travar Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 omg karas jel je to 18ti ??? :(( Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ahahaha sale je rodjen na dan pedera [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Iskulirao sam maximalno sve zenske osobe , ukljucujuci kevu i ribu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 cek pa el nisi reko da si raskinuo sa svim ribama??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nikom ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 cek pa el nisi reko da si raskinuo sa svim ribama??? ← Garisha ono sam napisao u naletu besa i pickaze sa ovom poslednjom ribom , jer mi je kenjalja sto sam otisao na tekmu sa ortacima , a nismo se videli "dugo" , i onda standard kao , radje idesh sa drugovima ,blablabla .E pa picka ti materina , neces dobiti cvet za 8.mart , pa ti vidi sta ces :) Ali vredi mala zbog guze , tako da videcemo sutra sta ce biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Uzasni nadrndani adolescenti! Svim gospojama, kao i muskarcima koji se tako osecaju, srecan 8 mart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Sad vec mozesh i 9 da im chestitash :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 evo mali poklon za dame: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 evo i od mene : user posted image... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 I od mene jedna ;> user posted image Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 @-->------ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 glupavi praznik bre ← i couldn't agree more... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ti nemesis si ili promashio topic ili mozak... neshto od ta dva.. bez ljutnje narafno... vidim, ni ti nisi bash svoj Ajmo sad 9. mart ljudiiii :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 .chestitao samo kevi i devojci, a u skoli sve isqlirao. A te priche kao devojka ne zeli nista za 8. mart blah blah. Vazno je da uzmes neku sitnicu, obradovace se zbog znaka paznje. Barem je kod mene tako bilo. Tesko da ce koja devojka reci " da da ja volim 8 mart kupi mi kupiii" - sponzorusa. Nznam ko je na prvoj strani reko da se dogovorio sa devojkom da nece nista da joj kupi, e da si joj uzo neku sitnicu, obradovala bi se. pokloncic mali > cvece. ne treba biti klishee~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 shta se meni desilo za 8.mart dogovorimo se ja i ortak da ja odnesem njegovoj devojci poklon i cvece ( koje je naravno on kupio ) na kucu, a on ce mojoj. nishta, ja odnesem njegovoj curi sve to, chestitam 8.mart, sve po redu, blablabla taman kada sam doshao kuci, zove me devojka i kazhe ko je doneo cvece ( a ona ga zna ) ja reko pa boka, jel si ti normalna? ja se tushirala, otvorila moja mama, uzela za mene. kad sam izashla, napali me ko je onaj shto je doneo cvece, ima 23 godine, doshao u pezhou 307, ogroman je, trenerka i kajle, neki mafijash, s kim se to dushan druzhi, on se sigurno drogira... a dechko je dzhudista i izgleda malo starije, a dovezao ga ortak ;)) zna ga njen matori, bili su na zimovanju, pocheo je da se smeje kada mu je ona rekla ko je to bio. kazhe i ortakov matori je bio isti kada je bio klinac Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 .chestitao samo kevi i devojci, a u skoli sve isqlirao. A te priche kao devojka ne zeli nista za 8. mart blah blah. Vazno je da uzmes neku sitnicu, obradovace se zbog znaka paznje. Barem je kod mene tako bilo. Tesko da ce koja devojka reci " da da ja volim 8 mart kupi mi kupiii" - sponzorusa. Nznam ko je na prvoj strani reko da se dogovorio sa devojkom da nece nista da joj kupi, e da si joj uzo neku sitnicu, obradovala bi se. pokloncic mali > cvece. ne treba biti klishee~ ← cavo, nisi se pohvalio da si nabacio cicu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Videh juche na b92 (ne znam dal' ne neko spomenuo) da oni od juche i zvanicno krecu da zovu ono zanimanja i u muskom i zenskom rodu u skladu sa tim ko funkciju odnosno zanimanje obavlja, i da su "pioniri u tome" jer se predlog nacrta zakona ili cega vec sto bi to trebalo da regulishe uskoro stavlja na "cekiranje" pred parlament, ovo ono ... ako sam dobro razumeo. Znachi, spremimo se na dosta smeha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 cavo, nisi se pohvalio da si nabacio cicu ← heheheh ;) evo evo, falim se Videh juche na b92 (ne znam dal' ne neko spomenuo) da oni od juche i zvanicno krecu da zovu ono zanimanja i u muskom i zenskom rodu u skladu sa tim ko funkciju odnosno zanimanje obavlja, i da su "pioniri u tome" jer se predlog nacrta zakona ili cega vec sto bi to trebalo da regulishe uskoro stavlja na "cekiranje" pred parlament, ovo ono ... ako sam dobro razumeo. Znachi, spremimo se na dosta smeha ;) ← hahahah.znaci zanimanja ce da zovu u muskom zenskom rodu. ahhaha. molim boga da ovo prodje~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) i zvanicno krecu da zovu ono zanimanja i u muskom i zenskom rodu u skladu sa tim ko funkciju odnosno zanimanje obavlja chekaj to kao treba da bude bolje za zhenska prava??? koje licemerje, a tamo na sajtu pisalo nemojte sluchajno da joj poklanjate bilo shta u vezi sa kuhinjom i kutjnim poslovima (znachi to ih vredja kad ih vezuju za to, a ovamo zele da se atributom vezu za neku funkciju)... il sam glup, ili ovaj svet stvarno ide dodjavola. josh samo da im izrastu penisi (ko kod alfa zenke hijene). pa mushkartzi su krivi bre... Edited March 10, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Ako treba neki ke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts