Jump to content

Rambo u SC

Recommended Posts

dobio sam mejl pre neki dan pa rekoh da ga prosledim za one koji nisu videli

Imam zadovoljstvo da vas obavijestim da odrzavam koncert u Sava centru

(Beograd), 23 marta u 21 h i 30 minuta, pod radnim nazivom "Demode".

Bend i ja smo napokon uvjezbali materijal i nadamo se da cete kupovinom neke

od ponudjenih karata pomoci razvoju ovog malog , ali ponosnog preduzeca .

1. 800 dinara karte za temperamentnu omladinu, prvih 6 redova

2. 1200 karte za starije pozdiplomce i mirne intelektualce, nakon 10 og

reda

3. 2000 dinara karte za audiofile , u akusticki najopogodnijim djelovima

sale

4. 8800 dinara Vip Vip Stage karte , za fanove kojima dobro ide u zivotu,

i hoce da sjede u udobnim stolicama na stage -u, u sigurnom polumraku, uz

gratis buffet.

5. 200000 dinara jedna Vip Vip Vip Vip Happyness karta koja ukljucuje

izlazak na binu uz ovacije publike vlasniku karte. 

Karte kategorije 4 i 5 se mogu nabaviti samo porudzbinom na

vip@ramboamadeus.com, kurir ih donosi na zeljenu adresu. Detaljnije

informacije mozete dobiti na istoj adresi.

Svima onima koji nisu u mogucnosti da prisustvuju koncertu a vole

intelektualne proizvode ovog preduzeca, nudimo pregrst besplatnog download-a

na www.ramboamadeus.com.

srdacno vas

Rambo Amadeus Svetski Mega Car,

Giga Imperator Suncevog Sistema i

Tera Kondukter Mlijecnog Puta.

p.s.: a zasto se ne bi poigrali geometrijske progresije i forvardovali ovaj

meil na sto vise adresa, da provjerimo koliko nam treba da povezemo sve on

line ljude na Planeti?

odlepio je matori [roflmao]

[jupi] [jupi]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

juce mi je ortak pricao o nekim njegovim legendarnim nastupima.nisam bas siguran da su istiniti:)

negde u crnoj gori je najavljivao "vece sa rambom amadeusom".na "nastup" je dosao sa novinama,seo u fotelju koja je bila na bini i citao novine sat ipo [roflmao]

u beogradu valjda,je imao nastup "muzika usisivaca".ukljucio tri usisivaca i otisao sa bine:))

salt wat fish fresh wat fish?

VAŽNO OBAVJEŠTENJE

Sa tugom u srcu i bolom u duši obavještavam Vas da je koncert, koji se trebao dogoditi 23. marta u Sava Centru otkazan zbog slabe pretprodaje karata.

Ipak sa zadovoljstvom konstatujem da razlog slabog interesovanja ne nalazim ni u muzici ni u stihovima. Naprotiv.

Novi datum održavanja koncerta odrediće Stručnjaci.

Srdacno Vaš

Rambo Amadeus Svetski Mega Car,

Giga Imperator Suncevog Sistema i

Tera Kondukter Mlijecnog Puta.

ma cela stvarje smrdela od pochetka.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

A nemam pojma. Rambo je nesumnjivo genije. Chovek svira gitaru za deset. U svakoj drugoj drzhavi bi bio neki profesor, shef katedre, filharmonije, qratz, palatz, a ovde mora da se prodaje kako god stigne.

Daleko od toga da mi nije zanimljivo da ga svaki put gledam uzhivo kako se glupira (mali milion koncerata sam slushao, svaki je drugachiji na svoj nachin), ali definitivno putza sve vishe. Bitje zanimljivo videti kako tje se sve to zavrshiti.

Life is gistro...

A nemam pojma. Rambo je nesumnjivo genije. Chovek svira gitaru za deset. U svakoj drugoj drzhavi bi bio neki profesor, shef katedre, filharmonije, qratz, palatz, a ovde mora da se prodaje kako god stigne.

Nema on sta ovde da se prodaje, on radi preko i zaradjuje ok kesh, ovde se manje vishe zajebava. I valjda i zato mozhe da pusti usisivache i ode, jer kao, seva mu. A ocigledno su se ljudi smorili od tog njegovog sevanja, osim fanovi sa RURa naravno ;) i ne zele da daju pare da bi ga izduvali jer ce on da cita novine.

pa poslednjih par dina se toliko izdrkava da su mu ostali samo hardcore fanovi. ostali tako ponekad u prolazu , shto bezveze, shto zarad starih vremena, svrate na cert da vide shta se tu deshava ali brzo shvate da su se zajebali. a sve je pochelo pre par dina u bashti skc-a.ljudi moji, kakvo je to onanisanje po publici bilo , srecom nisamo imali kesh za ulaz pa smo blejali u parkicu;) sve je to izgledalo kao fora u pochetku ali sad je vec odnelo maha.

• 2 weeks later...

bio vecheras cert u studenjaku, glavna zvijezda RAMBO naravno:)

prvo je nastupala neka riba tj BO za koju su se mnogi pitali da li je mushko, a verovatno mnogi za nju i nikada nisu chuli("probila" se pre par dina kada je odradila neku stvar sa kojom chini mi se vudu vrach.)onda su na scenu izashli SHAPA aka vikler skaj i kojot(koja god da mu je gudra bila weapon of choise chovek se poshteno zabavio.) napokon je doshlo vreme i za chichu aka RAMBA. i tako krene on da se izdrkava, prvih 15tak minuta nije ni rech progovorio nego je neki dj semplovao njegov glas, uglavnom to nije ni na shta zvuchalo, rekoh opet je krenuo kao i ovih poslednjih par dina, medjutim odjednom je to krenulo da zvuchi kao nekada , sa povremenim isopadima"rastafara, rastafari svako ima shta da vari" i "tito ide prek romanije meni nosi boranije" na melodiju djurdjevdana; ali onda su usledile dobro poznate stvari(naravno kada rambo to izvod pesma nikada ne zvuchi isto)i fantastichna FAP mashina koja je trajala nekih cirka 15 minuta, matori je tu prevazishao samog sebe. na kraju kada se sve sumira nije uopshte bilo loshe, chak shta vishe.

Edited by urgh

:) ma vikler se smorio, kjotu je bilo fino chak je i par puta popio patos:)

@igi

pa nisam znao da ima koncert sve do nekih 21h, kada me zvao ortakm iz studenjaka koga sam zaduzio da me obavesti kada bude neshto slichno, a kako mi se mala zadesila ciku u tom momentu ishao sam sa njom.