Jump to content

Naočare za sunce

Recommended Posts

a sta ce ti cvike ??

eto ja nikada nisam nosio i koji ce mi... ako smeta sunce malo , uzmes i zmirkas i opusteno :)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shaneri u Beogradu NE POSTOJE, to su sad kloshari koji prodaju falsheve. Jedino ako ti znash lichno lika koji je uleteo u radnju i pokrao je, onda smatraj da su shanirane. Isto je i za odecu. Sve made in China. Zato sam ja puko 10k din za ray ban proshle godine i miran sam sigurno josh 2 godine. Onaj koji kazhe da lomi naochare je idiot (nhf Dragane ;) ) jer stvarno treba biti talentovan da sednesh na naochare ili da ti ispadnu sa velike visine :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Ja trazim NI MANJE NI VISHE nego bas ove,

beskompromisne, for da niggaz with da atitude:

raybans.jpg

...mada i neke ovakve varjante mi odradjuju posao:

1375.jpg

...ako neko ima pouzdanu informaciju o ceni istih neka javi !!!

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

smaraju jer ih mali milion metroseksualaca nosi...

taj rad ...kad god treba nesto da kupim, shvatim da to upravo postaje "globalni trend"

i onda mi se sere... A kod nas ionako nema nekih unikatnih stvari, koje toliko volem... [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

kao sto si rekao, sada ti sa takvim lookom jedino josh fali kurac u dupetu da ne izgledash kao riba ili gej

khmm

dobro verujem da look koji sam opisao nije standarda/normalan itd za tvoj ukus... koznjak sam milio za jaknu a ne za pantalone iako i one mogu da prodju :D

bolje sve ono sho sam nabrojao nego ruzicaste, ljubichaste majce itd... tj. ja lichno ne volim take sharene boje... ono crna/tamno plava/svetlo plava/ crvena al retko/ siva/ i bela ostalo sharenilo bah... ne interesuje me...

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
roadwarrior23mg.jpg

ako ti on lichi na geja pa da me ebesh odma sad odma... ts ts ts :)

taj rad ...kad god treba nesto da kupim, shvatim da to upravo postaje "globalni trend"

i onda mi se sere... A kod nas ionako nema nekih unikatnih stvari, koje toliko volem...  [:D]

znam smor je... :/

kekek osecam se ko ed edd and eddy u onoj epizodi kad pokushavaju da budu kul... tj u svakoj to pokushavaj al imaju onu posebnu sa trendovima uvek su za korak ispred njih [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

1. ne kapiram zašto biste štedeli na sebi, na stranu što je dobro za zdravlje, al brate, ako si kupio nešto što ti se sviđa i svaki put kad ga uzmeš u ruku budeš 3% srećniji, onda ni 500e nije mnogo.. naravno, ako imate tih petsto evra.

2. kakve jebene veze ima što je nešto u trendu, ako vam se zaista sviđa

[jupi] узео сам коначно цвикере за сунце!!! [jupi]

хепихепиџој... [:D]

само ми сад треба информација о оригиналној, чврстој кутији и крпици за Реј Бан, где да нађем и колико кошта.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

специјална пунуда... [;)]

60 евра за метализирани Реј бан. нису авијаторке, нисам хтео да будем много бесан.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

само ми сад треба информација о оригиналној, чврстој кутији и крпици за Реј Бан, где да нађем и колико кошта.

Pa zar nemas te kutije i krpice u tim prodavnicama naocara? A ako tu nema, sigurno ima po boljim opticarskim radnjama ... veoma prosto. Uzmi prosetaj se za vikend i pazari :)