Jump to content

BG CAR SHOW 06

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa, od ove godine sajam automobila ide odvojeno od sajma komercijalnih vozila, sto prakticno znaci da vise nije zvanicna evropska manifestacija. Organizacija je pripala drugim ljudima, drugacije se pristupilo, nema vise individualnih standova, itd. itd. pa su ocigledno neki odlucili da im se ne isplati...

Zwerko, ne znam da li ce biti kad ti budes isao, ali obrati paznju na plavusu sa standa Trayal-a (auto-gume). To je u onoj velikoj hali pre hale 1. Znaci, moj favorit! :) Mozda ih ima vise, ali ovu ces sigurno prepoznati/izdvojiti...

Mjau.

facebook.com/speed.rs

edit: Doduse, sad sam posetio sajt sajma i cekirao spisak izlagaca ( http://www.sajam.co.yu/downloads/RazniPdf/...d=1&Itemid=2295 ) i stvarno se ispostavilo da nema tih nekih. Ko zna sta su ovi snimali tj. pustali na dnevniku.

btw2, sad se isto tako setih VW bilborda po gradu koji su nesto u fazonu "VW Car Show, autoput, kod aerodroma" tj. onaj njihov salon, sta li je vec tamo. Ko zna sto su se "podzapali".

Eto, sve si rekao.. :)

Ali to sa bilborda je tako glupo. Istu stvar radi i Verano (Peugeot) - kao posetite nas na salonu automobila u nasem salonu! Koliko je to glupo... Mada, definitivno je gluplji VW - ako ste gledali recimo Evropesmu, sigurno ste videli i onu reklamu za VW Polo. Ono kao neka animacija sacuvaj_me_Boze. Uzas.

A i ko bi kupio Polo koji skoro isto kosta koliko i Fiat Grande Punto/Toyota Yaris/Renault Clio.

Bas cudno sto Auto kuca "Luka" nije izlozila Volvo-e, zar ne Lucky? :)

dirktor11.jpg

facebook.com/speed.rs

ja sam iskreno i zaboravio da je salon sada:)

a kad sam ovo procitao,necu ni da idem.pu

. Zvezda salona - narandžasti Focus ST, kao i Citroen C6 i Maseratij
e sto vise gledam/slusam o tom c6 to mi se sve vise dopada.u pocetku mi je bio najruzniji auto ever(odma posle c5),a sad izvaljujem da auto bas ima smeka.

dakle ne idem,ukoliko me ne iznenadite da je evo x na sajmu:)

salt wat fish fresh wat fish?

c6 je keva, tako dobro izgleda da nije normalno :)

novi civic mi se isto svidja, pogotovu sto su dali da se sedi u njemu :D maserati mi se dopao, onda onaj saab kabriolet je isto fin...i tako, nije bilo nesto puno finih kolica :( e da, onaj bmw isto cabrio neki...sestica mislim...on mi je isto perverzan

kad sam bio tamo gde su motori, lik je upalio dukatija...i sa dva prsta je dao gas, okrnuo je rucku za 3 milimetra mislim, a zvuk....smrz :)

odo sad sa malom sestrom na grudvanje :)

zivi bili ! :P

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Mjau.

Ne seri da je i ona tamo? [roflmao]

Salu na stranu, na tim gumama ima stosta da se probere, a i mozes uvek da nastupis sa nekom spikom boljom od "a koliko kosta auto pored koga si ti?". Mada opet malo je glupo da se u martu mesecu raspitujem za zimske gume, cak i ako je pao sneg :)

Bedak sto nema Verana, desavalo se njima da uzmu i devojke iz poslovne pratnje :) a uvek su imali bar jednu ekstra, ekstra ribu.

Heghlu'meH QaQ jajvam

misleci da samo lucky i dovla posecuju ovaj podforum :D, a njih sam sreo na sajmu, nisam ni komentarisao zene :)

zene valjaju ukupno 2. te 2 su ono, ribetine kakve se traze uz dobra kola :)

ona kod micre jeste fina, ali je vise slatka fina, nego riba fina :) jos 4-5 tih slatkih, 2-3 fine matorke i to je to :)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Anyway, cuh da ni Peugeot nije izlagao?

Odakle si ti ispao, citaj topic od pocetka sledeci put :)

eeeeeNivejZ, pozdrav za Peju ;)

Da vidimo ... glavni hit salona - sutiranje na gol na SAT standu (pozdrav za Assassina koji tamo raducka), sto valjda dovoljno govori o opstem prihvatanju i popularnosti sajma.

Meni se licno princip da su svi standovi "jedan" i da imaju identicne "scenografije" nije nekako dopao, desavalo se da iz jednog standa predjes u drugi a da nisi ni svestan, i nekako bezveze, nema onih razlicitosti ... doduse, to obezbedjuje da nema ni onih katastrofalnih standova iz proteklih godina, ali opet ... Smara malo sto su morali da popune prostor pa ubacili one brodove i jahte ... Ponuda u hali 3 sto se skutera i motora tice nije bila losha, ali su falili neki izlagaci koji bi bili zanimljivi domacim kupcima. Kroz one hale bez automobila sam naravno samo proleteo, jedino sto je vredelo je stand NIS-a, uradjen bash profi, a na njemu je i bilo ono takmicenje u voznji automobilcica.

U ovoj glavnoj, nista specijalno... simpa je onaj Yaris novi, meni se svidja i citav trip oko C1/Aygo, dobar je Saab kabriolet, Accord, i verovatno jos poneki auto na koji sam zaboravio.

Hostese, evo bacio je Dovla sve (ostre slike sam ja radio, mutne on, nasuprot svim proslim hepeninzima i slikanju bilo cega, ne znam sta mu je bilo - doduse, pored ove sa Saaba koja je "izkolagenizovala" usne ;)) ... Ostale su onako, plus sto su ih mnogi odenuli bezveze. OK, fordove su bile u "trkackim kombinezonima", ali recimo Skodine u nekim "kutjnim haljinama", bezveze nesto.

Sve u svemu, nije neki hit, nema sta puno da se vidi, cini mi se da je prosle godine bilo bolje, a i nisam nesto primetio da sve "vrca" od sajamskih popusta itd itd.

Hostese, evo bacio je Dovla sve (ostre slike sam ja radio, mutne on, nasuprot svim proslim hepeninzima i slikanju bilo cega, ne znam sta mu je bilo - doduse, pored ove sa Saaba koja je "izkolagenizovala" usne ;)) ... Ostale su onako, plus sto su ih mnogi odenuli bezveze. OK, fordove su bile u "trkackim kombinezonima", ali recimo Skodine u nekim "kutjnim haljinama", bezveze nesto.

Pa, drhtale mi ruke, jel.. :) Samo sam dokazao da ako mislite da ste pametniji od AUTO moda na digitalnom fotoaparatu - niste! Nazalost, mutna je i slika mog apsolutnog favorita medju hostesicama, pa ste ostali uskraceni za istu. A ionako je u fazonu da je slatka, vidim da to sad nije popularno ovde.. :)

A nemojmo zaboraviti ni Daimlerove cice u jaknama!

btw, sutra veche 21MB slika i izvestaj sa sajma na speed-industry.com

facebook.com/speed.rs