baltam0s Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Upala sinusa... Argh. Ali vazno da je napolju lepo vreme, da su svi srecni i radosni, a ja blejim gajbi... grrr. Lm, glupo pitanje - jel smem tft da brisem with usual stuff ili moram da kupim nesto spec? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ne dirajte statora, paceri. и ја мислим да је Даријан. ← brate draško, napisao sam na onom drugom topiku ko je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Lm, glupo pitanje - jel smem tft da brisem with usual stuff ili moram da kupim nesto spec? ← za prašinu meka suva krpa, a ako imaš fleke, destilovana voda ili neko spec sredstvo.. znači klasika, ne grebe se ili nešto.. pričam o desktop tft-ovima, na laptopima često imaju tanju zaštitu pa treba paziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 eo me na faxu , u biblioteci..smor :P dosla sam na predavanje na koje skoro niko vise ne dolazi , samo da bih nesto saznala .. i nisam dobila adekvatne informacije .. samo gubim vreme , ali dobro , bar cu otici do nemacke biblioteke da vratim neke novine ..sad je pauza pa idem ponovo da slusam o Rilkeu i Ducicu :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Da spremam oproshtajni govor za sahranu? Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ne dirajte statora, paceri. brate dra MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 na faxu, posle 4h spavanja sinoc raspadam se .. al sam bar zavrshio sa slushanjem sad je bleja niskog intenziteta i poshto sam izgubio opkladu u vopiju mozda se pretvori u visoki intenzitet =))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 poshto sam izgubio opkladu u vopiju mozda se pretvori u visoki intenzitet =))) ← jel' onu opkladu sa mnom? bio do dgra, pazario war3 i tft (najzad) veceras rezervisem komp do sitnih sati. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 jel' onu opkladu sa mnom? ← ne, pa tu smo josh onda zakljuchili da sam dobio .. samo ne mogu da se setim jel bilo 5 ili 10 :) ovo sam sada sa ortakom na faxu oko toga da je dvocifren broj procenta fakultetdzija • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 @Starbak Ahahahahahaha, sad bih sve napisao u onom leet jeziku da znam! @Topik Eto i RUSH! je zvanican. Ima li kraja? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 bilo je 10 u pitanju. ja sam tvrdio da u filmu glumi Poaro i da oni hoce da se zakucaju u Belu Kucu, i da to nije egzekjutiv disizn, a ti si tvrdio da jeste, da glumi Poaro i da imaju i bojni otrov. moracu jos da proverim, mada mi deluje da si dobio, jer se slabo secam filma. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 taj film je zaista executive decision...glume kurt rasel, stiven sigal i lik koji gluma poaroa ali im nije cilj da se zakucaju u belu kucu nego da ispuste bojni otrov iznad istochne obale amerike odnosno washingtona. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 damn Igi, uvalio si mi da platim Cilimu 10 piva. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ja sam sekao, meni ide 20% tog piva:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) dupli post. e, da vidite da regulisete da mogu da se brisu postovi, kao nekada. Edited April 3, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 i stvarno ster stavili ovo u signu. eeeeeee, bre, koji ste raspadi... ide pivo, no frx, samo cu ja morati da pijem sok... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tft (najzad)venac na moj grob, umri, umri milutine cvetkovicu:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 the frozen throne, Margi... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 mojne kad dodejsh kuci da te sacheka iznenadjenje tipa> "pa bate gde je monitor" "pa znash, poshao ja da ga kupim ali naleteo na keku grafichku od 400 evra...i jebiga":) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 budalo©cile jebiga malo sam spavo sinoc. a ti drashko da kupish ubogom bratu i monitor;) celu platu si propio bre choveche:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 jebiga MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ako ti je za utehu i ja sam margi pomislio da se radi o monitoru, posto je stija mrmljao nesto i o tome u puzicu u petak... A vas dvojica zar vam nije dosta vec dote i warcrafta 3, koji igrate barem svakog petka vec dve godine? Drasko kada budesh kupovao ta piva cilimu, posavetuj svog burazera sa endora gde moze da kupi gajbu stranog piva jer ce mu trebati to znanje sredinom jula.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 uf bilo je produktivno veche... znachi... nisam davno plak ko sinoc... gledo sam ramba :))) sva tri dela ona srcecepajucha scena na kraju prvog dela... kad prica kako su svi zginuli kako je on jedini preziveo... kako ne prica sa ljudma.. a meni suza... jadnichak :D kako je posle klao lele :)) ok, mad max 1,2,3 i rambo 1,2,3 odgledani... sad su na redu oni francuski ludacki panduri... njih ima brda lalal :) elem. probudih se oko 10-11 (lego oko 6) istushiro se skido i sredjivao ziku chatovao sa drugarima:) zapalio na faks sad se vrnuo cu d\a skidam ziku, mozda kenja... kasnije cu se pocastiti u restoranu mozda ponovo sredim sobu i tako :) slusham tjetkovic sergeja, mavena btw. ruskinja *ortakinja sa faksa* mi je jedna ponudila da radim u njenoj fabrici cokolada... u kazahstanu tj. ne moram nishta da radim mogu da jedem chokolade i kao to moze da mi prodje kao praksa a da napishu da sam bio vredan lalala itd :))) al naravno odbih... cu bre u revizore :D reci... radim u fabrici cokolada.... mmmmm ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Bio do ortaka na štrudlu sa makom i tortu,švca mu osvojica drugo mesto na baletu...odlična štrudla.Posle gledali onu paljevinu od filma GSH...haha glupi frodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 uf bilo je produktivno veche... znachi... nisam davno plak ko sinoc... gledo sam ramba :))) sva tri dela ona srcecepajucha scena na kraju prvog dela... kad prica kako su svi zginuli kako je on jedini preziveo... kako ne prica sa ljudma.. a meni suza... jadnichak :D kako je posle klao lele :)) ok, mad max 1,2,3 i rambo 1,2,3 odgledani... sad su na redu oni francuski ludacki panduri... njih ima brda lalal :) elem. probudih se oko 10-11 (lego oko 6) istushiro se skido i sredjivao ziku chatovao sa drugarima:) zapalio na faks sad se vrnuo cu d\a skidam ziku, mozda kenja... kasnije cu se pocastiti u restoranu mozda ponovo sredim sobu i tako :) slusham tjetkovic sergeja, mavena btw. ruskinja *ortakinja sa faksa* mi je jedna ponudila da radim u njenoj fabrici cokolada... u kazahstanu tj. ne moram nishta da radim mogu da jedem chokolade i kao to moze da mi prodje kao praksa a da napishu da sam bio vredan lalala itd :))) al naravno odbih... cu bre u revizore :D reci... radim u fabrici cokolada.... mmmmm ( )... ← boo-da-lo MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts