Jump to content

Stripovi

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PROGUTACE TE GRAMATICKI OGANJ!

sad ozbiljno, ja kad piskaram po forumima i kad pricam irl, to je tragedija jer sam preterano u slengu i nekim zajebancijama i dovijanjima i leksickim grozotama, medjutim, ako hocu da pisem molbu, esej, odgovaram u milioneru na pitanje iz gramatike, radim pismeni iz srpskog itd, znam kako sta treba se pise (npr, da pisem vladi srbije, ne bih napisao ovako, vec 'kako sta treba da se pise', fala bogu)

sto se stripa tice, meni je kul, ima neki tvist i trip 'ajao joj ja misla oni jedu mrtve pa im bezveze al sto im bezveze kad su lesinari a ono joooj casne sestre hijao joj a opet sta njih briga sto su to casne sestre a opet joj basne aspekti bambiji faktori smijesno je', tako da, sto se mene tice, sasvim solidan strip:) to sto je morbidan je zaista sekundarno i u sluzbi stripa, a ne primarno i poenta, kao sto je to kod mase onih stripova sa cica glisama sto ih svi zivi kace.

pola stripova ovde su:

-e de mi je mama?

-pojo sam je

-haha zezas se

-ne

taj pbf lik stvarno ima neki svoj fazon i menja ga u odnosu na to kakav je konkretan strip, recimo, ovde crtez igra super ulogu i sjajan je strip:

PBF211-Atlantis.jpg

a i ostali su sjajni:)

PBF210-Wishing_Well.gif

PBF201-Toad_Race.gif

PBF200-Les_Douleurs_de_la_Morte.jpg

PBF193-Fun_Bot.gif

PBF186-Guntron_Alliance_Force.jpg

PBF172-Cave_Explorer.jpg

PBF162-Executive_Decision.jpg

PBF159-The_Agronox.jpg

PBF156-Disassemble.gif

PBF152-Scorpy_the_Forest_Friend.gif

itd itd itd

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Haha, kad smo kod two girls one cup, da vam ispričam anegdotu :)

Pre par meseci, bilo leto još, išao ja nešto u bioskop omg lol, i sad penjem se uz onu ulicu što spaja zelenjak i Moskvu, u susret mi idu dve ribe i lik, svi deluju ko akademski građani, ništa zilj, ništa air max. Prolaze one, jedna riba nešto priča ostalima, i otprilike na par koraka od mene spomene 4chan i 2 girls 1 cup. Ja je pogledam maltene razrogačen, riba ućuti na par sekundi i kao naglo se uozbilji kad je izvalila da znam šta je rekla, a ovi ostali krenu da se smeju :D

(Igore, ako nešto smisliš, na mom visiš!)

20090310-fue4arsbcqnqj5q9327sc2gd46.jpg

riveting tale, chap

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

umro sam jebeno XD [roflmao]

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...