_Gotti_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 U bBeogradu se desilo mnogo ubistava u poslednje vreme ...jel ste primetili to..? Sta se sa ljudima desava koji moj ??? Dever ubiju zenu....baju ubiju postara ... Kuda to wodi ?? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa po mojim prorachunima bice ih sve vishe i vishe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 u roku od 36 sati 3 ubistva ...tako nesto... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Jao, a ja sutra ujutru opet idem do Beograda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 pa i nije- jedno ubistvo je bilo u 23 h na sred trga... dosao baja plja pljas dva metka u glavu zeni ...i ode.. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa i nije- jedno ubistvo je bilo u 23 h na sred trga... dosao baja plja pljas dva metka u glavu zeni ...i ode.. ← Hahaha znam da nije za smeh ali smesno mi je :D Ima loodaka cuvajte se ljudi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 postajemo megalopolis spojicem ose sa pancevom ovcom borcom krnjacom i obrenovcem onda mozda bude ivishe :P @topick sta da se radi ima ludaka na svakom koraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Što smo veći grad,samim tim i više budala.Jednostavno pratimo svetski trend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 danas svaka budala moze da nosi oruzje... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 nope. mozhda ima 1-4 hiljade ljudi sa dozvolama za noshenje oruzhja, i to su uglavnom murija/vojska. a oruzhja je uvek bilo kod nas, samo shto su sad u modi random ubijanja pa se svi paranoishu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa nisam ja mislila na one sa dozvolom... to su uglavnom ok ljudi... problem je u klincima i "ratnim veteranima" koji su prsli na veliko... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 :) zato ja svoje nosim sa sobom... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 //i ja svojih 26cm.. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A ja auru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ja nosim povlasticu za prevoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Rece mi ortak bas juce za ta ubistva, znaci nisam mogao da verujem u sta se to bg pretvorio. Ajd ona mafijaska prangijanja i smaknuca, al postara i zenu iz cista mira lisiti zivota, ej, gde je mozak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 mozga realno nema ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 dosao baja plja pljas dva metka u glavu zeni ...i ode.. pa bash i nije otishao, u'vatishe ga. dis iz sam krejzi vrld vi liv in Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 realno i ja bih poubijala pola bg-a , samo da imam cime i gde da se sklonim ... ima previse budala , nije ekoloski .. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 realno i ja bih poubijala pola bg-a , samo da imam cime i gde da se sklonim ... ima previse budala , nije ekoloski .. ← pozajmi tiborovih 2,6cm - ne pravi buku, mozhesh da ga sakrijesh ispod shnale, i ne radi na barut pa ne doprinosi efektu staklene bashte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Au al ste vi nasilni. Nasilje izaziva nasilje. Pa pogledaj ovu Sheyn pa ti si zeno prsla... pogledaj tvoju signu. Ne, ti nisi kompetentna da dajes svoje konstatacije na ovu temu :pPPp Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ma istripovali ste se ... to sto je bilo na trgu samo je doprinelo da svi za to saznaju. Inache otvorite novine, i videcete da je crna hronika iz dana u dan tu i uvek sa svezim slucajevima (nazalost). Ne bih rekao da je doslo do nekog povecanja, vec samo se potrefilo da se to proprati kroz medije, a i oni jedva cekali da naprave neku novu temu i eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 chekaj chekaj .. pa zar nismo sahranili slobu ? ja sam mislio da se u demokratiji ovakve stvari ne deshavaju .. e jebiga Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ma istripovali ste se ... to sto je bilo na trgu samo je doprinelo da svi za to saznaju. Inache otvorite novine, i videcete da je crna hronika iz dana u dan tu i uvek sa svezim slucajevima (nazalost). Ne bih rekao da je doslo do nekog povecanja, vec samo se potrefilo da se to proprati kroz medije, a i oni jedva cekali da naprave neku novu temu i eto. ← Da znas i da imas pravo, cim otvorim neke novine mahom se latim crne hronike i stvarno skapiram da se svakakve stvari desavaju u ovoj nasoj maloj srbiji. Samo sto se evo ovo desilo u centru bga, a ne u nekom donjem prchevcu na juznoj pruzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 pozajmi tiborovih 2,6cm - ne pravi buku, mozhesh da ga sakrijesh ispod shnale, i ne radi na barut pa ne doprinosi efektu staklene bashte ← pogresno si razumeo.. a i onda nisi osetjao toliku tezhinu (velichinu) jer si bio pijan dragi kali../// kahm 26cm! Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts