MaudDib Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 opet mi je frka danas sa zeludcem bila .. poludecu :/ a josh kao treba da pochnem da chim .. horor • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 pa pristojan, ne treba njemu da se igra, nego mu treba fensi digitron i eventualno enshto da moze i sa terena na net;) ← разумемо се MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Koliko hejta, a vidim i Statora kako overava stranicu, sad ce da baci neku zlu djiju. Igz, Igz, ti si jedan od retkih ljudi za koje mogu da tvrdim da ih je drustvo unistilo do te mere da to stvarno nije u redu. Ziv, bio, samo napred momcino. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ne moze meni niko nista... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Danas sam 100% ja kuvao rucak sreca sreca radost! Dakle rekla keva snadji se za rucak jer ju je ensto mrzelo i ono ja skocio do maksija uzeo peceno pile 2 kile krompira, pola kile kukuruza, paradajz krastavac i zelenu salatu. Ono ubacio supu u kesici i napravio kewa supu :)) ono spalio sam oko 1000 kesa ali je bilo bogovski... Racunao sam nesto brate ala je sqp zivot jer ono to je 1000 kesa samo za rucak a gde je dorucak i vecera ono nesto slatko racuni izlasci oko treba ti 1000 e za cetvoroclanu porodicu ko nista i to nikakav luksuz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Danas sam 100% ja kuvao rucak sreca sreca radost! Dakle rekla keva snadji se za rucak jer ju je ensto mrzelo i ono ja skocio do maksija uzeo peceno pile 2 kile krompira, pola kile kukuruza, paradajz krastavac i zelenu salatu. Ono ubacio supu u kesici i napravio kewa supu :)) ono spalio sam oko 1000 kesa ali je bilo bogovski... Racunao sam nesto brate ala je sqp zivot jer ono to je 1000 kesa samo za rucak a gde je dorucak i vecera ono nesto slatko racuni izlasci oko treba ti 1000 e za cetvoroclanu porodicu ko nista i to nikakav luksuz... ← paradajz krastavac, ubacio supu u kesu, i pojeo 2 kile krompira, brate.. tebi ce bash biti veselo vecheras :)))) kad krenesh da varish sve to :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 mogu samo zene ^_^ ← danas mi bila bivsha da uzme neke detalje nekog zajednickog projekta u autocadu. ja sedim, ona mi se nagnula preko ramena, glava do glave jer sam joj pokazivao nesto na monitoru .... jedva sam se uzdrzao da ne napravim gresku svog zivota It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Zamalo da joj pokazesh gde se nalazi greshka u projektu?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 stigo novi komp stigo novi koooomp stigo novi kooooomp :DDDDD _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sa takvom dijetom kruko posle deset godina zavrshicesh sa a) chirem b) stomachinom do poda c) tahikardijom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 pa dobro, jel te bar ocesala sisom? ← Ahahhahahaha 100% krule ti si Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 nije, umro bih na licu mesta... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ah nakon 5 godina da se pocastim i ja novim kompom :) Upgrade me izasao ko neki osrednji mobilni :) @iguana : veruj da si napravio gresku. mozda ne zivota al je greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jel te bar ocesala sisom? ← inache, sad se vratio iz grada. Uzeo konachno neke normalne crne pantale, samo su mi 'ebeno kratke mamu im njihovu nenormalnu!!!! za koga uopshte prave ta sranja??? Ali barem idu na martinke kada su malo kratje :). neki dan morao nositi kozhnjak na reklamaciju, ostavili bili previshe podstave pa se izvrtala leva strana [:(!] ali sada je ok... Sutra odgovaram elektroniku kod razrednog, ima da me cedi sat vremena lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Juche bilo tromesecje...Bukvalno nisam spavao sinotj raazmisljajuci sta ce biti sa mojih 178 izostanak , tek danas ulazi razredna u kabinet i kao "danas pricamo o sednici za tromesecje" , kao prvo , Loncar , Semeredi , Kordic , opravdala sam vam sve , ne morate donositi opravdanja.ZNACI JUUUU JEE! , celu proslu nedelju sam se ziv jeo kako to da opravdam , kad razredna ispade kraljica :))) Sad sam tolko srecan Zju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Izivni Longleyy i ostali skolarci, ali 178 izostanaka za tromesecje, mislim u cemu je fora, sta vi to ima da radite van skole da ne moze da bude posle skole, ili ste toliko napredni da vam je skola smor (sto bih jedino razumeo). Dok sam ja isao u skolu toliko izostanaka nisu imali ni "najveci mangupi". Jebote mish, zvucim ko ccale. Strasno. Aj ziveli! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Piju jebeno pivo od 2 litre eto sta rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ali 170 izostanaka je po mojoj rachunici 30 dana x 6 casova = 6 skolskih nedelja.... pa toliko nije izostajao ni chuveni trio margi, milic and stija , barem ne za jedno tromesechje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 temperatura nikako da spadne.... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ovako znaci nemam pojma kako ali sam uradio 2 zadatka na popravnoj danas tako da ocekujem neku 2 iz matisa dobio sam i 5 iz eng sto i nije za pohvala ali ajde Drko se sa kevom ceo sat i sad napokon idem malo da se iskuliram Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 zar i ti?:) seesh, ja imam 120 izostanaka po polugodistu... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 juju, koji ste mangupi, kod moje razredne bi leteliiiiii nego, zove me sad jedan drug iz odeljenja i kao 'e ivana molim te da potpises ovu nasu peticiju', ja kao kakvu peticiju a on 'znas ono sto su nama nudili u skoli da matura bude u hajatu, e pa tamo znas nece onda biti narodnjaka blabla pa mi pisemo peticiju da idemo u interkonti da nam peva bulat'... misliiiim...nemam reci sad kao treba nesto da uciiim, a ne moguuu zbog prolecaaaa a aaaa I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ali 170 izostanaka je po mojoj rachunici 30 dana x 6 casova = 6 skolskih nedelja.... pa toliko nije izostajao ni chuveni trio margi, milic and stija , barem ne za jedno tromesechje ← 178 nije puno za tromesechje, barem ne kod nas u prvoj :) ja sam u trecoj i chetvrtoj imao po 700-800 izostanaka za godinu dana.. s tim da sam trecu opravdano jer sam bio 3 meseca u gipsu,a ostatak sam blejao, dok je chetvrta cela bila blejachina 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Piju jebeno pivo od 2 litre eto sta rade. 176 izostanaka za dve litre piva? koje pichkice, ja to popijem za jedan veliki odmor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts