Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 нисам попио пендрек јер сам се пазио. 5. октобра ми није било свеједно кад су Беретке пуцале у Таковској, а био сам код Камене поште. нисам тад знао да су пуцали у ваздух... и поред свега тога и даље сматрам да је овај циркус смишљен и гнусан. 10.000 људи је јуче било на Дедињу по оном грозном времену, данас ће и више, сигурно, јер је у Београду сунчано, а ко зна колико ће сутра да их буде на испраћају... срећа па Амери рокају Федајине, и да су охладили са Београдом, иначе би имали шта да виде. да се није спроводила прљава медијска кампања, ово би се охладило и не би изазивало оволико људи, само то хоћу да кажем. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 cekaj cekaj... ovo je isuvise heavy za mene... kako nekoga moze da utesi to sto ima jos mnogo ljudi koji su nesto izgubili... zar ne bi trebalo da te tesi nesto sasvim drugacije??? "heavy"?? pffff....ajde da ti objasnim prostom logikom. Negde do pred kraj '98 sam prestao da idem dole (relacija PR i Donja Brnica). Otprilike nesto pre marta '99 kad se zakuvalo do bola i apsolutno nije postojala shansa da se moji i ja vracamo vise tamo.Tad sam imao 15, 16 godina - i u svemu tome sam video samo onu mrznju i gnev i potpuno nerazumevanje prema svemu sto se dogadjalo.Toliko lepih stvari, uspomena i prijatelja sam izgubio i ostavio da se i dan danas osecam kao da "pola mene" nedostaje.Medjutim, kako je svo to sranje okruzivalo sve nas koji smo ziveli na Kosovu, shvatio sam odavno da moram da se pomirim sa tim. Zasto? Pa koliko je ljudi do sad izgubilo sve svoje zbog idiota na vlasti? E ta chinjenica mi daje neku utehu, da nisam jedini kome se sve ovo desilo i da je moj bol i sve pretrpljeno dole mozda tek trunka nechega sto se desilo nekom drugom. Jasnije? Avaj, ovo nije *moj* akt sazaljenja vec jednostavno opstiji pogled na pomenutu situaciju. Stoga, zivot ide dalje, naucish da se ne osvrces toliko na sve sto je bilo i eto.Danas vec mnogo lakse nego pre, samo i dalje mi ostaje crna rupa kada se setim koliko je ljudi bliskih meni izgubilo glavu zbog jednog coveka koji je to izazvao. Djed mi i dalje govori kako je najbolja stvar do sada to sto smo bar uspeli da prodamo stan u Pristini.Ipak se sve vrti oko novca. @ Ignis Dei mudro zborish... Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 vrh Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 oce neko danas sa mnom do 25 maja ? idem da odam postu cobetu i da se javim stranackim drugovima Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ocigledno, talentovani anonimni p(j)esnik ne da se iznenaditi: (o)poruka na vr(ij)eme! DRUZE TITO NA ONOME SV(IJ)ETU, ETO SLOBE, NOSI TI STAFETU! RAZDVOJ' GA OD ALIJE I FRANJE DA I TAMO NE NAPRAVE SRANJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 danas sam sreo barem 10 penzionera koji nose bedz sa slobinom slikom [:(!] Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 vrh je chitulja [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 oce neko danas sa mnom do 25 maja ? idem da odam postu cobetu i da se javim stranackim drugovima ← E jebi ga, ne videh. Aj sutra, da idemo do Skup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 [quote name='Ivan Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 bash sad slusham shta se deshava kod skupshtine, gleda bakuta, a doshla mi druga bakuta u goste pa gledaju zajedno :)) "alo Bush?... ma da matori, na staro mesto! jeste,jeste... ne ne, bolje napalm, kasetne bombe se pokazale neefikasne. ajd' zdravo, chujemo se posle" Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 postoi zakon kako e trebao da se sahrani. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 "alo Bush?... ma da matori, na staro mesto! jeste,jeste... ne ne, bolje napalm, kasetne bombe se pokazale neefikasne. ajd' zdravo, chujemo se posle" ← pravi patriota... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 postoi zakon kako e trebao da se sahrani. ← dr Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Brate sta ih je... ostace nam par 'iljada zagubljeno u gradu kao posle kontramitinga Edited March 18, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Kada gledam ove kadrove iz Beograda, stidim se zvoje zemlje... I treba da nas nema kada ovoliko ljudi zali za chovekom koji nas je jebao 10 godina! "alo Bush?... ma da matori, na staro mesto! jeste,jeste... ne ne, bolje napalm, kasetne bombe se pokazale neefikasne. ajd' zdravo, chujemo se posle" ← Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 bate ,ne znam da li si chuo govore ruske delegacije, e to je tek bilo strashno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) par interesantnih prizora: vecno odana: mali zlobodani! ko za kime zhali? ...for the horde! ...kako manipulisati decom: ...reci nisu potrebne....slike sve govore... Edited March 18, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 bate ,ne znam da li si chuo govore ruske delegacije, e to je tek bilo strashno. ← Znash shta, jebe mi se za Ruse, to je njihova inostrana politika kojoj je trenutni interes kontriranje zapadu. Ali ne mogu da verujem da ljudi koji su ziveli kao stoka pod Miloshevicem idu sada da ga zale!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 zato sto i sada zhive kao stoka, i to ne samo zbog milosevica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 njihova politika je oduvek bila kontriranje zapadu dok ne dobiju ono shta hoce, a mi smo par puta bili predmet tih igara. jebiga, nije ni meni jasno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 lag te prestigao sa ovom slikom pre 15 postova:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 sad gledam na pinku snimak iz Pozarevca...mnogo je ljudi doslo...btw koja je fora sa balonima na kontramitingu? Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Pochivaj u miru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 fora e namesten miting na konto proslave proleca 3 dana pre njegovog pocetka. + da se sloba ne ponovi. juce su ljudima stizale poruke da se skupe na trgu povodom toga. i da im je sifra raspoznavanja balon. zato svi nose balone. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts