Longleyy Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Moj drug ima neku bracu u hrvatskoj , uglavnom likovi svakih 2 meseca dolaze da narezu najnovije narodnjake i onda odu nazad i kao glavni su jer imaju najnovije pesme... Takodje kazu da u diskotekama se kida samo Ceca , JK , Grand i tako te opasne varijantice... Edited March 9, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Pa to je opste poznata stvar o kojoj ce ti isto tako retji bilo koji hrvat koga sa'vatas na ulici ... jedino ovi po televiziji se nesto foliraju, jer moraju ... al' cim prvi skapira da na konto toga mozhe da zgrne kesh, vish' kako ce i ostali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Dolazi lagano sve na svoje mesto. Bice oni ponovo Backa Palanka u odnosu na nas. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Aj trkamo se sa Hrvatima ko ce pre u Evropsku Uniju? Ili nesto slicno sto bi moglo biti dobar pokazatelj ko je gde? n e how, danas je valjda prvo vece Beovizije pa cemo da vidimo da li smo bar tu bolji... Inace, zvezde granda su povukle svoju pesmu jer se navodno protiv njih vodi marketinska kampanja (?!). :) ^^ ahahah , znam i zbog cega i u sta si je gledao :)))) mala je krajnje ... obdarena :))← das ist ja umgeh Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 brate, bugari će pre nas u evropsku uniju, tako da dovoljno o tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Ja tju da glasam protiv ulaska kad bude referendum o tome. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 that makes 2 of us...^^ има да их издоминирамо на СВИМ пољима, Коле Иване, детаље дићбро плана сачувај још мало Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 I, sta mislite o Flamingosima? Ja mislim o Ani Nikolic. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ja mislim o ani nikolic u kadi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 allooo bre ! pa jel ovo bio topic o severini ili o mrznji ... hejteri bezte ! :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ja mislim o ani nikolic u kadi← Uuu da, ona kada s mlekom... mjau. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts