System Of A Down Girl Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Konachno stigla jutros u 6, sad se probudila.....Home sweeeeeeet home Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 idem na masazhu za 2 ipo chuke... uf divota... kasnije cu da vidim sha gde propustio sma trening danas:( mada... mozda posle ruchka zapalim da odradim zgibove i propadanja... lalaa probudih se u 12 il tako neshto... dosho gajbi oko 6 kolko sam urban a a a!! josh sam bio na dve zurke za jedno veche... aaa mnogo urban! :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Konachno stigla jutros u 6, sad se probudila.....Home sweeeeeeet home ← home sweet home posle nedelju dana, a? :D sta kazes posle 22 nedelje? mislim, reci mi da znam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) a shta ti kazesh posle 275 dana pakla? tjut tu! :) budi srecan sho imash net i ne morash da kradesh od komshija... ( )... Edited April 29, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 275 dana... migsa od sad te postujem iznad svih bow olmajti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 hmm... ok aj sad ako se kunesh u mene itd... idi do tvotg host roditelja uzmi karticu i poshalji mi njene podatke i broj itd... go go go :) fora je menjati porodice ono biti u jednoj sucks... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 home sweet home posle nedelju dana, a? :D sta kazes posle 22 nedelje? mislim, reci mi da znam :D ← Hvala na dobrodoshlici:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Khm, a shta biste rekli posle 6 godina? @topic: odmaram malo, rezem serije Losta i BSG na dvd... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Bio na treningu,uzeo da jedem neki pasulj....ima i kivija ali me mrzi da ljuštim.. ćale me ceo dan cimao da mu nešto pomognem kada se vratim,ja dođem on kunta i još hrče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Double post FTL :( Edited April 29, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Boze kako mrzim matematiku.. Shto je vishe uchim sve vishe shvatam kako je bespotrebna Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 odoh na zurku...nadam se da necu mnogo da se napijem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Bio na fudbalu ko i skoro svaki dan od pocetka raspusta vezbamo za turnir :) Trebo sam do grada da vidim neke tike ali me mrzelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 probudio se, chitkao vesti/forum/mejlove, opikao na kompu par glupavih partija, jeo, uchio, opikao partiju, uchio, skuvao kafu, uchio .. i tako al nije teshko palo jel sam se dosta zevzechio, sem shto mi se prca al obecanje je obecanje :)) tako da cu da kulnem uz neku partiju civa ili da gledim tv i knjavam. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Sad se vratih sa svadbe na koju sam otishao josh jutros. Kako ljudi padaju u delirijum kad se pojave trubachi =) Edited April 29, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 naravno,stalja naš drama-trenser je odoleo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 bio na masazhi kolko je dobra cica lele nije mi vishe dobro :) prichali, lalal itd i ono lep osecaj ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 i onda mi ortak da link ka nekoj "pesmi" Sta god hoces za link sem sex usluga plz nicely *trep,trep @topic America! Fuck yeah! . . . . . America .... Fuck yeah .... Odlican film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ceo dan nisam ni za kurac, juce bio na rodjendanu kod drugarice ubio se kao mache, danas ceo dan gutam raznorazne vitamine da se oporavim. sad cu lepo da skuvam sebi kaficu i da pocnem da ucim, par sati pred spavanje. jipi ka jej. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Srecno sa uchenjem u takvom stanju, mozda uspesh da otvorish knjigu chak O.O Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Bio do splava gde ortak radi.Njegove kolege rade nocnu cuvaju splav pa svratili.Oni igrali pes na soniju2mi blejali.Jedva smo dosli do splava.Nema most pa smo morali preko godoa camcem koji se nenromalno ljuja.A svetla nema.Agregat se cuva za tv i lampe unutra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Prvo sam jurio nesto po gradu pola dana, kao ortak kupovao neke lone, a ja kao 3/4 lone + papuche, i naravno niko nije nista kupio, jer apsolutno nisam nasao sta mi treba. Sutra je runda 2, nadam se da neke radnje rade u centru barem ono, do 14-15h, znam da su to uveli i nedeljom. Posle toga drugi deo dana montirao laminat. I kao prvi red monitramo, sve kul, ide nekako, i sad dodje drugi red, kada em sto moras da uklopish sa onim pored delom laminata, ali i sa onim iznad. I jebavali se mi tako jedno cuku, da uklopimo, jer nikako da "klikne", kad meni padne napamet vec ono bezve "ajde probamo sa druge strane" kad ono sa druge strane naravno sve najnormalnije se montira ... e rek'o ... i skapirali smo da je kriv patos, tj. ima ispupcenje, sto je cudno jer je beton u pitanju, ali sta sad. Sutra je nastavak i te akcije, ali sutra obuhvata i secenje i precizno uglavljivanje, sve zabava do zabave ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ^ E cuo sam da je taj drugar sa kojim si namestao laminat profesionalni ugradjivac laminatnih podova i mnogo veliki baja? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts