TrickStyle Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ubih se trazeci po NS-u LaCoste shop. Juce sam odustao, no, cujem da u BG-u ima njihova/ih prodavnica. Da li neko zna? Keva mi reche "ma znam, ima u begeu al' to zonfa nije originalna roba vec neki wannabe chinese butik lacoste TM. Vecinom koga pitam ili ne znaju ili lupaju gluposti... Elem trebaju mi tike za spring/summer, stekalo se, pa kontam da su skupe (kao i vecina njihove robe sto je). Obicno nisam lud za patikama al' ovo je izuzetak. Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ne rise da su krenuli i patike da prave .. pu shljam ja nzn dal ima njihova specijalizovana radnja u BGu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ima u knezu cini mi se.jedan ortak je neke ok tike platio 7000 a drugi,razocaravajuce-9000 za te tvoje stvarno ne znam potrazi po netu broj radnje pa pitaj Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Prodavnica je u Knezu...i kao sto rece badnick visoke su cene... ja jednom usao unutra i pitam:"imate somotske kackete?" "nemamo trenutno" "a inace,koja je cena?" "paa,oko 15 hiljada..." samo sam se okrenuo i izasao... :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 hhahahahah....pa brate. nije to bilo koji krokodil;to je Dandi vecinu cene drugih patika takodje cini logo Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 U NS-u u dunavskoj imash shop , a patike njihove imash u Planeti , koja se nalazi u Zmaj Jovinoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 U NS-u u dunavskoj imash shop , a patike njihove imash u Planeti , koja se nalazi u Zmaj Jovinoj... chekirao sam vetj, nije to to. sad ce i u bazaru da ubace njohov tikbu kako sam chuo :) tnx enivej (pogledacu u planeti, nisam se setio toga --> vobra) Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 E, a jel ima da se kupi kod kineza ona njihova noshnja, ono komplet, ko shto nosi Bruce Lee. Otju to da kupim? Mnogo je jaka... Shto se tiche patika, nisam u fazonu da se shetam po celom gradu, da razgledam pa tek onda da kupujem. Obichno se zalepim za jedne koje mi se svide i onda ih uzmem... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Shto se tiche patika, nisam u fazonu da se shetam po celom gradu, da razgledam pa tek onda da kupujem. Obichno se zalepim za jedne koje mi se svide i onda ih uzmem... Rekoh da je ovo izuzetak, obicno kupim prve na koje naletim. Ne znam, napalo me neshto Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 sto lepe su to patike sto je jos vaznije imaju smek tako da ako mozes da ih kupis samo napred ... mislim da sam ih video negde u knezu ali to je verovatno ono sto svi pominju... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 necu da jedem govna ali ova dva para sto su kupili moji ortaci mnogo lice na one "univerzalne modele" koje su imali ribok,adidas pa i fila... cini mi se da je i kvalitet slican,jer evo posle godinu dana ih vise ne nose,cini mi se da su se raspale.tako da nemoj da kupujes preko nekog,proveri dobro da li je to kvalitet vredan te cene radnja u knezu jeste original,sto ne znaci i da je sva roba original Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Rekoh da je ovo izuzetak, obicno kupim prve na koje naletim. Ne znam, napalo me neshto Pa za sve postoji prvi put Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 gledala ortakinja zenske lacoste patike i pazi sad . kostaju ravno 9500 !!! :) zasu... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 tacno ali opet mozda imaju patike od 6k koje nisu znkldnklanflk ali ce trajati isto kao one od 9k ? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 prodaje se brend... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 tacno ali opet mozda imaju patike od 6k koje nisu znkldnklanflk ali ce trajati isto kao one od 9k ? da. takve vec imam (adidas) od oko 6k. ovaj put sam reshio da se bash bacim u troshak 'nash... tako da cu stegnuti zube, stisnuti pesnice i staviti iza ledja kako ne bi deknuo prodavca kad se budem odvajao od mojih lepih nojaca Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 lepe su ti patike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 imash lacoste na andricevom vencu u beogradu, to ti je strogi centar, odma pored dvora (skupshtina srbije). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 TrickStyle, te patike nikako nisu vredne ke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Imas preko puta skupstine kod garaze lakostinu radnju sve full Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) Ne znate vi šta je dobro » Click to show Spoiler - click again to hide... « samo domaće Edited March 25, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 gracie de todos informaciones (??) nishta, trazicu garanciju na 12 meseci i jedan rezervni vazdushni djon :) u sluchaju da riknu tike. Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ako vetj dolazish do bg-a svrati i do madness-a, koba33-a & sk8 shpajz-a. ako tamo ne nadjesh gilje koje ti se svidjaju (a vetj gotivish "klasichan" dizajn tj. "univerzalan"), onda - jebiga... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Novi Merkator... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts