G!!! Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Pa naravno da rostilj ne podrazumeva samo zdranje :) Mislim, i pije se i druzi i tako ti radovi :) ← pa naravno ali kako ramirez to spominje kao da su namerili da pojedu 80 kg mesa njih 7-8 :) ja tu ne vidim mesto ni za pivo kamoli nesto drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 khmmm... bice mesta za b33r :))) a za meso... nema problema... ja sam na kampovanjima bio rupa bez dna... ahhh tjevapcici, pljeskavice, kobaje... mmmm :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ... ja sam na kampovanjima bio rupa bez dna... kobaje... ( )... ← jaoooooo. prosto mi zao da ga napenalim sada, a bash se lepo namestio. :))))))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ahahahhahah sad i ja videh... znachi ovo bi bio u fazonu golden gola... sve vishe i vish emislim da je ovaj brod ustvari program koji skenira internet u potrazi za "penalima" :)) nishta konstruktivno do sad nije reko sem sho mi je pravio zazubice oko hrane :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 pa naravno ali kako ramirez to spominje kao da su namerili da pojedu 80 kg mesa njih 7-8 :) ja tu ne vidim mesto ni za pivo kamoli nesto drugo :) ← ma jok, za nas 7-8 je akcija 3 dana i mi bi se snashli ja sam prichao za jedan dan za nas 40 otprilike. inache, dread-e... nema sarme u planu ^^ da napravim da vidish shta je roshtilj, netjesh nikad sarmu spomenuti vishe ;] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 za 40 ljudi 80kg mesa... koji su to pilici? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 inache, dread-e... nema sarme u planu ^^ da napravim da vidish shta je roshtilj, netjesh nikad sarmu spomenuti vishe ;] ← otporash ne kenjaj. ja sam isqsan u zderanju roshtilja, imam drugara koji roshtilja tako kako ti nikad netjesh znati. inache sam grandmaster za kotlitj varijante. redovno ubijam zeta kad skuvam pasulj, toliko se razvali od klope da nije u stanju ni da cuga posle. :))) inache sarma FTW, kolko god roshtilja i kotlitja pojeo. Ja sam otvorenog uma (i zeluca ) i ne diskriminishem hranu (naglashavam HRANU, tu ne rachunam kojekakve splachine). Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 роштиљ. уххххххх... Иги, рачунај ускоро. mozhe, prvi lep vikend i ti i milic bacate meso na zaru, u surduku. sad je josh krenuo i mladi luk, a ako ti keva zavrshi onaj urnebes....,,, bo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Vodite i njih na rostilj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Upravo si mi zgadila ovo malo kolichine plazma keksa :( A hteo sam sa uzhivanjem da vecheram :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Koji padobrani :))) haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 njih bi mogli prvo u chvarke pa tek onda na rostilj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ko masovno brise postove po 4umu? sta vam je? Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 otporash ne kenjaj. ja sam isqsan u zderanju roshtilja, imam drugara koji roshtilja tako kako ti nikad netjesh znati. inache sam grandmaster za kotlitj varijante. redovno ubijam zeta kad skuvam pasulj, toliko se razvali od klope da nije u stanju ni da cuga posle. :))) inache sarma FTW, kolko god roshtilja i kotlitja pojeo. Ja sam otvorenog uma (i zeluca ) i ne diskriminishem hranu (naglashavam HRANU, tu ne rachunam kojekakve splachine). ← chemu taj hejt? inache, svaka chast ako znash dobar suljpa da kuvash, i sarma i dalje suckuje big time! @trinity parti brejker :< Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 drugim rechima, ti bi da kopash po smecu da bi jeo smece? ← Kako si ti inteligentan... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 kako si ti inteligentan kada znash da sam ja inteligentan Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ja sam isqsan u zderanju roshtilja, imam drugara koji roshtilja tako kako ti nikad netjesh znati. inache sam grandmaster za kotlitj varijante. redovno ubijam zeta kad skuvam pasulj, toliko se razvali od klope da nije u stanju ni da cuga posle. :))) inache sarma FTW, kolko god roshtilja i kotlitja pojeo. Ja sam otvorenog uma (i zeluca ) i ne diskriminishem hranu (naglashavam HRANU, tu ne rachunam kojekakve splachine). ← jooooooj, ево га још један!!! постајемо респектабилна групација на форуму. пријатељи доброг залогаја. mozhe, prvi lep vikend i ti i milic bacate meso na zaru, u surduku. sad je josh krenuo i mladi luk, a ako ti keva zavrshi onaj urnebes....,,, bo Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 I malo je glupo reci "imam ja drugara koji rostilja bolje od tvog :) " Svi mi imamo drugara rostilj majstora. :) Inace jel vama nakon ozderavanja rostiljem padne secer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 meni je samo smor akcija oko roshtilja shto ne pijem kad se najedem, a hevi mi je da pijan jedem .. jel odavno cirkam samo na prazan zheludac .. tako da obichno shto sabijem dok pechem to mi je :) uz shtirljo se zbog tog problema igroe pije koca, em pomaze kod varenja em nema brige oko toga Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) E to za kocu je profi, nishta ne ubije meso ko koca... Kako zvuche razhnjitji kad znaju da ih cheka koka kola? :)) Ako organizujete opet neko zezanje u tom surduku, ovog puta otju i ja da idem obavezno... Edited March 22, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ништа не иде у Сурдуку уз пролећни роштиљ као Манастирка! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 meni je samo smor akcija oko roshtilja shto ne pijem kad se najedem, a hevi mi je da pijan jedem .. jel odavno cirkam samo na prazan zheludac .. tako da obichno shto sabijem dok pechem to mi je :) uz shtirljo se zbog tog problema igroe pije koca, em pomaze kod varenja em nema brige oko toga ← Ma jok, spricer ide najbolje. Pre sam pio pivo al me boli zeludac od njega. Koka Kola jeste kul, al ne znam...sad mi spritzer najjace odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 gladan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 meni ne ide alkohol uz has :( jedino eventualno shpricer al samo uz ribu a gde da nosim vino u surduk kad su tamo samo u fazonu pivo, pivo, rakija, pivo :)) a za manastirku .. pa shta reci .. iskrivili smo se ko morzevi :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 i ja sam gladan :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts