Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) ja sam za!! kao i sto sam rekao u mom topiku vote +1 za RPPVP ako ne onda Dragonmaw (pa da ukrademo ljudi od drugim guildovima) Edited February 23, 2006 by Pravoslavan_MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Neman, da li tebe placa neka multimilijarderska korporacija da dolazis na ovaj forum i kenjas na svakom mogucem topicu ?Stvarno ga pretera... @ topic kao sto je vec receno - ljudi imaju maina, obaveze a meni se licno ne pocinje 123442ti lik Aj' srecno ako uspe bilo sta od ovog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 ja bih predlozijo da napravimo neki guild gde vec nas ima, ovako niko nece da pocne novi lik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 sta kazete da napravimo na Shadow Moon ili Chromaggus? tamo nas vec ima ali vecinom po stranim guildama i tako bi mogli da ih dovucemo u nasem novom guildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 sad mi se kao chini da je bolje na novom serveru.... ali ako hocete da kradete likove iz ostalih gildi ajdemo na Dunemaul .... tamo nas u Hordi ima ko govana.... moji drugovi iz igraone su Ally ali meni se ne brishe lvl 37 warr..... prvo zato shto nemam alta [shta ce mi :P] a i zato shto sam dao 10k za fon tako da ...... barem da imam neshto od tog rachuna :) shar brate, zajebi tog warra i napravi nekog drugog kad se dogovorimo .... pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nijal Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Shadow Moon ili chromaggus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) Samo gledam ... Srecno, ja u srpske gilde nikad vise... ← sto...objasni plz :) Ja stvarno ne razumem zasto su svi toliko skepticni o novom guildu. Ne znaci ako ostale nisu bile dobre dek i ovaj nece. Dok ne probas nemozes ni da znas. Edited February 23, 2006 by Pravoslavan_MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 e ovako da kazem i ja jednu rec mudrosti upravo sam pogledao nove talente za priesta i svakako mi se ne ostavlja main, a konacno sam ugrabio malo vremena posle isita da opikam malo pvp sa njim ono sto je sharulja rekao je istinito mislim da ako ste spremni da pocinjete iz pocetka stvarno to i budete. ja npr ne bih mogao da garantujem da cu da igram puno novog lika... opet imam i ja alta paladina 20 lvl i sharulja me ceka da izlvujem do 30 pa da opet udarimo zajedno ko u stara dobra vremena prvaka u tepanje :))) ali ako bi sve ovo sa novom gildom bilo ozbiljno mozda, ali samo mozda bih se ukljucio i ja, naravno na nekom novom serveru (RP PVP nije losa ideja cisto da probamo nesto novo =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) ja bih Shadow Moon (alliance) zato shto ima mnogo nasi a i kad pogledate www.warcraftrealms.com medju naj low populated je. edit: ali isto se slazem za RPPVP cisto zasto je nesto novo Edited February 23, 2006 by Pravoslavan_MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 I ja se nadam da ce biti na dunemaulu ja sam za to!!!! ← Da necesh sluchajno da obrishesh nashe ally likove da predjemo u hordu? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) wtf je RPPVP ?? jebote kakva sam nublara Edited February 23, 2006 by deGrasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 wtf je RPPVP ?? jebote kakva sam nublara ← Role Playing Person versus Person gde igras role play ali isto kao na PvP serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) samo shto sam hteo da reknem :)) btw isti shit anywayz Edited February 23, 2006 by deGrasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jao da nam ovo nisi rekao ja ne bih mogao da spavam... sad sam stvarno odusevljen,ti si mi idol,daj mi sliku da je okacim na zid... KAKVE BRE OVAJ TVOJ POST GORE IMA VEZE SA TOPICOM??? ← to znaci da se ti uklapash u debilchine ( `ljude` koji igraju na rp serveru)... ljudi to je uzas jedan... wispujem nekog da pitam nesto a on neshto u fazonu *who are you?* ili *do i know you* i *how do you know my name* i sl. ...debilizam daj mi mail da ti poshaljem sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 usracete topic .... prestanite vishe..... imate PM i to ste 1000000000000x mogli da iskoristite umesto shto se grudvate na nekom topicu...... neman brate znam da ocesh da mu vratish [sad ce on tebi] ali brate suzdrzhi se nekad molim te.... ostali samo nastavite sa temom pls... ocu da se zezam malo..... jao samo kad razmislim...... ".......Koljemo Onyxiu ....40 srba jebote..... cccc .... kolko jaka stvar...." ajde nastavite ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jednostavno ne vredi ljudima ni da pokusavas da objashnjavas dok sami ne iskuse sta znaci srpski guild. ajde probajte usopte da odredite server ,ali/horde,da napravite guild ,i da mi javite kad sve pocne da se raspada ... pm u opste nije ozbiljan ,nego je detinjast, zasto bi ja sad koji sam i odlicnom gildu koji farmuje nefariana ,zanemario sve to i poceo da igram sa srbima da igram rfc .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jednostavno ne vredi ljudima ni da pokusavas da objashnjavas dok sami ne iskuse sta znaci srpski guild. ajde probajte usopte da odredite server ,ali/horde,da napravite guild ,i da mi javite kad sve pocne da se raspada ... pm u opste nije ozbiljan ,nego je detinjast, zasto bi ja sad koji sam i odlicnom gildu koji farmuje nefariana ,zanemario sve to i poceo da igram sa srbima da igram rfc .. ← thats my point Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Jel igra neko od nasih na strani horde na serveru: Burning Legion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 to znaci da se ti uklapash u debilchine ( `ljude` koji igraju na rp serveru)... ljudi to je uzas jedan... wispujem nekog da pitam nesto a on neshto u fazonu *who are you?* ili *do i know you* i *how do you know my name* i sl. ...debilizam daj mi mail da ti poshaljem sliku ← Zna Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 zajebite prepucavanje dok pokushavamo da uradimo neshto ozbiljno ideja je odlichna.... znam da ste pokushali.....ja sam vec u srpskom guildu.... nego .... ko nece neka ne postuje ovde i ne raspravljajte se ffs chovek pokusha da uradi neshto a vi odma` da userete....... daj ljudi da se dogovorimo za server ja bih Hordu zato shto je imba ko shto neko reche :) pm u opste nije ozbiljan ,nego je detinjast, zasto bi ja sad koji sam i odlicnom gildu koji farmuje nefariana ,zanemario sve to i poceo da igram sa srbima da igram rfc .. fuck off i ne vracaj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 par zakljucaka iz mog dosadasnjeg iskustva: Srpski guild -> Nemoguce... ne zato sto je srpski, vec zato sto uopste nacionalni guild (sem ako nije shvedski, na nekom serveru gde su 80% svedjani) ne moze da uspe... cemu ta frka da se napravi srpski guild? samo se dogovorite da igrate na istom serveru... niko vas ne sprechava da zajedno idete u instance... Pricate o gildama i skidanju nefariona, a treba prvo da levelujete, pa da se oblacite, pa ko zna sta josh... Zaboga, nemojte igrati Alijansu. Posle dva ally lika skapirao sam u kolikoj je Horda teritorijalnoj, PVP i ko zna kakvoj josh prednosti... Zasto bi neko ko je dosad igrao Hordu rolao alijansu, nije mi jasno... I najvaznije, sada uopste nije pravo vreme za zapocinjanje novih likova. Taman dok se budete levelovali do 60 i poceli da dobijate epice, izaci ce Burning Crusade i tu ce se ko zna sta sve promeniti i rolacete nove likove... "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 bolje batalite to odmah... pogotovo na Dunemaulu :) ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 > po treći put, neka nam je bog u pomoći :) heh, ne bi rekao da je po treci put, mislim da je brojka dvocifrena. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 neman jel ti neko reko koliko si retardiran?prvo napisao sam da igram na Dunemaulu koji je PVP i jos sam plus napisao da NECU na RP server!! killy ajd mrsh ovo je topic da pokusamo da napravimo gild a ne da pljujemo po ideji pa ako imas nesto da kazes protiv ovoga i da pljujes otvori novi! ja sam od pocetka za ovu ideju server nije vazan(mada sam za dunemaul),ni strana nije vazna(mada sam za hordu)! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvve Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Da se mi ne bi svadjali ajde mi da napravimo prvo novi SERVER gde ce moci i horda i alijansa u isti guild pa lepo pravimo guild i nema frke Mortal Crusader Strike 700 mana 1 yard An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts