Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

otišao do opštine da promenim adresu prebivališta i shvatio da sam zaboravio ličnu kartu.. sad ne mogu da je nađem.. bože.

posle jeo lošu pljeskavicu.. za komšije - zaobiđite onu novu pljeskaru kod viktorija stejšna.

<kojotarija>

kojo mi te volimo

Kojote hvalim ti alatku, vodis me na pice.

a jel prvo da ti nalupa šamare?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

na poslu kao i uvek... danas se neshto razvrednela po kuci, dodushe vishe sam batu maltretirala, ali nema veze... morala sam malo da odmorim od nocne gimnastike... sinoc, kad sam se vracala kuci sa posla, uleti kontrola u nocni 304 i poizbacuje nas sve napolje, niko zivi nije imao kartu, a vozachu nestalo bash pred voznju... m'da... i tako sam se ja lepo nashetala od takvske do kuce... iskreno razmishljam da mi te nocne shetnje postanu praksa...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Danas 18. rodj. I svi me pitju kao i kako se sad osecas kao punoletan , jebo mamu isto ko i juce , al dobro :D , bio budan do 03 , masa zvala , slala SMS-ove , cestitala , i onda u 7h skola , zlo. Bar nista nisam odgovarao , svi se smilovali kad su videli da je rodj.sve u svemu ok.

pored chitavog zemuna ja da gledam nbg??!? ;]

inache soad, tek sad sam video ovo... chemu mistika? jel to treba da doprinese tvom kultu lichnosti koji bi u nashim ochima trebao da ima obrise mistichne zhenke.. or wha'?

nhf, ali ili reci shta imash otvoreno ili nemoj nishta da prichash... ako ne mozhesh preko net-a da budesh otvorena kakva si tek lice u lice... :]

i josh jednom, nije hejt.. shvati kako hotjesh, ja na to gledam kao skroman savet.

p.s. poshto mislim da znam na koga mislish, prilichno sam siguran da greshish, ako dobro mislim na koga mislish :)))

jel sad vidish kako je bez veze misticirati?

skenj totalni... ponekad razmishljam da li je napustiti ovaj svet jedino reshenje... nek ide sve u 3 lepe...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

aj samo pozuri... chemu chekati 60 dina?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

NE IDITE U GRAD!

tj idite peske ili kolima i uzhivajte u pejzazhima...ali bas = toliko smradova odjedared da je nehumano...

Ja sam danas svuda picio kolima (ne svaki put svojim doduse) i moram priznati da je pored otvorenog prozora sasvim kewl. Mada su me cudno gledale neke devojke na semaforu kad su pomislile da pricam sam sa sobom posto sam nabavio fensi hendsfri koji naravno stoji na drugom uvetu od onoga koje su one videle.

Sve u svemu opet dan pun dogadjanja, ali sam dosta stvari stigao da zavrsim i to me nekako raduje, ostaje jos par da zavrsim sada i da se bacim na spavanje, a ujutru me ceka rano budjenje. Kad smo vec kod toga bila mi je fenomenalna komsinica danas koja zove kevu u 7am da je pita nesto bezveze, i ja se kao javljam na fiksni i ona me pita "Da te nisam probudila?" "Ma jok, ustao sam u 5 da zamesim hleb..."

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...