rev Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Mozda je on bio svakakav, ali zabraniti lechenje bolesnom choveku je krshenje ljudskih prava. Ko sad krene da sere o tome kolko je on zlochina pochinio, neka zaobidje. ← ali poenta je da oni njemu nisu zabranili lechenje vec da su smatrali da isti takav tretman mozhe da dobije i u holandiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Verovatno je ovako i najbolje. Alija i Tuđman su se izvuki, ovako bi na Slobu palo svo sranje u Bosni i Srbi bi ispali jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ...ali zabraniti lechenje bolesnom choveku je krshenje ljudskih prava. e, al on nije covek! i jos se izvukao ovako... bhh, smrt je za njega bila jedini jack pot koji je mogao da zabode, mater mu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 e, necu da se rapsravljam, niste u pravu Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 I ja isto mislim da je način na koji je umro sramotan. Mislim, čovek je tražio da ide u bolnicu, a nisu mu dali, ne znam kakav moraš da budeš da tako nešto dozvoliš. Ko misli da sam glasao za Slobu, neka umukne. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ne volim ove politichke teme i komentari on nije chovek, izvukao se i sl nisu na mestu. moj stav da je na ovaj nachin donekle olakshao i nama i sebi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nek pociva u miru. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 rip Slobo. meni je iskreno zao shto je tip umro. mene samo zanima ocje li mu njegova porodica prisustvovati sahrani? Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Tip: Lockujte topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 matori se opet izvukao. ← proshao je suvishe jeftino... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Tip: Lockujte topic. taj rad. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Aj iskuliraj sa hejtom malo Kruko. Čisto me interesuje Edited March 11, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Poenta je da oni nisu verovali da je on toliko bolestan da ne može da mu pomogne obični lekar opšte prakse iz tribunala. Tužilac Najs je kad se god povela raspravao kenjao kako Sloba preuveličava, kako su njegove tegobe normalne za njegove godine, kako se samo folira kako bi odugovlačio suđenje. Inače, u vezi lečenja u Moskvi Vlada Ruske federacije je direktno dala garancije koje su prezentovane Hagu. Rusi sigurno nebi stavljali svoja muda u diplomatski procep da bi ga krili po Rusiji, bolela ih paja za tako nešto, tako da su dali najviše garncije koje su mislili sigurno da poštuju. Ja sam pratio suđenje i mogu da kažem da se u zadnjih par meseci on intezivno žalio na svoje zdravlje, daje opisivao tegobe, da ne može da čuje gotovo ništa od pritiska u ušima, da ima izuzetne glavobolje itd... Kako će samo sočne odštete za nemar i ubistvo iz nehata da dobiju Mira & Co. od Haga... Sad komotno mogu i da im oduzmu svu nelagalno stečenu imovinu ovde, a oni će se i dalje šepuriti sa Haškim milionima... Sve ovo pod pretpostavkom da je zaista umro prirodnom smrću i da je zaista Babić izvršio samoubistvo, a da naše tajne službe nisu konačno počele da se bave svojim poslom i prestale da love domaće izdajnike po Srbiji... Edited March 11, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nemoj tako o miri :))) samo te gledam... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ko ga jebe, zasluzhuje mnogo mnogo gore Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Tip: Lockujte topic. ← Glupo bi bilo lokovati topic jer se radi o coveku koji je neizmerno uticao na celokupno nase drustvo i direktno na zivote svih nas, logicno je da ljudi imaju neke utiske. Ja bih samo apelovao na neko osnovno civilizovano ponasanje, da ljudi ne likuju zbog necije smrti, kao i da diskusija ostane na ipak nekom nivou. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ko ga sisa Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 'ajde de. sad jos djindjica proglasite svecem, a slobu mucenikom. o pokojniku sve najbolje. ne bih rekao nista, boli me paja, sve je to jedno veliko sranje. samo cekam da dodje neko sa pricama "ma sta serete, bilo je bolje u slobino vreme!" ← Pa ne, smorio si sa tim. K'o da čeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macak Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) kad cujem reakcije iz hr i bih, nekako mi je i drago sto je umro jer im je na taj nacin uterao jedino kako je jos mogao. mada je glupo sto svi potenciraju da bi bio proglasen krivim, znamo mi svi sta je bilo, ali optuznica i dokazi su bili stvarno klimavi Edited March 11, 2006 by macak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 kruko je uzasan , samo hoce fajt ! fajt fajt fajt fajt !! ne pricaj sa njim nabodi gaaa , nabodi gaaa !!! :)))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 e, al on nije covek! i jos se izvukao ovako... bhh, smrt je za njega bila jedini jack pot koji je mogao da zabode, mater mu... ← ko ga jebe, zasluzhuje mnogo mnogo gore i mene, da roknemo i njih, ne zna se ko je gori, mira, ili onaj mali govnar. ovi likovi su u pravu stvarno nemam pojma shta serete kad je Sloba pobio neznam kolko hiljade ljudi i zbog njega smo ovako retardirana drzava i sad vi ostali koji ste za Slobu serete kao "on je car, on je car" izvadite glavu iz chmara i razmislite ponovo over Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 kad cujem reakcije iz hr i bih, nekako mi je i drago sto je umro jer im je na taj nacin uterao jedino kako je jos mogao. mada je glupo sto svi potenciraju da bi bio proglasen krivim, znamo mi svi sta je bilo, ali optuznica i dokazi su bili stvarno klimavi ← nije on kriv ni bosancima ni hrvatima niti bilo kome drugom... najvishe zla je naneo nama ovde u srbiji... koliko su oni tamo patili zbog njega i mi smo ovde... zato mi jedino krivo shto mu ovde nije sudjeno i shto ovde nije dobio zasluzenu kaznu... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macak Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 to sam i mislio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Glupo zvuci, ali ovo je najgori trenutak da se to desi, po mom misljenju. ovo ce samo zakomplikovati dalje odnose sa hagom. Moje misljenje je da je ubijen, na ovaj ili onaj nacin jer tako svima odgovara : nesposobnom sudu koji kao da smo mi organizovali, antihaskom lobiju, itd itd. Trebalo mu je ovde suditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Za njega je ovo mozda i najbolje resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts