u u procesima... Zapravo, ono shto sam hteo retji... mozhesh biti intelegentan koliko otjesh.. ali ako si prepotentno nadmen i smatrash da si u grupi povlashtjenih... to te zarobljava u barijeru temporalnog. T.jest netjesh motji da prosperishesh iz svojih iskustava... ko shto igzi reche.. i josh vishe poshtujem choveka zbog toga... Mozhesh biti i friking ajnstein ali ako se izdvajash chinetji se vetjim nego shto jesi drugi tje te odbaciti i bitjesh usamljena jedinka inteligencije u vremenu kada tebi bude potrebna pomotj :)

(sada ide ona pjesmica why can't we be friends + chubb chubbs:)))

btw. kada sam zavrshavao osnovnu i ja sam radio neki glupavi test i imao sam tada 149iq po ne znam kom merilu [:D] (hohoho) <----- aj neka napravi neko ovakav smajli [:D]

I svejedno... ono shto se prichalo ovde i shto hotje da se kazhe.. inteligentniji ljudi u ovoj zemlji su mozhda (chuj mozhda) 'velika' manjina i samim tim dokazuju da je vetjinsko stanovnishtvo na granici izmedju idiotizma i imbecilizma (a to se definitivno dokazuje onima koji sluzhe redovnu vojsku - 99.99% su imbecili)... shto konkludira da mozhda zaista i imamo 89 ukupni skor [:D]

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Temporal:

# noun: the semantic role of the noun phrase that designating the time of the state or action denoted by the verb

# adjective: not eternal (Example: "Temporal matters of but fleeting moment- F.D.Roosevelt")

# adjective: concerned with secular rather than sacred matters (Example: "Lords temporal and spiritual")

# adjective: of the material world (Example: "Temporal possessions of the church")

# adjective: of or relating to the temples (the sides of the skull behind the orbit) (Example: "Temporal bone")

# adjective: of or relating to or limited by time (Example: "Temporal processing")

# adjective: of this earth or world (Example: "Temporal joys")

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

istrazivanje je sproveo profesor lin, koji nije kompetentna osoba da prica o inteligenciji drugih naroda zato sto se njegova istrazivanja oslanjaju na nacistickoj ideologiji, ili ti postojanju arijevske rase..po njemu su ljudi sa plavim ocima i plavom kosom najpametniji ali izuzetno krhki i po svaku cenu treba sacuvati takve ljude...daj keve ti..i posle ce taj nacista i sarlatan koji nije ni priznat od strane svoji kolega kao naucnik i akademik, kaze kako su srbi najglupji narod u evropi, i gle cuda koji je narod najpametniji....naravno NEMCI..

Dobro, mozhda je pesma malo preterao, ali nije daleko od istine.

Ajde da navedemo jednu zhenu (osim Marije Kiri chiji je muzh bio takodje nauchnik) koja je postavila neke velike postulate u nauci?

I nemojte odmah sad da me proglashavate shovinistom, jer nisam u tom fazonu, poshtujem majku i sve to. I nemojte sad da se izgovoramo na trip zhena je u inferiornom polozhaju svo vreme i td. Jednostavno mislim da je osnovna vrednost zhene da bude majka i zhena.

Daleko od toga da nisam za ravnopravnost ali mislim da smo malo preterali u toj zhenskoj emancipaciji, kao da su svo vreme bile maltretrane ili neshto.

I realno, zarazhene tom idejom da skoro svaka zavrshava fakultet i magistarski i disertaciju, napuni 35-40 pa onda radja. Ja znam da medicinski zhena najbolji plod radja do 25. Sad shto je sve poremetjeno to je druga pricha...

Stvarno ne zhelim da uvredim bilo koju zhenu...

Evo pogledajte primer Italije. Tamo je taj virus nezavisne zhene bash uzeo maha. Dakle zhene su nezavisne, rade, zhive samostalno i sve to. A Italijani? Zheljni zhene i porodice, a u nemogutjnosti da to dobiju do ko zna koje godine, "uvoze" mlade ruskinje i sl. koje zhele da budu zhene i majke i da podizhu porodicu. I sad ove isfrustrirane i to.

Mislim chemu to vechito jurenje za ne znam chim u zhivotu. Te dal tju se izhiveti, te dal tje me pitati starost gde mi je bila mladost. A sretja? A ljubav? Zar su to zaboravljene kategorije? Mnogo je tu proseravanja...

Life is gistro...

^ mnogo je komplikovana stvar... ali slazhem se sa nekim delovima... Poenta zhivota je uzhivati, e sad da li ti sretju nalazish u poslu i karijeri, da li u knjigama, novcu, sexu, nauci, sportu... nije vazhno, ali neki balans mora postojati. Ako neka zhena voli da bude domatjica, ako joj to donosi sretju, zashto da ne? Opet ako neka zhena uzhiva u nezavisnosti, neka ide za karijerom. Ali jurenje za nezavisnoshtju samo radi sticanja titule "nezavisne, jake zhene" i dokazivanja nechega suprotnom polu na svoju shtetu/nesretju/shta li vetj... please, to je osobina maloumnih... Vazhno je da mi sada smirimo pesmu i da ga poshaljemo da "deshovinizaciju" [;)]

Jel neko gledao film "plavusha advokat" ili tako neshto? glup film do jaja, ali... ako se dobro setjam radnje, pokazuje shta se deshava kada se za nechim juri iz pogreshnih razloga... dodushe nisam se uspeo naterati da ga odgledam do kraja, ali ono malo je bilo sasvim dovoljno