Wanderer Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 a sta ce ti cvike ?? eto ja nikada nisam nosio i koji ce mi... ako smeta sunce malo , uzmes i zmirkas i opusteno :) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Shaneri u Beogradu NE POSTOJE, to su sad kloshari koji prodaju falsheve. Jedino ako ti znash lichno lika koji je uleteo u radnju i pokrao je, onda smatraj da su shanirane. Isto je i za odecu. Sve made in China. Zato sam ja puko 10k din za ray ban proshle godine i miran sam sigurno josh 2 godine. Onaj koji kazhe da lomi naochare je idiot (nhf Dragane ;) ) jer stvarno treba biti talentovan da sednesh na naochare ili da ti ispadnu sa velike visine :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ti si budala stefane :) zadnja 2 para naochara su mi polomili ortaci, pre toga dok sam ih ja nosio milion puta se desi neko sranje i samo chujesh *crack* :) a ti si pukao 10k na naochare zato shto si burzhuj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Bez uvrede, ali stvarno treba biti mozak i dati 10 k za naochare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ^^^ mislis treba NEimati mozga da das 10k za naocare... nhf Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 (edited) Ja trazim NI MANJE NI VISHE nego bas ove, beskompromisne, for da niggaz with da atitude: ...mada i neke ovakve varjante mi odradjuju posao: ...ako neko ima pouzdanu informaciju o ceni istih neka javi !!! Edited April 2, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 bah chamuge... :) totalno pandurske cvike... mada danas kad vidim ko sve nosi zapitam se :/ josh pre pre sam hteo da ih kupim al ono... mozdaih kupim cena ovde je oko 120-140e mislim da je tako neshto otprilike ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 samo toliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 kako smaraju te ray ban aviator.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 smaraju jer ih mali milion metroseksualaca nosi... pih bre... koznjak+cvike+kozne rukavice+interceptor iz 73` matori da te asfalt vidi ... :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 kao sto si rekao, sada ti sa takvim lookom jedino josh fali kurac u dupetu da ne izgledash kao riba ili gej Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 smaraju jer ih mali milion metroseksualaca nosi... taj rad ...kad god treba nesto da kupim, shvatim da to upravo postaje "globalni trend" i onda mi se sere... A kod nas ionako nema nekih unikatnih stvari, koje toliko volem... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ivane, jesi li nesho nashao, ja preleteh ove 3 str i ne nadjoh bash previshe korisnih saveta. i san bih uzeo neke kvalitetne, sa uv zashtitom, ali mi se ne puca bash previshe kinte za naochare? Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 kao sto si rekao, sada ti sa takvim lookom jedino josh fali kurac u dupetu da ne izgledash kao riba ili gej ← khmm dobro verujem da look koji sam opisao nije standarda/normalan itd za tvoj ukus... koznjak sam milio za jaknu a ne za pantalone iako i one mogu da prodju :D bolje sve ono sho sam nabrojao nego ruzicaste, ljubichaste majce itd... tj. ja lichno ne volim take sharene boje... ono crna/tamno plava/svetlo plava/ crvena al retko/ siva/ i bela ostalo sharenilo bah... ne interesuje me... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ako ti on lichi na geja pa da me ebesh odma sad odma... ts ts ts :) taj rad ...kad god treba nesto da kupim, shvatim da to upravo postaje "globalni trend" i onda mi se sere... A kod nas ionako nema nekih unikatnih stvari, koje toliko volem... ← znam smor je... :/ kekek osecam se ko ed edd and eddy u onoj epizodi kad pokushavaju da budu kul... tj u svakoj to pokushavaj al imaju onu posebnu sa trendovima uvek su za korak ispred njih ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ne mislim da je mel gibson gej niti stalone u kobri, ali po bg-u imash xyz likova poput darijana koji nose takve naocare i uz celi imidz ne mozesh da se ne zapitash da li je... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 1. ne kapiram zašto biste štedeli na sebi, na stranu što je dobro za zdravlje, al brate, ako si kupio nešto što ti se sviđa i svaki put kad ga uzmeš u ruku budeš 3% srećniji, onda ni 500e nije mnogo.. naravno, ako imate tih petsto evra. 2. kakve jebene veze ima što je nešto u trendu, ako vam se zaista sviđa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 u principu, ja bih najradije furao one cvike bootsy collins-a: ...al bi me murija smorila na prvom uglu, garant... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 motherfucka P.I.M.P. if you can't down him, crown him. preach brother, preach Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 homophobia..// Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 yo yo yo Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 u principu, ja bih najradije furao one cvike bootsy collins-a: ...al bi me murija smorila na prvom uglu, garant... ← haha bootsy keva, basiste ftw! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 узео сам коначно цвикере за сунце!!! хепихепиџој... само ми сад треба информација о оригиналној, чврстој кутији и крпици за Реј Бан, где да нађем и колико кошта. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 de si uzeo i kolko para :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 специјална пунуда... 60 евра за метализирани Реј бан. нису авијаторке, нисам хтео да будем много бесан. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 само ми сад треба информација о оригиналној, чврстој кутији и крпици за Реј Бан, где да нађем и колико кошта. Pa zar nemas te kutije i krpice u tim prodavnicama naocara? A ako tu nema, sigurno ima po boljim opticarskim radnjama ... veoma prosto. Uzmi prosetaj se za vikend i pazari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts