gruja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 [roflmao] gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 daki, to je tako non tr00 prozivati najomrzenijeg coveka na rur-u ali je ipak rofl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Svaka slicnost sa stvarnim likovima i dogadjajima (ako je ima) je slucajna ahahah rofl rofl rofl jel ova treća mara? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 ma to je random user :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Dobar je daki dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 daki, to je tako non tr00 prozivati najomrzenijeg coveka na rur-u josh uvek nije metalac, tako da se druzhtvo za prava hendikepiranih ne mesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 [roflmao][roflmao] aahhaha We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Kruko, konkvistadori su bili eksploratori! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Daki svaka čast... Edited March 20, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 mohi vrati mu ! sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 BUUUUUUUUURN!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 napravljen je u svrhe drugog topika ali ajde da ga stavimo i ovde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 lag mu daje casove Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 realno,smorio je vec. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 hehe :D:D:D:D neverujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Daki, zadovoljan sam. Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 jebo te, ne pamtim kada sam se ovako smejao (glava mi je u charshavu, da ne chuju mormoni) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 ROFL DAKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ostaje samo pitanje da li su dakijevi stripovi zaista tako dobri, ili on samo profitira na op OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 smesno je sto se daki i mohi prozivaju? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 ljudi niste normalni, komsije ce zvati muriju koliko se smejem......lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 realno smesno je,nemojte da kenjate gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 realno smesno je,nemojte da kenjate Realno pao si u mojim ochima, ne zato sto darijan mene proziva vetj zato sto je strip retardiran, a vecini je smesan iz istog razloga iz kojeg sam najomrazeniji lik na ruru. Mislio sam da si inteligentiji :| OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 bravo Bobane drugi strip tj. ucenje se ne isplati III je genijalan i ako ti na osnovu mog smeha na konto stripa zakljucujes moj intelekt,onda si i ti pao u mojim ocima,jer ako malo pogledas skontaces i sam da ja ne zastupam niti tvoju niti Darijanovu stranu pa da kazes da se ja sad smejem iz kopi pejst fazona samo da bi tebe nervirao i podrzavao mohimrzce... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 dobri su wow stripovi ali previse slicnih fazona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts