Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 otišao do opštine da promenim adresu prebivališta i shvatio da sam zaboravio ličnu kartu.. sad ne mogu da je nađem.. bože. posle jeo lošu pljeskavicu.. za komšije - zaobiđite onu novu pljeskaru kod viktorija stejšna. <kojotarija> ← kojo mi te volimo Kojote hvalim ti alatku, vodis me na pice. ← a jel prvo da ti nalupa šamare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Moze, a onda cemo zajedno tebi da lupamo kolutitj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 neću, rođendan ti je (bio skoro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 bio do lekara danas. pritisak 145/110. hipertenzija. ne mogu u shkolu a imam 8 kecheva ... bog zna kako cu zavrshiti ovu godinu ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 na poslu kao i uvek... danas se neshto razvrednela po kuci, dodushe vishe sam batu maltretirala, ali nema veze... morala sam malo da odmorim od nocne gimnastike... sinoc, kad sam se vracala kuci sa posla, uleti kontrola u nocni 304 i poizbacuje nas sve napolje, niko zivi nije imao kartu, a vozachu nestalo bash pred voznju... m'da... i tako sam se ja lepo nashetala od takvske do kuce... iskreno razmishljam da mi te nocne shetnje postanu praksa... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 khm khm... ja ? ← Nisi ti, nadam se da ti je stigla poruka u kojoj pishe ko je..... Btw lepo od tebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 josh jedan lep dan... stiglo pravo proletje a ja sam solo :/ ide mi se u zoo vrt, a nemam sa kim pa tju poslushati savet ( ) i otitji sam sutra-prekosutra. kolko je karta sada uopshte... nisam bio par godina? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ide mi se u zoo vrt, a nemam sa kim pa tju poslushati savet ( ) i otitji sam sutra-prekosutra. kolko je karta sada uopshte... nisam bio par godina? ← ishciliraj posle na kalishu malo, jedno 20-30 min :) gledaj nbg :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Danas 18. rodj. I svi me pitju kao i kako se sad osecas kao punoletan , jebo mamu isto ko i juce , al dobro :D , bio budan do 03 , masa zvala , slala SMS-ove , cestitala , i onda u 7h skola , zlo. Bar nista nisam odgovarao , svi se smilovali kad su videli da je rodj.sve u svemu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 pored chitavog zemuna ja da gledam nbg??!? ;] inache soad, tek sad sam video ovo... chemu mistika? jel to treba da doprinese tvom kultu lichnosti koji bi u nashim ochima trebao da ima obrise mistichne zhenke.. or wha'? nhf, ali ili reci shta imash otvoreno ili nemoj nishta da prichash... ako ne mozhesh preko net-a da budesh otvorena kakva si tek lice u lice... :] i josh jednom, nije hejt.. shvati kako hotjesh, ja na to gledam kao skroman savet. p.s. poshto mislim da znam na koga mislish, prilichno sam siguran da greshish, ako dobro mislim na koga mislish :))) jel sad vidish kako je bez veze misticirati? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Jebote koji ces u zooloskom vrtu, nisi dete :) meni je tamo ocajan smor :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 zelim da pobijem vecinu ljudske vrste... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Jebote koji ces u zooloskom vrtu, nisi dete :) meni je tamo ocajan smor :( ← u odnosu na tebe jesam :))) ma superishka je u zoo vrtu, ne kaki! ali smor je sam verovatno :/ zelim da pobijem vecinu ljudske vrste... ( )... ← shta se desilo? pali icq! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 topic "mnogo bolesno"... joj ... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 danas sam malo eskivirala skolicu, lepo vreme, ledilo polako se blizi kraj, bas smor : (( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 prolazi zima! veeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 stigao iz USA... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 skenj totalni... ponekad razmishljam da li je napustiti ovaj svet jedino reshenje... nek ide sve u 3 lepe... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 nahhh... kewl je ovaj svet... cu da ga roknem za nekih 60 dina... woohooo sad sam bolje, ono... iskulirao sam na putu do pizze... vrnuh se pustih mad max2 i chill... mogu rechi da je mel gibson king :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 aj samo pozuri... chemu chekati 60 dina? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) paaa... I have a dream... i ono dok ga ne ispunim svet moze da postoji... :) a i nemam kesha za nuke... :D ( )... Edited March 28, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 sad sam skontao da je topik mogao da se zove "sedam sekretara skoj-a".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 NE IDITE U GRAD! tj idite peske ili kolima i uzhivajte u pejzazhima...ali bas = toliko smradova odjedared da je nehumano... ← Ja sam danas svuda picio kolima (ne svaki put svojim doduse) i moram priznati da je pored otvorenog prozora sasvim kewl. Mada su me cudno gledale neke devojke na semaforu kad su pomislile da pricam sam sa sobom posto sam nabavio fensi hendsfri koji naravno stoji na drugom uvetu od onoga koje su one videle. Sve u svemu opet dan pun dogadjanja, ali sam dosta stvari stigao da zavrsim i to me nekako raduje, ostaje jos par da zavrsim sada i da se bacim na spavanje, a ujutru me ceka rano budjenje. Kad smo vec kod toga bila mi je fenomenalna komsinica danas koja zove kevu u 7am da je pita nesto bezveze, i ja se kao javljam na fiksni i ona me pita "Da te nisam probudila?" "Ma jok, ustao sam u 5 da zamesim hleb..." Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Evo privalio mi se ovaj kloshar ep1c kod mene na rodjendan... nece da ide kuci ne znam sta da radim... btw...izvalio sam da sam gej... ;( Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Nudio ti 500k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts