-=ExExE=- Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ljudi pomagajte!!! Vec neko vreme me grupa ortaka cima da im drzim casove iz programa koji radimo u skoli. Ideja je da se skupimo u nekoj igraonici i da radimo taj program dva dana u nedelji po cetiri sata sledecih mesec mesec i po dana . I sve smo nekako dogovorili samo ja sad ne mogu da nadjem malu igraonicu na Novom Beogradu koja ima izmedju 8 i 10 racunara u jednoj prostoriji u kojoj bi bilo dovoljno mirno da se uci . (Naravno kad crknemo od ucenja preslo bi se na igre :D ) Ranije ih je bilo na svakom koraku ali sada ih nema ili ja jednostavno ne mogu da ih nadjem, doduse ja nisam odavno bio u igraonici, ali gde su mogle da nestanu sve te igraonice? Vi ste mi poslednja nada ako znate neku ovakvu igraonicu ili nekoga ko jos drzi igraonicu napisite ovde ili bacite na pp. Sta se uopste izdesavalo sa igraonicama od kad sam ja presao na kabl? Unapred hvala !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 nista.. ostali su samo "veliki igraci" te male varijante su pukle hmmm 8-10 racunara.. stvarno niceg ne mogu da se setim trenutno tog tipa koji trazis ako se setim postovacu Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma to je sve propalo kada su se ljudi oladili od cs-a, tako da su ostale samo big shot igraonice... teshko tjete to natji... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Vidi ako mozhesh da se dogovorish sa nekom shkolom kompjutera... To je jedino shto mi je palo na pamet. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Mozes kod Stilgara, u Takovskoj pri dnu, ima 12 racunara. tel: 011 329 00 91 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 The First and the Last :) Eto Stilgar mi nije pao na pamet... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 e bravo, stilgar Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ugovorite kod Stildze prepodnevne termine, kad nema klinaca, imate i odvojenu sobicu sa 6 racunara. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Imas u Sutomoru... tamo sam jednom igrao na leto...ima oko 10 kompova :))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) MK, Alpha, Deus... edit: Inače stvarno je mnogo igraonica nestalo. Jedno vreme su bile svuda, a onda nestaše neprimetno. Sećam se Internet House-a... ...koja je to ble'a bila.......skoro da sam plakao kad se zatvorio... Edited March 4, 2006 by Prist Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ja nisam... na kraju (pred zatvaranje) su se skupljale bleje iz kraja, niko ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ExExE=- Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Mozes kod Stilgara, u Takovskoj pri dnu, ima 12 racunara. tel: 011 329 00 91 ← Hvala, Bolkonski majstore imas vopi od mene ako ovo uspe!!! , zvao sam Stilgars i zena/devojka koja tamo radi mi je rekla da ne moze nista da mi kaze posto Stilgar tj. gazda nije tu treba sutra jos da se cujemo. U medjuvremenu ako se jos neko seti neke igronice a da je u Bg neka napise Hvala svima jos jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ExExE=- Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 (edited) MK, Alpha, Deus... ← Hvala Prist,a el su one jos uvek zive i male? Mislim moze i veca igraonica ali da ima deo koji moze da se izoluje od buke... Edited March 4, 2006 by -=ExExE=- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 @Vudu: Pa cela poenta Internet house-a nije bila u "internet", nego u "house"-u. Baš je bila vrh igraonica i to ne zbog igranja. Na kraju krajeva osim par likova nije nikad ni bilo neka extra igračke ekipe... ...otpika se dobar counter tu i tamo i to je to... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Dodjite u deus posle 12 uvece tad je mir i tisina idealno za ucenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Dodjite u deus posle 12 uvece tad je mir i tisina idealno za ucenje :) ← Cijena? Sitnica. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ovo je bila ironija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Dodjite u deus posle 12 uvece tad je mir i tisina idealno za ucenje :) ← ExExE nemoj se zajebati :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Jebote, tamo u deusu uđe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 i garez pride Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Imas u Sutomoru... tamo sam jednom igrao na leto...ima oko 10 kompova :))) ← Očigledno nisi bio kod stildže,neopisiva atmosfera :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ^^wh00t?! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 uu ja sam mislio da je stilgar umro :D mislim na igraonu...ee te male igraone su imale dusu..ali pare su sve upropastile...evolution risk net+jedno vreme..playhous kako se zove hm gde su igrali blue green.. deus je dobro jos uvek ziv :D ee al se nekad ziveloo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 eh ti zaleti i izleti na pochetku .. al svaki ritopek stilgaru .. prodao je svoju prichu \o/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vx rules !! @topic nema vise sunca, nema vise meseca, pokrila nas ratna tama... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts