Jump to content

Potera za patikama

Recommended Posts

Ubih se trazeci po NS-u LaCoste shop. Juce sam odustao, no, cujem da u BG-u ima njihova/ih prodavnica. Da li neko zna? Keva mi reche "ma znam, ima u begeu al' to zonfa nije originalna roba vec neki wannabe chinese butik lacoste TM. Vecinom koga pitam ili ne znaju ili lupaju gluposti...

Elem trebaju mi tike za spring/summer, stekalo se, pa kontam da su skupe (kao i vecina njihove robe sto je).

lacoste-carnaby-sneakers.jpg

LACOSTE_kingdom_gm.jpg

Obicno nisam lud za patikama al' ovo je izuzetak.

||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. ||

U NS-u u dunavskoj imash shop , a patike njihove imash u Planeti , koja se nalazi u Zmaj Jovinoj...

chekirao sam vetj, nije to to. sad ce i u bazaru da ubace njohov tikbu kako sam chuo :) tnx enivej (pogledacu u planeti, nisam se setio toga --> vobra)

||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. ||

Shto se tiche patika, nisam u fazonu da se shetam po celom gradu, da razgledam pa tek onda da kupujem. Obichno se zalepim za jedne koje mi se svide i onda ih uzmem...

Rekoh da je ovo izuzetak, obicno kupim prve na koje naletim. Ne znam, napalo me neshto [;)]

necu da jedem govna ali ova dva para sto su kupili moji ortaci mnogo lice na one "univerzalne modele" koje su imali ribok,adidas pa i fila...

cini mi se da je i kvalitet slican,jer evo posle godinu dana ih vise ne nose,cini mi se da su se raspale.tako da nemoj da kupujes preko nekog,proveri dobro da li je to kvalitet vredan te cene

radnja u knezu jeste original,sto ne znaci i da je sva roba original

salt wat fish fresh wat fish?

tacno ali opet mozda imaju patike od 6k koje nisu znkldnklanflk ali ce trajati isto kao one od 9k ?

da. takve vec imam (adidas) od oko 6k. ovaj put sam reshio da se bash bacim u troshak 'nash... tako da cu stegnuti zube, stisnuti pesnice i staviti iza ledja kako ne bi deknuo prodavca kad se budem odvajao od mojih lepih nojaca [:D]

ako vetj dolazish do bg-a svrati i do madness-a, koba33-a & sk8 shpajz-a. ako tamo ne nadjesh gilje koje ti se svidjaju (a vetj gotivish "klasichan" dizajn tj. "univerzalan"), onda - jebiga...

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha