MaudDib Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 dobio sam mejl pre neki dan pa rekoh da ga prosledim za one koji nisu videli Imam zadovoljstvo da vas obavijestim da odrzavam koncert u Sava centru (Beograd), 23 marta u 21 h i 30 minuta, pod radnim nazivom "Demode". Bend i ja smo napokon uvjezbali materijal i nadamo se da cete kupovinom neke od ponudjenih karata pomoci razvoju ovog malog , ali ponosnog preduzeca . 1. 800 dinara karte za temperamentnu omladinu, prvih 6 redova 2. 1200 karte za starije pozdiplomce i mirne intelektualce, nakon 10 og reda 3. 2000 dinara karte za audiofile , u akusticki najopogodnijim djelovima sale 4. 8800 dinara Vip Vip Stage karte , za fanove kojima dobro ide u zivotu, i hoce da sjede u udobnim stolicama na stage -u, u sigurnom polumraku, uz gratis buffet. 5. 200000 dinara jedna Vip Vip Vip Vip Happyness karta koja ukljucuje izlazak na binu uz ovacije publike vlasniku karte. Karte kategorije 4 i 5 se mogu nabaviti samo porudzbinom na vip@ramboamadeus.com, kurir ih donosi na zeljenu adresu. Detaljnije informacije mozete dobiti na istoj adresi. Svima onima koji nisu u mogucnosti da prisustvuju koncertu a vole intelektualne proizvode ovog preduzeca, nudimo pregrst besplatnog download-a na www.ramboamadeus.com. srdacno vas Rambo Amadeus Svetski Mega Car, Giga Imperator Suncevog Sistema i Tera Kondukter Mlijecnog Puta. p.s.: a zasto se ne bi poigrali geometrijske progresije i forvardovali ovaj meil na sto vise adresa, da provjerimo koliko nam treba da povezemo sve on line ljude na Planeti? odlepio je matori [jupi] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Prso je ko sajla otkad se dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Jel' istina ono sto kazu da je hejtovao video igre? Ako jeste, H8. A bio je kul tip... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 to je od emberlajz chaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 sad sam gledao reportazu sa Sajma knjiga u NS gde je nosio neku leopard bundu, ROFL!!! @milanche jeste nesto h8ovao, ali je zato dobio nazad od Qzmana iz SK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 juce mi je ortak pricao o nekim njegovim legendarnim nastupima.nisam bas siguran da su istiniti:) negde u crnoj gori je najavljivao "vece sa rambom amadeusom".na "nastup" je dosao sa novinama,seo u fotelju koja je bila na bini i citao novine sat ipo u beogradu valjda,je imao nastup "muzika usisivaca".ukljucio tri usisivaca i otisao sa bine:)) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Sedeo je sa mnom i drushtvom proshle godine na Kopu 2 vecheri u kaficu jer smo bili u istom hotelu. Neverovatno koje su njemu ideje padale na pamet, i o chemu je sve prichao. Ali, zanimljiv je krajnje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 cao mozgu:) izgleda da su ga nastupi sa exita udarili u glavu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 izgleda da ga je neshto drugo sa exita udarilo u glavu :))) este provalili da se u poslednje vreme nije nigde pojavio bez cvika Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Otkazan koncert zbog slabe prodaje karata??? :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 VAŽNO OBAVJEŠTENJE Sa tugom u srcu i bolom u duši obavještavam Vas da je koncert, koji se trebao dogoditi 23. marta u Sava Centru otkazan zbog slabe pretprodaje karata. Ipak sa zadovoljstvom konstatujem da razlog slabog interesovanja ne nalazim ni u muzici ni u stihovima. Naprotiv. Novi datum održavanja koncerta odrediće Stručnjaci. Srdacno Vaš Rambo Amadeus Svetski Mega Car, Giga Imperator Suncevog Sistema i Tera Kondukter Mlijecnog Puta. ma cela stvarje smrdela od pochetka. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Mnogo skupo u poslednje vreme on sve organizuje. Meni je mnogo i tih 800 dinara, nemam bre leba da jedem :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Zamisli plati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 A nemam pojma. Rambo je nesumnjivo genije. Chovek svira gitaru za deset. U svakoj drugoj drzhavi bi bio neki profesor, shef katedre, filharmonije, qratz, palatz, a ovde mora da se prodaje kako god stigne. Daleko od toga da mi nije zanimljivo da ga svaki put gledam uzhivo kako se glupira (mali milion koncerata sam slushao, svaki je drugachiji na svoj nachin), ali definitivno putza sve vishe. Bitje zanimljivo videti kako tje se sve to zavrshiti. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 mozda tje se lechiti na "Shvantzvald Klinik" Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) vrati mi ga, poshteno sam ga platila, da mi ga ugrade, mnogo sam propatila :))) ali punjetina... rofl inache kazhe se Shvarzvald :)) Edited March 23, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 maaaaaaaaaa chula sam da je prodato 300 karata Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 A nemam pojma. Rambo je nesumnjivo genije. Chovek svira gitaru za deset. U svakoj drugoj drzhavi bi bio neki profesor, shef katedre, filharmonije, qratz, palatz, a ovde mora da se prodaje kako god stigne. Nema on sta ovde da se prodaje, on radi preko i zaradjuje ok kesh, ovde se manje vishe zajebava. I valjda i zato mozhe da pusti usisivache i ode, jer kao, seva mu. A ocigledno su se ljudi smorili od tog njegovog sevanja, osim fanovi sa RURa naravno ;) i ne zele da daju pare da bi ga izduvali jer ce on da cita novine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 pa poslednjih par dina se toliko izdrkava da su mu ostali samo hardcore fanovi. ostali tako ponekad u prolazu , shto bezveze, shto zarad starih vremena, svrate na cert da vide shta se tu deshava ali brzo shvate da su se zajebali. a sve je pochelo pre par dina u bashti skc-a.ljudi moji, kakvo je to onanisanje po publici bilo , srecom nisamo imali kesh za ulaz pa smo blejali u parkicu;) sve je to izgledalo kao fora u pochetku ali sad je vec odnelo maha. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Bio je za Bob Marley-jev rodjendan na Akademiji, i u sred programa, dodje na binu, dali mu mikrofon, i krenuo da kenja, i da kenja. Pa neshto kao pokushava u reggae fazonu, pa ga wikler dopunio... Ono nije bila losha zajebancija :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) bio vecheras cert u studenjaku, glavna zvijezda RAMBO naravno:) prvo je nastupala neka riba tj BO za koju su se mnogi pitali da li je mushko, a verovatno mnogi za nju i nikada nisu chuli("probila" se pre par dina kada je odradila neku stvar sa kojom chini mi se vudu vrach.)onda su na scenu izashli SHAPA aka vikler skaj i kojot(koja god da mu je gudra bila weapon of choise chovek se poshteno zabavio.) napokon je doshlo vreme i za chichu aka RAMBA. i tako krene on da se izdrkava, prvih 15tak minuta nije ni rech progovorio nego je neki dj semplovao njegov glas, uglavnom to nije ni na shta zvuchalo, rekoh opet je krenuo kao i ovih poslednjih par dina, medjutim odjednom je to krenulo da zvuchi kao nekada , sa povremenim isopadima"rastafara, rastafari svako ima shta da vari" i "tito ide prek romanije meni nosi boranije" na melodiju djurdjevdana; ali onda su usledile dobro poznate stvari(naravno kada rambo to izvod pesma nikada ne zvuchi isto)i fantastichna FAP mashina koja je trajala nekih cirka 15 minuta, matori je tu prevazishao samog sebe. na kraju kada se sve sumira nije uopshte bilo loshe, chak shta vishe. Edited April 4, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 mogao si da kazesh da idete, pederu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sa povremenim isopadima"rastafara, rastafari svako ima shta da vari"rasta mana kafu przi?:)ta pesma je vrh;) sto li nisam bijo majku mu...vikler navuko ramba na neke teske droge?:)ili obrnuto? [rainfro] Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 :) ma vikler se smorio, kjotu je bilo fino chak je i par puta popio patos:) @igi pa nisam znao da ima koncert sve do nekih 21h, kada me zvao ortakm iz studenjaka koga sam zaduzio da me obavesti kada bude neshto slichno, a kako mi se mala zadesila ciku u tom momentu ishao sam sa njom. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ja bila na rambu i bila je svirka nikad bolja!!!!!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts