weasel Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 iguana kralju :) nema topica gde nisu isporozivali iskusno migsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ako pokusas da podredish sebe misljenju drugih na kraju ce te mrzeti i oni i ti sam.... ← тачно тако. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ali kakav je ono sinoc bio "dokumentarac" na RTSu o Evroviziji ... covece :) Nista, sad nam ostaje samo da vidimo koliko ce da nas "klepi" Eurosong novcano, i godinama banovanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 35000 shvajcaraca + 3 dine, a mozda i vishe poshto mislm da crnogorci nece hteti da plate svoj deo. ma vraticemo se mi sledece godine, kao nova drzava naravno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pa dobro, barem cemo ovaj put pauzirati manje nego proslog ... lepo sam ja rek'o da kad pevas pesmu sa nabrajanjem imena gradova i drzhava to ne mozhe da prodje dobro. Vidite koliko je poena Bebi Dol osvojila a i koliko smo posle toga bili banovani ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 haha, skroz sam zaboravio na Bebi Dol fijasko i paralele koje mogu da se izvuku :] a shta je bilo na tom "dokumentarcu" o Evroviziji.. u kratkim crtama? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ma nista, samo kao recap ovogodisnjeg glasanja i no name / flamingosi pesme, te proslogodisnjeg glasanja i jelena tomasevic / no name pesme, plus izvestaj Tijanica i to je otprilike to. Mada nisam gledao bash stalno, pa ne znam dal' je uletelo jos ponesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 za ovo nisam ni chuo a ni vid'o dok sad ne prochitah ovde... BAN qqlele offtopic: sad u subotu u diskoteci sam se mozda *ne mozda, sigurno* smorio prvi put. a zashto? hmmm, 3-4 puta je neki idiot od DJ-a pustio taj song od flaMUNGOSA "jedan levo, desno dva..." ovo nije hejt. i pravo da vam kazhem onu drugu pesmu nisam ni chuo (od tih no-name); kakva je? jel' urbana? IN? Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Urbana je ko i svaka druga crnogorska himna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ma to ej zato shto ej bebi dol nabrajala zemlje mahom van evrope;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts