Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Ma brate ako ste pravi prijatelji prihvatitjesh ga kakav jeste... Imam utisak da je lik doshao i rekao: "ubio sam choveka", bili bi blazhi prema njemu. Edited March 23, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Nisam homofobican........ ali mi je odvratna cinjenica da on moze da te pogleda i da zamislja neku scenu kao sto ti zamisljas kad vidis neku dobru ribu.............. fuuujjjjjjj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Sad znash kako riba mozhe ponekad da se oseti Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 o boze koji komentari .. ako je neko gay on je i dalje chovek. to shto ste vi tako uskih svatanja i nesigurni u svoju seksualnost to je vash problem na kome treba da radite. ne u smislu da idete da vatate likove za karu nego da razumete da nekome jeste takvo opredeljenje. ako ste sigurni u sebe i svog ortaka koji je gej nema nikakvog razloga za paniku jel ste vi i dalje iznad svega ortaci. pricha ljudi koji nepodnose gejeve mi je ista spika ljudi koji neveruju u mushko - zenska prijateljstva (hetero opredeljenja oba uchesnika). isto kao shto vi ne bi prcnuli tu ortakinju zato shto nju ne posmatrate na taj nachin isto tako i taj vash ortak nece cmoknuti vas zato shto vas ne posmatra tako. priche o komentarisanju tipova su mi tek smeshne. sa svakom svojom ribom sam mogao da komentarishem druge ribe i tipove, u bilo kom kontekstu, sasvim opushteno dok sedimo u ficka uz kafu. bez ikakvih predrasuda jel znam ko sam, shta sam. imam par ortaka koji su bi i homo (i ortakinja) i sa njima se znam jako dugo i ni u jednom trenutku se ni u jednom trenutku osecao ugrozeno, chak shtavishe sa njima sam imao neke od najludjih spika i zajebavanja ikada. svako ima pravo da bira i zapitajte ste ko ste vi da to osudite. shto se konkretne spike tiche stoji ono za poverenje, a ako ti i pored toga sve to i dalje pravi probleme (to saznanje) najbolje bi bilo da prichash sa njim. mozda kad ga kroz njegovu spiku budesh razumeo (o pochecima, o svatanjima) ce ti biti lakshe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 brate. mojne se napijete zajedno. mislim znas. ovoono. da ne bude sutra u smehu "el se secas sinoc sto sam te jebo?". salunastranu. sta sad da radis? ne mozes nista. kad pogledas basbas realno nije to nista strasno. on je gay ti si strejt i to je to. kakva je razlika? meni je ortak dosao pre 6 meseci da mi kaze "e riba mi zaglavila. trudna je vec 2 meseca. sad mi je rekla. ne moze da abortira. postacu cale." decko je moje godiste (85.). i to ti je to. riba treba da se porodi za nekih mesec dana. tako da ono. kontam da ima raznih hevi stvari. al ebiga. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) isto kao shto vi ne bi prcnuli tu ortakinju zato shto nju ne posmatrate na taj nachin isto tako i taj vash ortak nece cmoknuti vas zato shto vas ne posmatra tako. Ti bi prco ortakinju, nemoj da lagish... A to onda nije vishe bash "ortakinja". Imao sam mali milion problema u zhivotu sa drugaricama, sa prichom drugarica dok u jednom trenutku ne ispliva iz nje da se lozhi na mene (i to ne ochi u ochi). Ajde da nisam razmishljao o tome u pochetku, ali kad predje jednu granicu, to je to... I posle toga od prijateljstva nema nishta. I dalje verujem u mushko-zhensko prijateljstvo, koje mozhe chak biti i mnogo dublje nego mushko-mushko. Ali i tu ima odredjena doza privlachnosti, to je normalno. Dokle god poshtujete jedno drugog... Edited March 23, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Imam utisak da je lik doshao i rekao: "ubio sam choveka", bili bi blazhi prema njemu. ← so true... o boze koji komentari .. ako je neko gay on je i dalje chovek. to shto ste vi tako uskih svatanja i nesigurni u svoju seksualnost to je vash problem na kome treba da radite. ne u smislu da idete da vatate likove za karu nego da razumete da nekome jeste takvo opredeljenje. ako ste sigurni u sebe i svog ortaka koji je gej nema nikakvog razloga za paniku jel ste vi i dalje iznad svega ortaci. pricha ljudi koji nepodnose gejeve mi je ista spika ljudi koji neveruju u mushko - zenska prijateljstva (hetero opredeljenja oba uchesnika). isto kao shto vi ne bi prcnuli tu ortakinju zato shto nju ne posmatrate na taj nachin isto tako i taj vash ortak nece cmoknuti vas zato shto vas ne posmatra tako. priche o komentarisanju tipova su mi tek smeshne. sa svakom svojom ribom sam mogao da komentarishem druge ribe i tipove, u bilo kom kontekstu, sasvim opushteno dok sedimo u ficka uz kafu. bez ikakvih predrasuda jel znam ko sam, shta sam. imam par ortaka koji su bi i homo (i ortakinja) i sa njima se znam jako dugo i ni u jednom trenutku se ni u jednom trenutku osecao ugrozeno, chak shtavishe sa njima sam imao neke od najludjih spika i zajebavanja ikada. svako ima pravo da bira i zapitajte ste ko ste vi da to osudite. shto se konkretne spike tiche stoji ono za poverenje, a ako ti i pored toga sve to i dalje pravi probleme (to saznanje) najbolje bi bilo da prichash sa njim. mozda kad ga kroz njegovu spiku budesh razumeo (o pochecima, o svatanjima) ce ti biti lakshe. ← [Margi] i evoga, evo GA...[/Margi] to sa sirinom shvatanja i homofobicnoscu je glupost najcrnja. ako ti se pederi gade kao pojava, to ne znaci da si ti latentni peder. pre bih rekao da je situacija obrnuta: otvorenost za sve sto je lepo, esteta fazon, seks i uzivanje ne znaju za granice... i slicno. mislim... pederi jesu ljudi, i zestoko se protivim bilo kakvom progonu i maltretiranju, ali muskarci su jako osetljivi (ali NE i nesigurni) na svoju seksualnost. takva nam je priroda. u muskom drustvu su neizbezni razgovori o seksu. i sad da mi dodje drugar i da mi kaze "znas li kako sam decku sinoc socno popusio kurac, sa deep troath zavrsnicom, odlepio je...", ne bih zeleo da ga vidim u zivotu vise. ili da mi se pojavi sa deckom, ili milion drugih stvari koje mogu da isplivaju... pa neka se smatra da imam problem. musko zensko prijateljstvo ni u ludilu ne bih poredio sa homo-strejt prijateljstvom. i sam imam dosta drugarica i iako mi nikad nije palo napamet da ih muvam, niti da ih jebem, par puta smo bili na ivici da se povatamo, kad smo bili letvosani, sto je valjda i normalno. da se to desi drugaru koji je peder... edit> e, da... ne postoje bi muskarci... brate. mojne se napijete zajedno. mislim znas. ovoono. da ne bude sutra u smehu "el se secas sinoc sto sam te jebo?". salunastranu. sta sad da radis? ne mozes nista. kad pogledas basbas realno nije to nista strasno. on je gay ti si strejt i to je to. kakva je razlika? meni je ortak dosao pre 6 meseci da mi kaze "e riba mi zaglavila. trudna je vec 2 meseca. sad mi je rekla. ne moze da abortira. postacu cale." decko je moje godiste (85.). i to ti je to. riba treba da se porodi za nekih mesec dana. tako da ono. kontam da ima raznih hevi stvari. al ebiga. ← Stevo, losa su ti poredjenja. biti cale sa 21. godinom ne mozes porediti sa prcanjem u prkno. Edited March 23, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 biti gej u srbiji je tako glupo. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 gledaj na celu situaciju ovako: on je veoma ruzhna, ali u dushi dobra riba, koju ne bi jebao da je poslednja osoba na planeti. jedino chega treba da se pazish je da te ne savata kad se napijesh, i sve ce biti bajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 e dobar si Kali... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 edit> e, da... ne postoje bi muskarci... Hmm... malo je pogresno. Recimo da tipovi ne mogu da budu potpuno balansirano bi. Recimo tip s kim radim je "bi" ali je u fazonu 80% peder a 20% hetero. Postoje varijacije. Ali ono, s njim sam pricao satima o tome kako je biti peder, chisto da razbijem iluzije drustva. A pod 2, jebote stvarno su me odushevili komentari na ovom topicu. Znachi toliko maloumnih i netrpeljivih ljudi na jednom mestu, pa to je divno. Inache za one koji nisu znali, pederi (skoro) nikada ne muvaj strejt tipove. Cela ona legenda da pederi imaju Gaydar (radar za druge pedere) je istina, i njih muvaju... a muvanje strejt tipova nema poente. E sad, kapiram da je drugacije biti gej u srbiji gde je to jedan veliki taboo i gej u kanadi gde postoje cele chetvrti gde se oni skupljaju i kuliraju i gde je veoma ilegalno zajebavati ih. Ali ono, original posteru samo da kazhem da nemoj da se bojis da ce te muvati, ili da ce ti ga skliznuti dok spavas. Nisu u tom fazonu, plus si mu i ortak, ne verujem da bi te na taj nachin povredio (fizicki :) i mentalno) kad ti je vec odao tu tajnu. Aj uzdravlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dvoje su se tako smuvali :P Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 LoL :) Vidi ovako. Jedan iz ekipe "moji najbolji drugovi", covek od 2 metra i 110-145 kila, majstor provoda, rostilja, kafanski boem, svima nama nakon 10 godina druzenja (od kraja srednje skole smo nerazdvojni neko nase drustvo) saopsti da je gay. I sta sad? Nakon 60 minuta neprijatne tisine u autobusu, (bili smo na nasoj 4-dnevnoj "ekskurziji") dok smo bacali rostilj na livadi, drugi drugar nadje iskrzane stare zenske najlonke na podu i pita ga :"e **** ispale ti carape" Eto tako smo probili led, i nastavili da se druzimo :) Mislim da se odreknem prijateljstva takvog junaka zbog toga sto je gay (mada smo mu dali razne druge nadimke :) )? Glupost. Otvorio nam se citan jedan novi univerzum prozivanja i fora :) A jako je cudno sto smo mi njega stalno zezali da je pesko, s tim sto je on zadnji za koga bi to rekli....bre muskarcina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Pa ono, od x nacina da saznas dobio si jedan od blazih, valjda A da se nesto menja, pa jebiga, reci mu da te ne zove za kuma i nemoj da igra Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 znas li kako sam decku sinoc socno popusio kurac, sa deep troath zavrsnicom, odlepio je..." A retzi ako ti drugaritza ovo kazhe?? :)) (samo sa popushila) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 au jbte,90% foruma ima naj ortake pedere...nemam nista protiv njih,ali gde ce im dusa:)))... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ah ti si jos mlad...uskoro ce neki ortak da te savata za cunu, kazem ti ja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Samo opu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Samo da pruzim podrsku Maudu i ekipi koja se slaze sa njim, cisto zbog autoriteta. Sto se mene tice, najvece otkrovenje sam doziveo kada sam sa ortakinjom diskutovao o raskidu dva pedera (obojicu ih poznajem, jednog mnogo bolje pricemu je bas on njen odlican ortak). Pricao sam o raskidu najnormalnije, kao da raskidaju muskarac i zena, i shvatio sam da je to iz moje perspektive sasvim normalno. Ocigledno je da ima ljudi koji ne shvataju sta znaci tolerancija i empatija. Trebalo bi poraditi na tome umesto olako davati izjave tipa: "On je gej, treba da umre zbog toga" ili sto je mozda jos gore: "On je gej, to je u redu sve dok me ne napadne". O cemu mi ovde pricamo (?), neko nas ugrozava time sto je gej (?), kako? Procitajte jos jednom sta su Maud, Paja i Pertu napisali. Coll sve se ovo odnosi i na tebe, mada mi ne deluje kao da tebi treba neki specijalan savet, tvoj stav je sasvim dobar. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ne znam zasto vecina vas misli da gayevi samo misle na trpanje? i da treba da cuva dupe uza zid? to sto vi imate perverzne misli, ne znaci da svako razmislja na taj nacin.. to je njegovo opredeljenje, pravi prijatelj ce ga prihvatiti takvog kakav jeste, bez osuda i straha (?!) mogu misliti kako je njemu bilo tesko da ti to saopsti Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ...ili sto je mozda jos gore: "On je gej, to je u redu sve dok me ne napadne". O cemu mi ovde pricamo (?), neko nas ugrozava time sto je gej (?)← Gde je problem? Zamisli da si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Nemoguce je da ne primetis ( osim ako naravno ne lazes ) , sta ti se sa njim druzis 10 goina , izlazite ovo ono i on ni jednom da pridje nekoj ribi... i nikad se nisi zapitao koji mu je kurac,10 godina bez zenskog mirisa,sisa,nogu.kose,pice,bradavica,kice,sekreta ,itd....brate ili seres ili izmiljas ili si malouman!! Nije hej prema tebi ali ne volim kad me neko pravi majmunom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 i nikad se nisi zapitao koji mu je kurac,10 godina bez zenskog mirisa,sisa,nogu.kose,pice,bradavica,kice,sekreta ,itd....← Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Mo Edited March 23, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Pa dobro, mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts