Lucky Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Da, pogledao sam novu epizodu i pokrili su to da Stjui ne može da se vrati kroz vreme jer je uništio mašinu, a tu je i ovaj novi pas. Ako je još u 6 epizoda, to može da pokrije dobar deo, ali ne i celu sezonu, tako da videćemo kako će to da prođe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Family Guy's Brian back from the dead?http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/10505811/Family-Guys-Brian-back-from-the-dead.html Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Pa naravno... Mislim, pogledao sam konačno ove epizode 12. sezone, znači trik im je uspeo :-) I nisu mi bile loše i smor kao većina epizoda 11. sezone, sve dok nije došao taj novi pas, koji je stvarno prejadan, i skoro da ga ništa ne razumem šta priča, a ono što razumem je bezveze. Naravno da će da vrate Brajana, ali mu možda sa povratkom opravdaju promenu personality-ja da bi postao ponovo zanimljiv Amerima, i to je to... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Pa ne razumeš ga kad je italijan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Joj ona beba je zakon :) ima negde na netu da se skinu sve epizode ? Има, скини програм који се зове LimeWire, ту имаш све, и најновији албум The Knife-а и комплет Кингових романа сам преко њега скинуо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 lulz! http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/427909/Zbog-pobune-gledalaca-Family-guy-psa-Brajana-vratio-u-zivot Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Nije zbog toga sto su ljudi rantovali, Seth McFarland kaze da je sve to bilo planirano, fazon niste valjda stvarno mislili da ce da umre on zauvek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) Zar nije neko pomenuo da je sa voice actorom za Vinija potpisan ugovor na x epizoda/sezona? Ili je nameštaljka i to, ili će morati čoveku da plate lepo za ništa, ako je tako... Uglavno, poenta posta je: I told you so! Edited December 18, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 http://www.smh.com.au/entertainment/tv-and-radio/seth-macfarlane-reveals-brians-death-on-family-guy-is-a-hoax-20131216-2zhdc.html Ovde pise da je Tony Sirico potpisan an 6 epizoda,a od toga se do sada pojavio u 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts