gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 "citam" TIP obavezno svakog petka,i obavezno utorkom i sredom sportski zurnal,a ovako kad zapadne...citam i Pancevac cetvrtkom a od ostalih novina citam sve sto mi prodje kroz ruke,sto znaci da me boli kara sta mi daju samo da ja ne platim za to...:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Metal hammer al' skinem sa neta englesko izdanje Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Kako potpuno razlicito razmisljaju mozgovi ljudi koji imaju razlicita interesovanja (sto je logicno :) Sainta napisao BUG, sto je najpopularniji hrvatski casopis o kompovima a ti odma' pomislio na urban bag sto je pak, kako se tacno definise, casopis o muzici ... ? :) ← VIDI i PCPlay su popularniji. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Za sada prelistavam samo SK :) inače isprobao sam svaki i ostao sam na SK zato šu je domaći,znači nikakav prevod stranih govnarija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Kupovao sam PC-Play dok je izlazio kod nas.Nisam ga qpio zadnjih 6 meseci. ← Kako "izlazio kod nas...", pa juče sam kupio "novi broj" (izdat tokom leta u Rvackoj), a pre njega onaj na kartonu sa dva dvd-a i časopisom u manjem formatu. Kasne po vi Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Genius Domus PC (PRESS) Politikin zabavnik NIN Vreme Playboy Edited March 4, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Edited March 4, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Urban Bug distribuiramo za Vrsac, imamo i svoju stranicu pri kraju redovno, pa ga uvek imam pri ruci... Inace, SK retko uzmem, kad negde idem na put pa da skratim agoniju voznje autobusom, a kad sam bio u osnovnoj redovno su pokusavali da nam zavale one fegetske skolske novinice poput "Zeke", "Zmaja", "Kekeca", "Tik Taka", "Decjih novina" u kojima su redovno izlazili neki posteri poput ← A sad si prosrao, pa kekc i tik tak su bili super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 tik tak OMG [roflmao] odlepio si matori Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 A sta ti si sa 7-8 godina citao casopise o gradskom zivotu i blablabla? Cim su krenuli casopisi o igricam poceo sam i njih da bistrim. Na placu imam poveliku kolekciju sveta igara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Kako "izlazio kod nas...", pa juče sam kupio "novi broj" (izdat tokom leta u Rvackoj), a pre njega onaj na kartonu sa dva dvd-a i časopisom u manjem formatu. Kasne po vi Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 A sta ti si sa 7-8 godina citao casopise o gradskom zivotu i blablabla? ← ma ne nishta u tom fazonu ne mogu da verujem gde si se toga setio ebote :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Upravo kupih PC-Play 76/77 \o/. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 samo Bug kad ga savatam, poshto dolazi u maloj kolichini, i to se odmah rasproda... ← e bug je stvarno ql, mada ne bih mogao da ga metnem kao omiljeni posto sam nisam imao priliku da vidim vise od cini mi se 5 brojeva... :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Kako potpuno razlicito razmisljaju mozgovi ljudi koji imaju razlicita interesovanja (sto je logicno :) Sainta napisao BUG, sto je najpopularniji hrvatski casopis o kompovima a ti odma' pomislio na urban bag sto je pak, kako se tacno definise, casopis o muzici ... ? :) ← pa jbga...ja nikad nisam cuo za "bug"... jel ima to da se nadje negde kod nas...ili nekako nabavljate iz hrvatske...? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Ima kod kolportera... recimo u munze konza ispred robne kuće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Bug je odličan časopis,čak sam bio redovan njihov čitalac,ali ipak cena mu i nije baš "mala" :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ma ne nishta u tom fazonu ne mogu da verujem gde si se toga setio ebote :) ← Ma brate ja sam citao i VESELU SVESKU :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Ma brate ja sam citao i VESELU SVESKU :) ← e to je vec neshto mnogo matoro .. to nismo imali :) chekaj da pitam dedu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts