Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 kakve crne uspomene, pa nije draško prestao da jaše oblak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 darijan je banovan doveka. ← darijan Group: Banned jebote... jel on prvi covek na forumu koji je popio ban doveka? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 kakve crne uspomene, pa nije dra Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 jel on prvi covek na forumu koji je popio ban doveka? naravno da ne :) Ako te bash toliko interesuje, pregledaj tu grupu banned koju si citirao i saznaj ;) A i 'de si ti bio sve ovo vreme? Po datumu registracije, trebalo bi da si upoznat i sa slucajem Ramzes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 A ne :) Sledeci put kad se budem ljuljao na onom duseku, ce biti na talasitjima u nekom lepom moru :) ← е, онда ја ћу да будем у педалини са неком топлес Нордијком која не говори ни један страни језик и довозићу се до тебе свако мало да ти проследим Силу... јебемтиживот, ова слика ми не излази из главе. дотукао ме овај снег и лед и сивило... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ubedljivo: Crni lavirint,trcim ja kroz njega ali ne da izadjem,nego da uhvatim neku roze balerinu koja samo onako skakuce i skakuce a ja nikako da je sustignem. Drugo mesto: Sanjam takav izlet gde sam sam sve organizovao,platio i okupio ljude koje znam,koje vidjam i koje sam samo jednom upoznao. Zivimo svi u hotelu,vozimo se po plazi i blejimo dok sunce zalazi. Trece mesto: Bezimo od necega a ja se zrtvujem da bi spasao ostale i umirem tako sto mi nesto kida utrobu. I naravno varijacije na te tri teme. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Sanjao sam da pikam CS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) ^^ luda vremena dok se igrao cs :/ darijan je banovan doveka. ← Još samo sve političke teme u zoo i forum is back on track Jutros sam imao jedan vrlo kratak san kako sam na ratištu ali sve se odvija na dust2 mapi!?Lol,"It all comes around" Edited March 13, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sanjam o mestu gde nema nas... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 au. tamo je dosadno. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 nije tamo je mir... ja bi bio orka... :) gledma danas... jadne kornjacice dobijaju tumore i ostaju bez peraja oka itd... zbog ovog zagrevanja... a zivele xxx miliona godina... i dodje chovek i pobije ih ... :( ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Aa, gledao sam i ja... Elem, sinotj mi se desio nevidjeni trip. Znachi sanjao sam sa otvorenim ochima. Ono kao "probudio sam se iz sna", tj. otvorio ochi, i u tom trenutku sam chuo machku, i hotju da se pomerim (a spavao sam na ledjima) i ne ide. I uskochi mi machka (siva) u krevet. Nije da sam se uplashio, samo sam osetio da je meka, i hteo sam da je pomazim. Medjutim nisam mogao ni rech da kazhem, i ono kao da se borim za vazduh i to. I tako se polako sve utisha, i provalim da sanjam... A gledam u istu tachku, samo nema machke. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 uf zajebani su ti tripovi .. srecom ja ih nisam imao :) ja sam imao samo budjenje u sred sna (shto mi se nikada nije deshavalo pre) i ubrzano lupanje chuke toliko da sam mislio da cu da umrem =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 e a kad mi se jednom desilo da zaglavim glavu izmedju drvene grede i duseka, pa sam u polusnu tripovao da sam nepokretan u komi......auh koja je to nocna mora bila...kad pokusavas snagom volje da se pomerish a ono nece... Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Znam takve snove........Pre nego shto se razbolim......Ili kad moram da bezhim od nekog pa ne mogu... Edited March 17, 2006 by System Of A Down Girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Uvek pre nego shto se razbolim imam isti tripozni san da sam u hodniku sa belim zidovima koji se pruzha u nedogled i kao da lebdim. Ne mogu da se pomerim... Sinotj sam sanjala to.....and guess what......probudih se sa temperaturom......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 sto puta sam sanjao kako sam nepokretan. odvratno odvratno ni glavu, ni oci ni nista... i svaki put duze traje Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 .....Ili kad moram da bezhim od nekog pa ne mogu... Kad imash osecaj da trcish u usporenom vremenu, dok se sve oko tebe desava uobicajenom frekvencijom.Znash da morash da pobegnesh jer te juri "Nesto Lose Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ali te nikad nije uhvatilo ;) Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 neshto sam razmishljao sada dok sam otvarao ovu stranicu (0.4sec) ono kao... reci da je ovo ustvari san a ono shto mi mislimo da je san je ustvari stvarnost... tako da izgled\a ko da mi ustvari sanjamo stvarnost koja je realnost koju mi ne provaljujemo jer smo suvishe slabi mentalo da bi shvatili da je ovo nestvarno... al je ustvai moguce... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 prestani da duvash lepak i sve ce biti uredu ^^ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 brateeeee.... e imash pedes centi... ponestalo mi je... prokleta realnostttt .... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 neshto sam razmishljao sada dok sam otvarao ovu stranicu (0.4sec) ono kao... reci da je ovo ustvari san a ono shto mi mislimo da je san je ustvari stvarnost... tako da izgled\a ko da mi ustvari sanjamo stvarnost koja je realnost koju mi ne provaljujemo jer smo suvishe slabi mentalo da bi shvatili da je ovo nestvarno... al je ustvai moguce... ( )... ← onda sam zesca prsotina... ako je sve obrnuto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 a shta ako ne vaze stvari iz ovog sna u onoj realnost... shta ako si normalan u realnosti i pitash sebe u realnosti ovo isto pitanje... da li sam normalan u ovom snu... aham... ! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 hmmm chekaj da razmislim Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts