Spu [RuR] Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ... u mom soliteru? enivejz, bash se ljuljao krckao puklo mi je staklo na terasi... e sad, koga kod sam zvao bio je u busu ili napolju pa nije osetio, na vestima nema nishta tako da ga mozhda nije ni bilo? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ko je sve osetio ja kuckam na kompu neradi forum i odjednom poceo da mi se ljulja sto stolica :) gledam stub sastrane i on se ljulja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Zemljotres 0 Intruder 1 Today, 13:13 Last post by: Intruder Zemljotres? Ili je samo neko ischukao stub nosach... 0 Spu [RuR] 1 Today, 13:13 Last post by: Spu [RuR] hahaha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pa dobro bre nije bilo neshto bash jako pa da otvarash topic :) Ja sam mislio da sam pojeo losh sendvich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 e sad ljudi ovde otvaraju topike kad im otpadne dlaka sa glave a ti mene pljujesh za zemljotres :)) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 vec bilo a? :)) tjuti dobro je, bar mi se ne raspada zgrada =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pao mi zvucnik sto ga drzim ko debil na ivici police cuo sam kako krcka lajsna na prozoru malo se drmalo i tako :) Al dok nisam cuo od drugih mislio sam da sam ja oborio zvucnik i da se vrti u mojoj glavi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 sjebala se kevina biljka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Hehe, ja sedim i ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ovo je prvi earthquake koji sam osetio u zivotu... :) Uvek se pogodi da spavam kad se isti dogodi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 takodje tipa spavam i cujem kako mi se vrata tresu, ja na stranu kad ono izvalim da se ljuljam lOLLL Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ja srao i pocelo govno da se ljulja u sholji Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 drmao mi se nosac od telefizora ... ja reko sad kad mi rokne na glavu ... na prvi tren nisam izvalio kad ulazi burazer i pita : si osetio ? Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 drmao mi se nosac od telefizora ... ja reko sad kad mi rokne na glavu ... na prvi tren nisam izvalio kad ulazi burazer i pita : si osetio ? Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 4 степена Рихтерове скале, на Дивчибарама, код Мионице. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 uf dobro je nisu fleshevi :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 bilo bi cool da drmne jedan u subotu oko ponoci cisto da pored lightshow-a imamo i earthshow ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Jbga, doshao sam kasnije nego inache na posao. Kolege mi rekoshe da je bilo jako zabavno na 17. spratu :)) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 dobro je da ovo prochitah... ubedishe me ljudi da sam poludela i da mi se ljulja u glavi... odoh sad da ubijem kolegu... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ljuljao se i staklenac... bogato... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Prvi put čujem da je danas bio zemljotres :) u to vreme sam bio sedeo napolju,trebalo je da osetim nešto :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Jebem mu muku nikad u zivotu da osetim zemljotres! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 седим у канцеларији и почиње да ми се љуља сто и да ми клизи столица на точкићима и ово мало нас што је преостало у канцеларији у овај мртви дан, као: баш кул, ево га земљотрес, мора да је неког гадно пукао... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Nisam ga osetio Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts