Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Sad se vratio iz KGB...igrao malo cs malo WoW... sto rece neko...kako je dobra ona riba sto radi za shankom...skroz zgodna i prilichno lepa... sutra moram rano do vikendice da shljakam,jer je kliziste uradilo svoje ;)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 idem na neku veceru smorio sam se ko pas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jos jedan unisten dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 @ laki - sram da ti se vidi i da ti udje sto me nisi upozorio kako je mtv adria agonija neverovatnih proporcija @ emo - ti kao emo cesh moju frizuru da komentarishesh? @ LUSH - ja dodjem kod njih i kazhem "hiper me nerivra sto u ovoj zemlji ne mogu da kupim normalne patike ispod 10k dinara i sto ne mogu da kupim perth plus shampon u pola evrope a u ovom gradu ni najobichniji od cele garnier fructis palete kao second best thing" i oni ce da mi naprave shampon koji reshava taj problem? idem oma sutra =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 vratio se sa fudbala... branio po obicaju (ko zna da igra on igra ko ne zna on je golman :) ) povredio se kao i obicno... nuthin' new... ← kako si se povredio kao golman leba ti.... Današnji dan.... Prison Break-Teretana-PB-Kunt laku noć... barem sam sve odgledao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 uf, ok dan bio... voziko bajk radio vezbe naslusho se nekih stvari... kasnije izblejao sa ortacima i prichali o pijanchenjima... snimio dva urnebesna klipa... izbriso broj od jedne devojke, sa drugom zamalo da je iznapushavam al sam iskulirao i tako... a inache ne kontam devojke al stvarno sho nisu normalne (ove kod nas) zar nije lakshe da kaze e debilu/idiotu nemoj da me zovesh vishe nego, e nisam mogla lalala mrsh bre delit odma... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ^ tako je bwe ^ Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) malopre se vratio iz Apartmana, sav u znoju.Udarilo me pivo, bukvalno, u glavu. Sada u gradu kongres studenata arhitekture ex-yu pa smo ugostili kolege i koleginice iz hrvatske, slovenije i bosne. Generalno Hrvatice nisu nista bolje od mojih koleginica ovde( iako se primecuje da su na pomalo vishem ekonomskom standardu). Iste fenserke ili hipi devojke. Bilo mi kul iako je zika bio neki grchi-tresi tehno.... I'm happy Edited April 28, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 kako si se povredio kao golman leba ti.... ← bacio se po loptu, i sjebao vec sjeban lakat... kad god se igra neki sport ja sa njega moram da donesem neku "uspomenu" u vidu povrede :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ustadoh malo kasnije nego juche, lepo sam se nalalao...pakovanje za put u toku, polazak u pravcu grchke za nekih 9 sati...najverovatnije cu nesto da zaboravim =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Коленце, срећан пут! лепо се проведи и обешчасти неке Гркиње. на послу сам, колектив ради у silent mode са 15% капацитета, питам се зашто цела држава лепо није спојила ових 15 дана, макар на силу људима узела 5-6 дана од одмора... јуче сам се заситио менталне онаније за неки период. замал' се не успавах јутрос. и тако... сад сам гладан, али ме мрзи да идем да једем, испијам кафе... имам да завршим неке ситнице које одлажем већ недељама. питам се како би ми било да радим за 300.000 динара. јасно је да ми је много досадно, крцкам ових данашњих 8 сати, па 4 дана зајебанције. нервира ме што дан не траје једно 30 сати, да могу да имам нешто од живота и после посла. ња, одвалићу се вечерас. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) LUSH! Ja dobih pre mesec dana sapun njihov. Od sada sve sapune kupujem u lushu :) Edited April 28, 2006 by pER tU aMOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Hehe, evo ga na RTS2 Branko Kockica od pre ~17-18 godina, epizoda kad su snimali ploču :) a sećam se kad sam je gledao u originalu :)) ← i ja sam je gledao jutros koji vrh btw, shishali su me :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 lololololol btw ontopic vrutje u kancelariji smorih se i tako chekam da provuku neke kejble ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ustao,treba da idem da sljakam nesto... trenuto gledam "kako sam zavoleo Saru Mur" ili kako se vec zove film... zna neko ime glavne glumice? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 lag baci sliku... Kako brzo prolazi ovaj raspust,divota... spremio sebi neki doručak pa se odmaram....danas možda odem do igraone sa društvom posle 100 dina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 LUSH! Ja dobih pre mesec dana sapun njihov. Od sada sve sapune kupujem u lushu :) ← Koga ti lozis da koristis sapun? Ono, znamo se... Dosao na posao, svi iznenadjeni i neverovatno obradovani sto sam se pojavio, treba nesto da im zavrsim. Sto je dobra zemlja kad se ljudi na radni dan iznenade sto si dosao na posao... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 poslednji radni dan pred mini odmor... jedva chekam da se naspavam, naodmaram i nauzivam da dragim... mozda uspot i odem po dete na selo, ali ce to verovatno obaviti brat... inache, danas ludnica na poslu... posle jucherashnje anarhije, ni malo mi ne prija ova tenzija... no, smirice me plata po koju treba da idem za koji minut... kako volim banke kad daju pare... :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 stigao I20 FedEx-om... sad pravac ambasada, da mi objasne kako se ovo radi... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Celo jutro se zajebavam sa nekim rutiranjem, citanjem dokumentacija e editovanjem fajlova.. grrr i nece da proradi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Upravo se spremam da odem u selo i da chupam lijane ceo vikend :( The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 treba da mi stignu prozori za potkrovlje..pa doso na net da malo probleim.....kasnije limpa do nekog stovarista da pogledam neke glupostii za kupatilo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Kakav lep dan. U gradu je sparno i standardno smrdi, ali je zato u paviljonima do jajca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Bio da uzmem L table za tormo...ali ne radi ni opstina ni sud na vozdovcu.... bedak Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ishao na kosu radio propadanja i malo zgibova... do jaja :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts