lazica Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Shto nisi reko da ti se ide. Bash smomogli da svratimo. :))))))) ← A, nisam znao da bi ti i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 samo sam hteo da kazem 2 stvari. postoi zakon koim taj covek treba da bude sahranjen u aleji velikana kao bivsi predsednik zemlje. to je zakonska regulativa. i ona je takva makar taj covek ubio milijardu ljudi. sramota je sto se takva stvar ne spominje uopste. i sto se stvari odvijaju na taj nacin. druga stvar koja je veoma sramna je ta sto nas predsednik zemlje salje molbu za prisustvovanje sahrani ibrahima rugove, a nema nameru da ode na sahranu slobodana milosevica. ibrahim rugova je ubio mnogo srba na kosovu. a on je tamo slao molbu. iskulirali su ga i rekli da nie pozeljan dole. taj boris tadic je jako cudan lik. treba da se stidimo. znate. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 sta si ocekivao. predsednik i njegova stranka vec tri godine jedine poenu mogu da dobiju na, sada, 2 mrtva coveka - Djindjica i Milosevica, posto nista drugo ne rade.a Borba za fotelju se ne rachuna u neki rad... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) postoi zakon kako e trebao da se sahrani. ← koji? zivo me interesuje, trazio sam, nisam mogao da nadjem... gledao sam prenos, i na momente mi je bilo tesko, ne zbog Slobe, njega nikad nisam voleo, pa ni sad, nego zbog jakog osecaja nepravde, kojom smo, kao narod i drzava okruzeni vec 15 godina. i za vreme i posle Slobe... ne mogu da predjem Zapadu preko nekih stvari. i ako sam bio pritiv Slobe NIKADA necu da kazem da je on "Balkanski kasapin" i da je izazvao raspad Jugoslavije i da je kriv za sve. jer to prosto NIJE tacno. mnogo ljudi, mnogo emocija. pored par politicko-pljuvackih ispada, po meni je sve bilo dostojanstveno, sto je najveca pobeda Srbije. sacuvali smo kao narod cast i obraz sto smo pokazali da je moguce dostojanstveno ispratiti coveka, koga mnogi smatraju zlikovcem, a mnogi herojem... secam se jedne zemlje u kojoj je krajem XX veka postojao jedan vlastodrzac, protiv koga sam se borio, a koji je nas, politicke protivnike, pljuvao, ignorisao, nazivao izdajnicima i sakom jada. ta saka jada je postala milion ljudi koji su mu srusili vlast i spalili skupstinu. pobedili smo ga zato sto smo znali da je istina na nasoj strani. sad me nesto plasi da ova vlast (deo vlasti) sa svojom propagandom, pljuvanjem, ignorisanjem, minimiziranjem i ismevanjem ljudi koji veruju da je istina i pravda ovog puta na njihovoj strani, ne zavrsi kao ova koje se nerado secam. da saka jada opet ne postane milionska... BBC javlja da su Srbi dobili danas novi mit. mislim da je to najtacnija vest iz Beograda. kako ce ko da sudi o tom mitu, jos cemo da vidimo. Edited March 18, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ...for the horde! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 recimo da se slazem sa byp-om da je trebao da ode u Aleju velikana sramota shto nije bilo tako... Spanac Franko je bio ucesnik gradjanskog rata, i kada je pobedio rekao je da su ljudi protiv kojih se borio "radili dobro za Shpaniju", sve u cilju nacionalnog pomirenja. sledeca stvar, danas kada sam se vracao sa kosarke, na Bulevaru hiljade i hiljade ljudi marsira... sve starci i starice... razmisljam, jebote kako ste vi u mladosti ziveli... i uspeli ste da sjebete Srbiju i BG koji je bio pojam za ceo svet. da ne duzim, mozda nisam u pravu, mozda sam nerealan... mozda je moglo bolje Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ovi shto su dosli na sahranu svi po dva zuba u tri reda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 samo sam hteo da kazem 2 stvari. postoi zakon koim taj covek treba da bude sahranjen u aleji velikana kao bivsi predsednik zemlje. to je zakonska regulativa. i ona je takva makar taj covek ubio milijardu ljudi. sramota je sto se takva stvar ne spominje uopste. i sto se stvari odvijaju na taj nacin. ← Ne postoji, nisi pratio temu, vec sam Draletu citirao zakon o posebnim privilegijama Predsednika Republike i to nema, tako da smo se slozili da ne postoji. Na kraju krajeva i on je sam kriv zbog toga, a verovatno mu nije islo u prilog da se tako nesto stavi u zakon, posto su u njegovo vreme bivsi predsednici drzave bili sahranjivani u neimenovanoj rupi sa krecom. recimo da se slazem sa byp-om da je trebao da ode u Aleju velikana sramota shto nije bilo tako... Spanac Franko je bio ucesnik gradjanskog rata, i kada je pobedio rekao je da su ljudi protiv kojih se borio "radili dobro za Shpaniju", sve u cilju nacionalnog pomirenja. U cemu je problem? Pa i Sloba ce biti sahranjen isto kao i Franko, u svom rodnom gradu, vec sam kacio slike toga u prilog. Inace mi je super pokazatelj kako se na sahrani skandira "Slobo, Slobo". Mislim da jedino jos palestinci prave slice baljezgarije kada nose one kovcege ulicama i deru se kako ce se svi razneti u vazduh. Samo jos jedna bruka za one koji su organizovali sahranu, mada pokazuje koliko njima uopste i nije bitno da se na dostojanstven nacin opsroste od tog coveka. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) ^^gori smo i od palestinaca, nacija cao mozak Edited March 18, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pravi patriota... ← nego shta nego jesam... samo shto ja ne verujem da mozhe nacija da se oporavi (u skoro bilo kom smislu), osim ako se ne reinkarnira iz pepela :> isto to mislim i ze celo chovechanstvo... jedna duzha nuklearna zima pa da vidish shta donosi proletje posle. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 pogane mutante koje moramo iskoreniti... !!! ja sam spreman za tu zimu... imam dovoljno radwaya da me drzi par dina... stimpakovi su na broju ... jedino me jebe municija tako da cu morati da vezma melee... ehh to ce biti dani :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ^nije mel gibson bio lud, a smejali ste se pobesnelom maxu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 brother Migsa (BoS;), bitje municije za sve dushmane i izmutirane karakondzule, ja ti kazhem... ali nije zgoreg vezhbati melee. ti bolje nabavi neka kola (ko je rekao interceptor?) i dovoljno micro fuel cells, ja scrapujem i za heavy guns i dobijam energy weapons na pokeru ;] vidim da se maud razume u lekove i biljke ( ) pa ako i on prezhivi surove uslove nuklearne zime, mozhe da pripomogne bratstvu sa domatjim proizvodima :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mel je kralj i svi vi to dobro znate... onaj ko se smehao maxu on je mentalno nenormalan... :D elem... ja sam rami freelancer al sam uvek spreman da pomognem drugarima :) ako sam potreban potrazite me u pustinji ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ramirez, prodacu ti ja energy weapons za dve litre minakve i antiradiacioni shield Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Evo bash sam vido par kadrova sa sarane. Spustishe ga i poklopishe, deluje mi tezak onaj kamen znachi netje izatji. Tako da na kraju ipak rip. On di ader hend, ako sam dobro vido na snimku vetj su i mirino ime usekli na kamen. Kontam da zato nije ni doshla na saranu, da je neko ne gurne unutra i markerom napishe na kamen danashnji datum. I stvarno su mi jadni onako redom obilaze i ljube plochu, bede jedne. Bar im je kisha padala celo vreme na glavu, fickle bunch. Shto nisu otishli s njim u rupu kad ga toliko vole jbt? Jedino im priznajem da su dobro odabrali muziku, ruske narodne su sasvim cool. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) ← lako je tebi da skandirash kada bi iz moskve gledao kako polivaju beograd napalmom. a verujem da to niko ne bi prichao, niti zeleo da pricha, kada bi video shta beli fosfor uchini kada se zalepi za ljudsko tkivo ...Mislim da jedino jos palestinci prave slice baljezgarije kada nose one kovcege ulicama i deru se kako ce se svi razneti u vazduh... ← palestinci su bar ujedinjeni i spremni da povrate okupirane teritorije od izraela. kod njih nema podela kao kod nas. fatah i hamas jesu opozicija jedni drugima, ali cilj im je zajednichki. uvek bio i ostatje. a zna li iko koliko taj sukob traje? ako niko ne zna, traje josh od egipatsko-izraelskog rata kada su u zaru pobeda uleteli i u palestinu misletji da tje ih pokoriti za nekoliko dana. osvojili ih jesu, ali ne i pokorili. da, jeste, ja sam onaj sa paintball-a sa arapskom maramom Edited March 18, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ...postoji zakon koim taj covek treba da bude sahranjen u aleji velikana ...e ako je tako poserem vam se na zakone onda! gde da se sahrani bre? taj treba da se sahrani u aleji klokana bre, smrdljivac obican... ...i ovo sto sam danas video na TV-u NISTA me ne iznenadjuje! mislim, moralo je iza sveg tog s*anja da stoje hore i horde impova i zombija da bi takav ludak dosegao takvu moc... eto danas smo videli ko su... a one govnare sto iskoriscavaju onu decu oblaceci ih u one uniforme, njih bi lepo 3 dana u pritvor, cisto pozivajuci se na OSNOVNA DECIJA PRAVA !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 rekao sam da necu da pljujem, ali moram da odgovorim ova deca sa njihovim caletom (gospodinom u kolicima) su pochetkom februara jedne subote ujutru oko 7 bila na jutarnjem programu. Deca su sva odlichni djaci, vrsni sportisti za njihove godine (prvaci drzave u atletici i karateu/aikidu ne secam se chega vec), a cale koji je tad prichao se rasplakao bukvalno kad je prichao koliko mu je ova nova vlast pomogla, kako su svi divni itd. Bilo mi je zhao tad njega u kolicima, a sa druge strane sam mislio koliki je on car kad je uspeo da tako vaspita decu, i da im posveti toliko vremena, i kolko se trudi. Sad vidim ovu sliku i gadi mi se, ako je vec za tog slobu, neka bude za njega, poshtujem to,ali koji je kurac morao da vodi decu i njih da iskorishcava u ovakve svrhe, krajnji kretenizam. Nego, jel neko gledao na tv-u ovaj kontra-miting i one koji su vikali "umro je" ? i penzionere koji su hteli da se shibaju sa omladinom Valjao sam se od smeha :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 za impove i zombije, stvarno je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) @ nigger klokan je hrvatska rech i u prevodu na srpski znachi kengur Sad vidim ovu sliku i gadi mi se, ako je vec za tog slobu, neka bude za njega, poshtujem to,ali koji je kurac morao da vodi decu i njih da iskorishcava u ovakve svrhe, krajnji kretenizam. ← ne podrzavam nachin na koji je to uradio, ne zelim da vidim decu nijedne nacionalnosti-vere-boje koze u uniformama. takva scena me asocira na snimak koji sam video u arhivi tv politike gde mali dechak u uniformi bosanskih muslimana repetira m-70 ab2, a mislim da nije imao vishe od 12-13 godina. smatram da, iako mu je tadashnja vlast pomogla, nije trebao decu oblachiti u uniforme vetj je trebao pokazati ih kao obichne gradjane <shto i jesu> a ne kao mogutje budutje militante <jer tje neki stranac koji gleda vesti tako da protumachi to shto vidi>. a posto sam vetj dotakao tu temu, obratite paznju shta sve strane tv stanice <bbc, cnn, abc itd.> koriste propagandne svrhe. ili bacite pogled na discovery sa vremena na vreme, ili history channel. Edited March 18, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ...e ako je tako poserem vam se na zakone onda! gde da se sahrani bre? taj treba da se sahrani u aleji klokana bre, smrdljivac obican... ← Објасни само по чему су лопова Ђинђића сахранили тамо, шта је он урадио, али урадио сем што је имао визију. Слоба кога ја никада нисам подржавао је император за ове иностране марионете... А о тим лопвлуцима нећу да причам, тај Ђинђић је исти као и Марко Милошевић, жена му живи у кући од 300 и кусур квадрата на Дедињу, е то је срамота! Знате како, тај Слоба се ипак, колико толико, залагао за народ и државу а ови су све продали узели виле по Дедињу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) @ de1rekton brate iz kog si partizanskog filma ti izasho? Edited March 18, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Дечко Партизани су у ствари овдашње демократе само што то вероватно ниси научио. Нећемо о Партизанима они су посебан шљам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 @ deriktion brate iz kog si partizanskog filma ti izasho? ← a gde ti zivish??? ti kao da ne vidish shta se desava oko tebe. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts