iguana Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ili u snu prelazim preko onoga sto mi se toga dana desilo sa nekim dodatnim obrtima ili sanjam zivotinje. U poslednje vreme x puta sam sanjao galebove i foke i crne pescane plaze na nekom gotovo pustom ostrvu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Obichno imam koshmare......Najbolji su mi snovi kada letim ali su izuzetno retki... ← za mene su takvi snovi nocna mora...uzasno se plasim visine...:D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Znachi odushevljava me shto sanjam skoro svako veche u poslednje vreme. Ali brate sve neki tripovi. Sinotj sanjam da Shiptari napadaju Beograd. I ono scena nash Mig-29 leti i zvekne negde neshto u daljini. Shiptari lansiraju stingere i jedan stinger promashi, drugi promashi, ja kao woohoo i tretji zvekne avion. E reko jebem ti mater, i tu se probudim... Odlepio sam a? ← Ne,nego šta igraš u poslednje vreme? haha ti tripovi su mi najjachi .. znachi chas sam sam chas je gomila ljudi oko mene ili u roku od 15 sec (za vreme u snu) promenim 4 lokacije, a svo vreme naprimer sedim i to mi izgleda totalno normalno ← Isto,i nikada nisam imao potpuno realan san.Uvek je sve drugačije,izmenjeno,iskrivljeno a za divno čudo tačno znam gde sam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Ne,nego Edited March 2, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ja sam ranije umeo da se probudim iz sna namerno:)samo izbuljavim oci(levim gledam desno,desnim levo)i voila,budan:)sad i kad sanjam nesto,nisam svestan da sanjam inace najgori kosmari su kad me neko juri a najblizi oko mene i niko da pomogne... jedared sam sanjao da se budim iz takvog sna i onda me taj neko opet juri,ja se opet budim i tako jedno 3 puta dok se nisam stvarno probudio skroz znojav:)tri dana sam bio lud zbog tog sna Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 meni definitivno najgori snovi su bili kad sam bio klinac i kad sam sanjao da ulecem u neku fajtu ili zahteva da se branim, krenem da zamahnem i udarim, a ruka mi je tako slaba .. toliko slaba da ne mogu da zamahnem, a o udaranju da ne pricham znachi ko da sam naslonio pesnicu .. i onda se probudim i vidim da spavam na toj ruci :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 A u rutzi nema krvi, udarash je drugom rukom ono ko daska :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Pre sam sanjao.Pre 3 godine.Pricao sam na nekom topicu kruku o tome.Ponta, sam sam sebe sjebao i sad vam zavidim.Necu vishe uci na ovaj topic :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Jeste li nekada imali sad u kome ste shvatili da sanjate? Ja jesam,i to dvaput,dok sam bio manji :)) prvi je bio extra,skakao sam sa svih mogućih visina,bacao se,radio sve što ne bih mogao ovako,a drugi je trajao vrlo kratko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Jao sad se setih takvog jednog sna sa tim tripom 'znam da sanjam' . Bio sam klinac do jaja...mozda 10godina...manje... I sa drugarima iz kraja se igram napolju kad od jednom pochnu da nas jure neka bitja... i kao ja se usrao (nisam josh skapirao da sanjam) i pochnemo mi da bezimo kod mene gajbi... I udjemo mi kod mene i ja sve njih potrpam u krevet( a inache imam krevet koji moze da se podigne i u njega se kao stavlja posteljina) .. i taman ja da se ufuram u krevet sa svih strana krecu da ulecu neki kurci...iz kompa izlaze, kroz prozor, iz kante etc.etc.... Ne znam kako ni zashto tada sam skapirao da sanjam... To je bio dozivljaj...nekoliko dana pre nego shto sam to sanjao sam se potukao(gistro ) sa jednim ortakom i u snu se toga setim i kazem svim demonima i vesticama i goblinima koji su se tada u snu nashli oko mene da su se ovi sakrili u kevet i iskochim kroz prozor ... koja sam pichketina najgorsha ispao Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Često mi se dešava da skontam da sanjam, ali nikad nisam pokušavao te vratolomije... Samo da ih se setim sledeći put kad mi se to desi. Inače pre neko veče sam sanjao da su defaceovali moj forum, i bio je bedak. A sinoć sam sanjao Noodle-a, do jaja mi nedostaje... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) сећам се да сам сањао да камена статуа Линколна из Вашингтона устаје и на мене потеже револвер, док креће према мени. био сам престрављен. после је трчала према мени дебела комшиница која се у током трчања и млатарања рукама постепено претварала у ОГРОМНОГ пса који је наставио да јури према мени. сећам се да нисам могао да је убијем калашом који се пунио водом, а пошто није било воде пунио сам га снегом. сећам се тужних псећих очију када се спремала да скочи на мене. знао сам да ће да ме прекоље, али нисам могао да пуцам. тад сам се пробудио. то је само делић једног од најлуђих снова које сам икад сањао. искуцао бих га целог али је много дугачак. edit> у другом случају сам се тукао против усташа. скапирао сам да су нам ровови на 2 метра од њихових. почели су да нам убацују кашикаре, а ја у паници ухватим усисивач који се ту нашао са великим проширењем на крају усисне цевке и кренем да усисавам кашикаре. усисивач их је уместо у кесу лансирао назад њима. кашикаре су изгледале као шољице за кафу, а активирале су се кад их одвојиш од тацница... Edited March 3, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 WOOOOW :D Vetj ranije sam pisao svoje najludje snove.. a sada tju mudro da tjutim, jer me ljudi uvek gledaju veoma chudno kada pochnem da pricham shta ja to sanjam... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Sinoc sam sanjao da sam otisao da overim neke dokumente u neki konzulat, i kao sednem da cekam red, i cekam, cekam, cekam ... toliko sam se smorio da sam se probudio u 5 ujutru, iskocio iz kreveta i otisao da pijem hladan ice tea :) Posle vise nisam ni hteo da spavam ... znaci katastrofa, smorio sam se ko bulja u snu :(((( Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Sad me zvao deda da mi kaze da ce da dodje ← ju are sajkik !!~`1one!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Satjete da chujete nagoru boleshtinu :) 1997. se slupam sa ortacima u stojadinu ispod barutane u 5 ujutro. Ono bash smo imali sretje jer smo izleteli pri brzini od 70 na sat, izbili 2 drvena kotza, promashili banderu, udarili u zid, i prevrnuli se par puta. Kola konzerva, jedino gepek chitam (po toj osi se okretali). Ja na suvozachevom, vezan za divno chudo, i to mi je definitivno spaslo zivot, hvala Bogu. Udar je bio bash jak. Ja sam to veche vezao kosu u rep, ono bash jako, ishli u Industriju da djuskamo, a nisam hteo da vadim kosu iz repa, a nisam ni hteo da se rasturi. Uglavnom, od udara, kosa je izletela iz gumitze. Izadjemo svi iz kola. Vozach ima manju kontuziju, nishta strashno, zadrzao ga volan. Ja okej, pun zemlje i staklitja, samo sam kolenom zveknuo u kasetu napred. Nazad trojitza, i poshto su bili ko sardine, to ih je koliko, toliko spasilo. Znachi ono podlivi, i najgore je proshao ortak Cule koji je zveknuo krilce na vratnom prshljenu pa je nosio posle "kragnu" neko vreme. Uglavnom scena onako nikakvi izlazimo iz shklopocije, svako reaguje na svoj nachin. Najjachi je ortak koji je presisao, izlazi iz kola i kaze: "Bo, divi, isprljao sam pantalone". E sad Cule izlazi, i kretje onim njegovim, blentavim dortjolskim izvijanje naglaskom: "Miiiiiiloooshheee, brzzoooo, kiiiichmaaaa" (oduglovachenje je poenta). Ja onako u zbunu, shta sad jebote. Uvatim ga i istegnem, i tu njemu bolje... E sad zashto sve ja ovo kutzam? Totalno drugi ortak koji je slushao tu prichu, kasnije sanja. I poshto smo u to vreme bili opsednuti podjebavanjem CITY-ja i Boshka i Stanka... Krene on da sanja da smo u klubu, i startuje ga Stanko (koji je dokazana furuna). I ovaj kao, ovo, ono, odu kod njega kutji i krene da ga kara ! (nije gej lik, a pazi san :) I kara ga, kara, u jednom trenutku okretje Stanko glavu, dok ga ovaj lema otpozadi i kaze: "Miiiiiiloooshheee, brzzoooo, kiiiichmaaaa" :)))))))))))))))) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 сећам се да сам сањао да камена статуа Линколна из Вашингтона устаје и на мене потеже револвер, док креће према мени. био сам престрављен. после је трчала према мени дебела комшиница која се у током трчања и млатарања рукама постепено претварала у ОГРОМНОГ пса који је наставио да јури према мени. сећам се да нисам могао да је убијем калашом који се пунио водом, а пошто није било воде пунио сам га снегом. сећам се тужних псећих очију када се спремала да скочи на мене. знао сам да ће да ме прекоље, али нисам могао да пуцам. тад сам се пробудио. то је само делић једног од најлуђих снова које сам икад сањао. искуцао бих га целог али је много дугачак. edit> у другом случају сам се тукао против усташа. скапирао сам да су нам ровови на 2 метра од њихових. почели су да нам убацују кашикаре, а ја у паници ухватим усисивач који се ту нашао са великим проширењем на крају усисне цевке и кренем да усисавам кашикаре. усисивач их је уместо у кесу лансирао назад њима. кашикаре су изгледале као шољице за кафу, а активирале су се кад их одвојиш од тацница... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Neko rece kad to sanjamo, kao rastemo? :P ← meni je rekla profesorka psyhologije da rastemo kad padamo. By the way, kada sanjam da padam, najčešće je to padanje niz stepenište u mom ulazu. Pri tom mislim na onaj prostor između stepeništa kroz koji možeš da padneš sa poslednjeg sprata do prizemlja, a ne na smandrljavanje niz jedan red stepenika. I uvek padam sa mog sprata (osmi), uvek padam leđima na dole, ali to posmatram iz trećeg lica, tako da gledam sebe spreda. Takođe uvek rotiram dok padam, tj. cela slika rotira (kao stepenište se vrti u krug), i nekako secka slika, kao u zahtevnoj igrici. I nikad se ne vidi udar, već se nekako štrecnem pred kraj(nije da se probudim) i od tog mesta u snu posle sam svestan da sanjam. I ne ovo nije posledica gaming-a jer ove snove sam sanjao i kao klinac, mnogo pre prvog kompa. Ne znam zašto ovo napisah... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 I uvek padam sa mog sprata (osmi), uvek padam le?ima na dole, ali to posmatram iz tre?eg lica, tako da gledam sebe spreda. Tako?e uvek rotiram dok padam, tj. cela slika rotira (kao stepeni?te se vrti u krug), i nekako secka slika, kao u zahtevnoj igrici. I nikad se ne vidi udar, ve? se nekako ?trecnem pred kraj(nije da se probudim) i od tog mesta u snu posle sam svestan da sanjam. ← identicno je i kod mene, s tim sto ne secka, nego radi glatko :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Satjete da chujete nagoru boleshtinu :) 1997. se slupam sa ortacima u stojadinu ispod barutane u 5 ujutro. Ono bash smo imali sretje jer smo izleteli pri brzini od 70 na sat, izbili 2 drvena kotza, promashili banderu, udarili u zid, i prevrnuli se par puta. Kola konzerva, jedino gepek chitam (po toj osi se okretali). Ja na suvozachevom, vezan za divno chudo, i to mi je definitivno spaslo zivot, hvala Bogu. Udar je bio bash jak. Ja sam to veche vezao kosu u rep, ono bash jako, ishli u Industriju da djuskamo, a nisam hteo da vadim kosu iz repa, a nisam ni hteo da se rasturi. Uglavnom, od udara, kosa je izletela iz gumitze. Izadjemo svi iz kola. Vozach ima manju kontuziju, nishta strashno, zadrzao ga volan. Ja okej, pun zemlje i staklitja, samo sam kolenom zveknuo u kasetu napred. Nazad trojitza, i poshto su bili ko sardine, to ih je koliko, toliko spasilo. Znachi ono podlivi, i najgore je proshao ortak Cule koji je zveknuo krilce na vratnom prshljenu pa je nosio posle "kragnu" neko vreme. Uglavnom scena onako nikakvi izlazimo iz shklopocije, svako reaguje na svoj nachin. Najjachi je ortak koji je presisao, izlazi iz kola i kaze: "Bo, divi, isprljao sam pantalone". E sad Cule izlazi, i kretje onim njegovim, blentavim dortjolskim izvijanje naglaskom: "Miiiiiiloooshheee, brzzoooo, kiiiichmaaaa" (oduglovachenje je poenta). Ja onako u zbunu, shta sad jebote. Uvatim ga i istegnem, i tu njemu bolje... E sad zashto sve ja ovo kutzam? Totalno drugi ortak koji je slushao tu prichu, kasnije sanja. I poshto smo u to vreme bili opsednuti podjebavanjem CITY-ja i Boshka i Stanka... Krene on da sanja da smo u klubu, i startuje ga Stanko (koji je dokazana furuna). I ovaj kao, ovo, ono, odu kod njega kutji i krene da ga kara ! (nije gej lik, a pazi san :) I kara ga, kara, u jednom trenutku okretje Stanko glavu, dok ga ovaj lema otpozadi i kaze: "Miiiiiiloooshheee, brzzoooo, kiiiichmaaaa" :)))))))))))))))) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! ← o moj bozhe... zashto pobogu? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 To je jedan mlad čovek impresioniran Stankovim međugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Therione, koliko god da sam se trudio da shvatim poruku, ne vredi... Bolesno je kako god da okrenesh :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ispao mi stormrage cover ... moram /quit wow Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Slabo. Kao klinac imao sam snove svaki dan :) . Sad jako retko, ali bude neki gotivan san. I jos sam pomislio da je to zbog nedostatka mashte u zivotu. Blah, toga imam na pretek... Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ispao mi stormrage cover ... moram /quit wow ← To sanjash? Tz, tz, tz :)) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts